Week 33 (2019): etentjes, kasteel Maurick en nachtje Amsterdam

Mijn tweede vakantieweek! Ook deze week vloog voorbij met veel leuke lunches, etentjes, een bezoek aan kasteel Maurick, een nachtje Amsterdam en een gezellig feestje met vriendinnen. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht? ?

Maandag

Op maandag slaap ik een beetje uit en ’s middags ga ik samen met mijn moeder lunchen bij De Huyskamer in Gilze. Gezellig! ’s Avonds kook ik voor Richard en mij en ik lees wat op mijn e-reader. Best een rustige dag, ook wel fijn!

Dinsdag

Vriendinnetje Vienna was zo lief om doordeweeks een dag vrij te nemen zodat we nog wat leuks konden doen. We besloten om naar kasteel Maurick in Vught te gaan om daar te lunchen en een rondje te wandelen. We genoten van een lekkere lunch in het kasteel, wat een prachtige locatie! Stiekem ben ik al een beetje aan het nadenken over een trouwlocatie, hoe tof zou het zijn om in een kasteel te trouwen? Vanwege het slechte weer bedachten we een nieuw plan: na de lunch gingen we wat drinken bij De Beren in Tilburg en we speelden het spelletje Regenwormen (leuk! Ik twijfel om het aan te schaffen voor de reis). Daarna gingen we naar de film Dora and the Lost City of Gold. Best een vermakelijke film haha, het was echt een heel gezellige vriendinnendag! ’s Avonds eet ik weer gezellig thuis met Richard, in de avond heb ik volgens mij niet zo veel meer gedaan.

Woensdag

Woensdagmiddag ga ik gezellig lunchen met Janneke. We wandelen naar eetcafé D’n Brooy (leuk weetje: hier heb ik vijf jaar gewerkt als bijbaantje!) waar ik een croque vega eet. Daarna wandelen we weer terug, het was erg gezellig! In de avond gaan we met familie bij de moeder van Richard eten. Oh ja, en ik verkoop die avond mijn auto! Helaas niet zo veel foto’s gemaakt deze dag, haha.

Donderdag

Op donderdag ga ik langs bij mijn zus en de kids. We eten bij hen thuis broodjes en ik speel gezellig met mijn neefje en nichtje. Ik ga ze enorm missen tijdens de reis, maar ze komen ons als het goed is opzoeken wanneer we in Orlando of Miami zijn. Dat zou zo leuk zijn! In de avond zijn we uitgenodigd door Richards broertje en zijn vriendin om te komen barbecueën. Vanwege het slechte weer gaan we gourmetten, net zo lekker! Het was een leuke en gezellige avond 🙂

Vrijdag

Op vrijdag doe ik lekker rustig aan, ik regel nog wat dingen voor de wereldreis en ik krijg mijn tweede vaccinatie voor rabiës. Rond drie uur pak ik de trein richting Amsterdam om mijn vriendinnetje Aesa op te zoeken. We gaan wat eten bij de Vegan Junk Food Bar. Ik eet nu alweer ruim twee jaar volledig vegetarisch en ik vind het ontzettend leuk om te zien dat vegetarische en vegan restaurants steeds populairder worden. We deelden een flashy kapsalon en een bitterballen platter. Echt heel lekker! We nemen ook nog een toetje, ik ga voor de cheesecake en Aesa gaat voor de magnum. Bij de Tulp drinken we nog een wijntje, maar vanwege het slechte weer besluiten we om boodschappen te doen en bij haar thuis op de bank verder te kletsen. Haar vriendin (en huisgenoot) Nicky is er ook en het is een heel gezellige avond. In bed kijken Aesa en ik nog een aflevering van Temptation Island (guilty pleasure) en daarna gaan we lekker slapen.

Zaterdag

Op zaterdag slapen we uit en na het ontbijt maken we onze afscheidsselfie, haha! Na een stukje wandelen gaan we lunchen bij Bam Boa, een heel leuk en hip tentje in Amsterdam. We eten allebei brood met avocado en we kletsen nog wat bij. Samen lopen we naar het station als ik de trein weer pak richting Brabant. Heel gek om afscheid te nemen! Eenmaal thuis ga ik even wat bloggen en na het eten rijd ik naar Gilze. Ik pak de fiets om die avond samen met mijn vriendinnen naar een tentfeest (!) te gaan. Vroeger gingen we regelmatig naar zulke feesten, nu voelde ik me toch wel wat oud haha. Maar het was weer een gezellige avond!

Zondag

Op zondag word ik wakker in mijn oude slaapkamer in het huis van mijn ouders en daar profiteer ik nog even van door ’s ochtends even heerlijk in bad te gaan. Daarna rijd ik weer naar huis en ik kijk een aflevering van Love Island UK, ik doe de was en ik ga het een en ander opruimen/inpakken. Richard is een weekendje weg met vrienden dus die zal vanavond pas weer thuis zijn. Ik ben van plan om vanmiddag nog wat blogs te typen en verder te lezen in het e-book Miracle Morning. Lekker een dagje voor mezelf, heerlijk! Dat is ook wel fijn na zo’n drukke (maar heel leuke) week.

Hoe was jouw week? 🙂 Geniet nog van de zondag!

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.