Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

De tijd vliegt! De zomer is voorbij en september is alweer aangebroken. Augustus was de maand waarin ik het eerste deel nog lekker vakantie had, maar daarna alweer in de collegezaal zat! Kijk je mee?

Musical Beauty and the Beast

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

Samen met mijn zus ging ik naar de musical Beauty and the Beast! Ik schreef er al een artikel over die je nog even kan terug lezen, maar het was een erg leuke musical! Hij is erg vrolijk en het is niet de grootste of meest spectaculaire musical die ik heb gezien heb, maar het is zeker leuk voor een avondje uit.

De Efteling

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

Ook ging ik deze maand een dagje naar de Efteling! Samen met de familie van mijn vriend gingen we op een zaterdag richting het leukste attractiepark van Nederland. Op de zaterdagen in de vakantie is het park tot 12 uur ’s nachts open. Ik had eerst nog een ochtenddienst en daarna was het tijd om naar de Efteling te gaan! Het was ontzettend druk in het park en we hebben lang niet alle attracties kunnen doen, maar een dagje Efteling vind ik altijd leuk. Wisten jullie dat ik hier stage heb gelopen op de afdeling Online Marketing? Een hele leuke periode waar ik met veel plezier aan terugdenk!

Bioscoopuitjes

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

Samen met Richard ging ik naar de film Jason Bourne. We vonden hem allebei niet echt geweldig. Ik vond het vooral veel actie en weinig verhaal, dus wat mij betreft niet echt een aanrader. Met vriendinnen ging ik naar de film The Secret Life of Pets. Een zeer vermakelijke film met veel cuteness en humor! Qua verhaal niet heel bijzonder, maar gewoon leuk voor een avondje met je vriendinnen. Ik vind het nog steeds heel leuk om naar de bioscoop te gaan, het heeft voor mij echt een meerwaarde om een film op een groot scherm en in goede kwaliteit te zien. Ik kijk trouwens heel erg uit naar de film Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children (de boekverfilming van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine) die in september in de bioscopen zal draaien.

Blogverjaardag!

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

Yay, op 1 september bestond Reading Traveller 1 jaar! Zo bijzonder dat ik alweer een jaar aan het bloggen ben en ik doe het nog steeds met heel veel plezier. Het is voor mij vaak ontspanning (maar niet altijd, hoor) en ik krijg er voldoening van. Ik heb in het eerste jaar al veel leuke dingen mogen doen en ik ben heel benieuwd wat het tweede jaar allemaal gaat brengen! Deze maand komen er trouwens meerdere winacties online ter ere van mijn blogverjaardag, dus hou de website in de gaten 😀

Terug naar school!

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

Time flies! Ik heb mijn eerste week op de universiteit er alweer op zitten. Ik volg de premaster Communication and Information Sciences. Deze premaster duurt een half jaar en hopelijk mag ik gelijk daarna de master volgen! Op 22 augustus had ik een introductiedag en afgelopen maandag zijn mijn colleges begonnen. Ik heb 6 vakken: Academic English, Data Science for Humanities, Statistics, Methodology, Research en Fundamentals of Information Sciences. Ik vind het tot nu toe wel pittig! Ik volg voor het eerst een Engelstalige opleiding en dat is wel even wennen. Tot nu toe heb ik er nog geen problemen mee, maar misschien komt dat nog! Daarnaast is het natuurlijk een niveau hoger dan HBO en vanaf het begin is het gelijk aanpoten. Wel heel leuk trouwens: tijdens de introdag had ik al gelijk een maatje en daar heb ik de hele week mee opgetrokken, heel gezellig! Ik heb ook contact met andere medestudenten maar we zijn met ongeveer 100 studenten van de premaster, dus dat is wel veel haha. Ik kan in ieder geval flink aan de slag komend half jaar met deze premaster!

Deze boeken las ik in augustus

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

♥ Gaby Rasters – Follow
♥ Liza Sips – Expeditie Verraad
♥ Miriam Bruijstens – Het tweede boek van Tess
♥ Donna Freitas – Unplugged
♥ Alexandra Oliva – De laatste deelnemer
Jessica Brody – Elke dag maandag
♥ Julie Murphy – Dumplin’

Mijn plannen voor september

In september heb ik op bloggebied toffe dingen op de planning staan! Ik mag de internationale auteurs Laure Eve (van De Graces) en Jenny Han (van Aan alle jongens van wie ik hield) interviewen én ik ga naar de boeklancering van het nieuwe boek van Cis Meijer. Ook ga ik samen met BookTuber Fleurine naar het Yalbal! Ik ben zo dankbaar dat ik voor mijn blog de kans krijg om aanwezig te zijn bij evenementen en leuke mensen (auteurs en medebloggers, maar bijvoorbeeld ook de mensen binnen uitgeverijen) mag ontmoeten! Echt super leuk, en dat wordt mede mogelijk gemaakt door jullie, mijn lezers! Duizendmaal dank ♥
Verder zal september vooral in het teken staan van studeren. Ik wil mijn premaster in een half jaar halen en ik denk dat het pittig gaat worden en dat ik er echt hard voor moet werken. Mijn bijbaantje staat weer op een lager pitje en mijn sociale leven zal ook wat minder fun worden, maar het is voor een goed doel!

Mijn augustus: Musical Beauty and the Beast, de Efteling en naar de universiteit!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 4 september 2016 / 14:32

    Wat een leuke foto met dat cupcakeje. Proficiat met je blogverjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.