Tijd voor champagne: Ik ben afgestudeerd!

Vandaag geen Tijd voor thee maar Tijd voor champagne, want we hebben iets te vieren! Als je me volgt op mijn social media kanalen heb je het vast al wel voorbij zien komen: ik ben afgestudeerd!

Op 23 juni kwam ik terug van mijn reis door Vietnam en op 27 juni was mijn verdediging ingepland: ik had dus maar een paar dagen om me voor te bereiden. Het was nog even spannend, want ik kon op 24 juni een telefoontje krijgen als mijn scriptie onvoldoende was. Gelukkig kreeg ik die dag geen telefoontje en mocht ik op maandag 27 juni dus mijn verdediging doen. Ik was om 11.30 uur aan de beurt en het zou in totaal een uur duren. Ik was best wel zenuwachtig van tevoren maar gelukkig ging het goed. De presentatie ging precies zoals ik het wilde en ook de vragen tijdens mijn verdediging kon ik goed beantwoorden. Ik kon me ook goed vinden in hun feedback en daarna kon ik met een opgelucht gevoel naar huis!

Tijd voor champagne: Ik ben afgestudeerd!

’s Middags ging ik lunchen met mijn moeder om het te vieren, dankjewel mama! Op mijn theezakje stond de zeer toepasselijke tekst: ”Life all comes down to a few moments, this is one of them.”

Ik had mijn vriendinnen van tevoren al voorzichtig uitgenodigd, maar gelukkig kon ik ’s avonds een klein feestje vieren! Lieve familie en vriendinnen kwamen langs om me te feliciteren en ik vond het heel fijn om samen met hen te vieren dat ik ben afgestudeerd. Van mijn moeder kreeg ik nog een mooie bos bloemen en de kussenhoes van mijn verlanglijstje en van mijn zus en broer ook heel leuke cadeautjes, waaronder het boek Lonely Planet’s Ultimate Travelist die ook op mijn verlanglijstje stond. Ook werd ik gisteren door mijn beste vriendin verrast met super mooie en fancy rozen van Maison Flowers! Maar het belangrijkste was natuurlijk dat ik het kon vieren met de mensen om me heen.

Tijd voor champagne: Ik ben afgestudeerd!

En nu?

Als je mijn blog een beetje gevolgd hebt, weet je waarschijnlijk al dat ik ben toegelaten tot de Universiteit van Tilburg. Hier ga ik de premaster Communicatie- en Informatiewetenschappen volgen en daarna hopelijk de gelijknamige master. Een nieuw avontuur, maar ik heb er zin in! Ik ben voor mijn gevoel echt nog niet klaar met leren en nu ik nog de energie heb om door te studeren, wil ik het nog proberen. Ik vind het wel spannend omdat het in het Engels is, maar hopelijk gaat dat snel wennen! In september gaat dit nieuwe avontuur beginnen. In de vakantie ga ik eerst even bijkomen: lekker chillen, bloggen en veel lezen.

Proost!

Tijd voor champagne: Ik ben afgestudeerd!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

6 Reacties

  1. Aesa
    30 juni 2016 / 07:23

    Cheers to you topper <3 heb het wel 100 keer gezegd maar ik ben ontzettend trots op je! Nu lkker genietem van je valantie en ik weet zeker dat je het ook goed gaat doen in september! Hihi ben heel blij dat je mn verrassing leuk vond en dat we het de maandagavond nog hebben kunnen vieren! Hele dikke kus

  2. Richard van Pelt
    30 juni 2016 / 07:36

    Inderdaad super gedaan! Ik ben trots op je! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.