Mijn augustus: 3 jaar Reading Traveller en citytrip Rome!

Hebben jullie een mooie zomer gehad? De maand augustus vloog weer voorbij en de drukke maand september is vandaag begonnen. Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie achter de rug of anders nog een mooie vakantie in het vooruitzicht. Mijn maand augustus was een prima maand, naast werken en veel leuke dingen doen maakte ik ook nog een citytrip naar Rome! Vandaag kijk ik terug op augustus, kijk je mee?

Reading Traveller bestaat vandaag 3 jaar!

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat mijn reis- en boekenblog Reading Traveller alweer 3 jaar. Het afgelopen blogjaar heb ik wat minder geblogd dan de eerdere jaren, maar ik heb wél mijn masterdiploma binnengesleept én ik ben begonnen bij mijn eerste fulltime baan. Ik vind het wel jammer dat ik iets minder blog dan normaal, maar ik vind mijn leven heel leuk zoals het nu is. Gelukkig heb ik de balans in het bloggen nu ook weer een beetje teruggevonden. Laten we er in ieder geval weer een mooi blogjaar van maken! ?

Werken

Op mijn werk gaat het allemaal goed! Ik heb echt een leuke functie (Online Content Marketeer) waarbij ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg en veel bezig ben met mijn passie: schrijven! Ik creëer content voor onze websites, magazines, persberichten en blogs. Ook bedenk ik creatieve content voor onze social media kanalen en ik ben verantwoordelijk voor onze e-mailmarketing. Ik houd me ook bezig met het meedenken en uitrollen van creatieve campagnes, jaarplannen en strategieën. Een heleboel dus, en dat voor drie bedrijven (Skidôme, Indoor Skydive Roosendaal en IceKart Rucphen), dus ik hoef me nooit te vervelen, haha. Ik denk dat het sowieso wel goed op mijn cv staat dat ik deze taken doe voor drie bedrijven en ik leer daar ontzettend veel van. De afwisseling maakt het heel leuk! Afgelopen maand kreeg ik de verantwoordelijkheid om sollicitatiegesprekken te voeren met stagiaires en ze aan te nemen. Een jaar geleden liep ik zelf nog stage en nu mocht ik gesprekken voeren met mogelijke stagiaires, erg leuk om te doen! Een collega van mij nam trouwens onderstaande foto tijdens het werk en ik vind hem best wel leuk geworden 🙂

Rome

Samen met een vriendin maakte ik een citytrip naar Rome! Echt een geweldige stad, er is zoveel moois te zien. Als je me volgt op Instagram heb je vast al een aantal foto’s voorbij zien komen. Binnenkort verschijnen er artikelen met tips over deze bijzondere stad!

Fun

Met Laura, Bas en Roos koffie drinken bij De Zeven Geitjes in Tilburg ★ met Aesa lunchen bij Locals in Tilburg en drankjes bij Lunchcafe Nieuwland ★ met Richard, Patrick en Lotte uit eten bij De Beren in Tilburg en daarna naar de film Mission Impossible: Fall Out in de Euroscoop ★ met vriendinnen high tea’en bij Smaak in Rijen ★ high tea’en met Niki en Jantiene bij 3 Zussen in Tiel ★ de verjaardag vieren van Patrick ★ met de Eftelingvriendinnen bij Vapiano eten in Tilburg en de escape room De Snip (waar we nét niet ontsnapten, wel een heel toffe escape room!) ★ een avondje eten bij mijn schoonmoeder ★ een afscheidsborrel van een collega ★ op kraamvisite bij Irma, Arné en baby Hidde ★ met blogger Marleen lunchen bij Stadscafé Jan in Nijmegen en een yoghurtje eten bij Yoghurt Barn ★ met oudklasgenootje Lisa borrelen en eten bij Cali in Nijmegen ★ met collega’s uit eten bij La Cubanita in Roosendaal ★ de verjaardag van Frederique!

Gelezen in augustus

Yay, in augustus heb ik weer 3 boeken kunnen lezen 🙂 Mijn favoriet uit dit lijstje is toch wel Mijn versie van jou, wat een fijn en belangrijk boek!

Julia Whelan – Een jaar met jou (★★★☆☆)
Joany Buenen – Kijk naar mij (★★★★☆)
♥ Christina Lauren – Mijn versie van jou (★★★★☆)

Mijn plannen voor september

Wow, september wordt een drukke maand met een verjaardag, een vrijgezellenfeest, twee bruiloften, afspreken met vriendinnen, oppassen op mijn lieve nichtje en naar een event voor het werk. Een drukke maand maar met een heel tof vooruitzicht aan het einde van de maand: onze reis naar Kenia! Ik ben heel benieuwd naar deze bijzondere reis en ik ben benieuwd hoe we de safari’s gaan vinden ? Laten we er sowieso weer een toffe maand van maken!

Heb je een leuke maand achter de rug? En wat ben je van plan in september? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

4 Reacties

  1. 17 september 2018 / 22:32

    Wow, wat een maand! Ik ben blij om te zien dat je ervan genoten hebt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.