Mijn februari (2019)

Maart begint druilerig terwijl we zoveel zonnestralen hebben mogen vangen in februari. Februari was een korte maar fijne maand, ik deed een hoop gezellige dingen met vrienden en familie en het dagje Gent was heerlijk en voelde als een soort mini-vakantie. Hopelijk wordt maart net zo mooi! Kijk je mee naar mijn overzichtje?

Even bijkletsen

In februari was ik een jaar in dienst bij mijn huidige werk. Wat vliegt de tijd! Mijn functie als Online Content Marketeer bevalt me nog steeds goed. Ik vind het fijn dat ik zoveel kan schrijven in mijn functie en dat ik veel afwisseling heb. Wel denk ik natuurlijk regelmatig na over mijn carrière: welke kant wil ik precies op en hoe wil ik mezelf verder ontwikkelen? Wil ik me echt gaan specialiseren als content creator of wil ik een leidinggevende functie gaan bekleden? We gaan zien wat de toekomst ons brengt!

In februari ging ik ook gezellig een dagje naar Gent met mijn vriend. We waren allebei nog nooit in Gent geweest en ik vond het echt een leuke en gezellige stad. We bezochten de burcht met een oprecht leuke audiotour, we beklommen een aantal torens en we genoten van de sfeer en gezelligheid van de stad. Het was ook heerlijk weer dat weekend dus het voelde echt als een minivakantie. We besloten dat we vaker een dagje of weekendje weg moeten gaan, zo willen we nog een keer naar Luxemburg, Giethoorn, Brussel, Groningen, Kinderdijk, Texel en Durbuy. Weet jij nog een leuke bestemming die ik hier aan toe kan voegen? Ik hoor het graag!

Fun

Natuurlijk deed ik ook in februari weer een hoop gezellige dingen! Zoals een avondje pannenkoeken eten bij mijn ouders ★ op bezoek bij mijn zus en haar vriend om te knuffelen met mijn neefje en nichtje ★ met mijn oma, ouders en broer koffie drinken bij Samen in Gilze ★ een avondje bij Lisa eten en haar nieuwe appartementje bekijken ★ Vienna komt gezellig bij mij eten, we bestellen sushi en we spelen ongeveer de hele avond Mario Party ★ de verjaardag van Aiden ★ een avondje Wie is de Mol? kijken met Lindy ★ een gezellig dagje Utrecht met Marleen waarbij we heerlijk eten bij het Frenchie Cafe en daarna kopen we boeken bij de garage sale van Blossom Books! ★ voor de verjaardag van mijn schoonmoeder gaan we eten bij ’t Spoor in Sprang-Capelle ★ met Evi en Lindy pannenkoeken eten en bijkletsen ★ met mijn vriendinnengroep als zeven dwergen naar Das Coen und Sander Fest in Utrecht ★ met oudklasgenootje Lisa lunchen bij Buutvrij en daarna nog een wijntje drinken met vegabitterballen bij Café Bolle in Tilburg ★ een avondje eten bij mijn ouders ★ op bezoek bij mijn zus en haar vriend om te knuffelen met mijn neefje en nichtje ★ een afscheidsborrel van een collega.

Gelezen in februari

In februari las ik vier boeken! Ik ben blij dat ik nog redelijk wat heb kunnen lezen ondanks het fulltime werken, veel reistijd, bloggen en sociaal leven. 67 seconden was mijn favoriet van dit lijstje. Ook las ik twee non-fictie boeken: Body Positive Power heeft een mooie en krachtige boodschap, maar ik had veel moeite om dit boek uit te lezen. Backpack Bestemmingen zorgde – zoals ieder reisboek – voor de nodige reiskriebels, maar bevat niet echt nieuwe, bruikbare tips. De recensies volgen de komende weken op mijn blog!

♥ Amy Ewing – The Black Key (★★★☆☆) 
♥ Jason Reynolds – 67 seconden (★★★★☆) 
♥ Megan Jayne Crabbe – Body Positive Power (★★★☆☆) 
♥ Roëll de Ram – Backpack Bestemmingen (★★★☆☆) 

Mijn plannen voor maart

In maart vier ik carnaval met mijn vriendinnen, ik spreek met oudklasgenootjes af in Breda en ik ga vriendin Aesa een dagje opzoeken in Amsterdam. Verder is mijn vriend jarig in maart én we gaan een weekendje weg (waarschijnlijk naar Parijs!). Het belooft dus een mooie en gezellige maand te worden, hopelijk wordt maart voor jou ook een feestje.

Heb jij een leuke maand gehad? En heb je leuke plannen voor maart? 🙂

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.