Boekrecensie: Cis Meijer – Knock-out


De zus van Fay is verdwenen. Ze loopt wel vaker weg, dus Fay en haar ouders verwachten haar ieder moment weer terug. Als Fay getuige is van een afranseling en contact wil opnemen met de politie, ontvangt ze een dreigement. Tijdens Halloween wordt er weer een meisje mishandeld en achtergelaten. Fay gaat zelf op onderzoek uit om de dader te vinden en hopelijk haar zus terug te vinden.

Jeugdthrillers zijn niet mijn favoriete genre, maar ik kan er zeker van genieten. Ik vind het fijn dat het tempo vaak hoog ligt in deze boeken en ik vind het extra leuk als ik verrast wordt door de dader. Knock-out was mijn eerste boek van Cis Meijer en ik heb er zeker van genoten. Ik was geen fan van hoofdpersonage Fay en de andere personages, maar de schrijfstijl zorgt ervoor dat de spanning steeds wordt opgebouwd en daardoor blijf je verder lezen. Toch wordt het al snel duidelijk wie de dader is. Ik had gehoopt dat ik nog verrast zou worden of dat het verhaal nog een spannende wending zou nemen, maar dat was niet zo.

Knock-out is een aanrader voor jongeren die op zoek zijn naar een spannende young adult thriller. Het is geen boek dat me lang bij zal blijven of veel indruk op mij heeft gemaakt, maar het is wel een vermakelijk boek voor tussendoor!

★★★☆☆

* Dit boek heb ik ontvangen als recensie-exemplaar

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.