5 favorieten van de afgelopen tijd (+ kortingscode Sudio oordopjes!)

Graag deel ik vandaag weer mijn favorieten met jullie. Het zijn rare tijden, dus hopelijk kan ik je inspireren met één van onderstaande punten. Van series op Netflix tot puzzelen of nieuwe oordopjes van Sudio: in deze blog lees je mijn favorieten van de afgelopen tijd!

5 favorieten van de afgelopen tijd

1. The Stranger op Netflix

Tijdens onze quarantaine in Peru vroeg ik serie- en filmtips aan vriendinnen. Eén van de tips was The Stranger dus Richard en ik keken de eerste aflevering. Ik was enthousiast, Richard haakte af. Ik heb de afgelopen tijd zelf de serie afgekeken en ik vond hem erg tof. Het is een spannende serie met verhaallijnen die door elkaar heen lopen, maar op het einde allemaal samenkomen. Bij de laatste aflevering weet je pas hoe de situatie precies in elkaar zit. Mocht je trouwens nog Netflix tips hebben voor films of series, ik hoor het graag!

2. Puzzelen met Jan van Haasteren

Puzzelen leek me een leuke bezigheid tijdens deze bizarre tijden. Ik had nooit gedacht dat puzzelen me zo goed zou bevallen, haha. Een paar jaar geleden heb ik een puzzel gemaakt van slot Neuschwanstein, maar die heb ik niet eens afgemaakt. De Jan van Haasteren puzzels bevallen tot nu toe erg goed. Ik vind het leuk dat je altijd weer iets nieuws tegenkomt op de drukke puzzels. Soms zit ik urenlang puzzelstukjes op de juiste plek te leggen. Iedere keer krijg je een goed gevoel als je een stukje goed legt, dat maakt het zo verslavend. Ik denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb 😛 Het lijkt me leuk om ieder jaar rond de feestdagen in december een grote puzzel te leggen. Inmiddels heb ik onderstaande puzzels gemaakt en ik ben nu bezig met mijn vierde quarantaine puzzel, de eerste met 2.000 stukjes!

  • Get Well Soon (1.000 stukjes)
  • The Building Site (1.500 stukjes)
  • Crazy Harbour (1.500 stukjes)
  • The Kitchen (2.000 stukjes), nu mee bezig!

5 favorieten van de afgelopen tijd (+ kortingscode Sudio oordopjes!)

3. Videobellen met Facebook Messenger

Nu we vanwege de uitbraak van het coronavirus met z’n allen thuis moeten zitten, kunnen we onze vrienden steeds minder zien. Tijdens onze periode in quarantaine in Peru had ik iedere dag wel een videobelletje met vriendinnen of familie. Nu we weer in Nederland zijn, is dat een stuk minder. Maar toch is het fijn om af en toe telefonisch bij te kunnen kletsen. Videobellen via WhatsApp, Skype en Houseparty heb ik allemaal al gebruikt. Toen WhatsApp videobellen laatst niet lukte, probeerde een vriendin en ik videobellen via Facebook Messenger. En extra leuk: hier kun je verschillende filters gebruiken én spelletjes tegen elkaar spelen. Het werd vooral lachen en spelletjes spelen in plaats van echt bijkletsen, maar dit was echt heel leuk en grappig. Je hebt alleen de Facebook Messenger app nodig op je telefoon.

4. Sudio oordopjes

Tot vorige week gebruikte ik nog altijd mijn oordopjes mét snoertje. Het leek me handig om oortjes te hebben zonder snoer, maar het is er eigenlijk nooit van gekomen om ze aan te schaffen. Toen Sudio mij benaderde voor een samenwerking was ik gelijk enthousiast.

Het gebruik van de Sudio oordopjes vind ik erg handig. Ik heb de oortjes eerst opgeladen en daarna kun je ze via Bluetooth verbinden met je telefoon. De pasvorm was bij mij niet direct goed, ze vielen uit mijn oren. Gelukkig zitten er meerdere siliconen dopjes bij zodat je de juiste pasvorm kunt kiezen. Ideaal! Ik ben vandaag nog een rondje gaan lopen van vijftig minuten om de oordopjes te testen. Wat fijn dat je geen snoer om je heen hebt hangen! Ik vraag me wel af of ze goed blijven zitten als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Dan moet je wel echt de perfecte pasvorm hebben. Voor een rondje wandelen is het overigens prima. Podcast aan en gaan! Het geluid met deze oordopjes is ook goed. Sudio heeft overigens ook andere edities en kleuren. Ik heb zelf de Sudio Tolv (wit), de combinatie wit met roze vind ik prachtig en elegant. Dus eenvoudig in gebruik, goede kwaliteit én een mooie uitstraling. Dit is een nieuwe favoriet!

Kortingscode Sudio oordopjes

Met de kortingscode READINGTRAVELLER krijg je 15% korting. De code is geldig op alle producten op de website. Enjoy!

5 favorieten van de afgelopen tijd (+ kortingscode Sudio oordopjes!)

5 favorieten van de afgelopen tijd (+ kortingscode Sudio oordopjes!)

5. App Ommetje

Dit puntje sluit mooi aan bij de vorige. Ik heb de app vandaag voor het eerst gebruikt, dus ik kan het nog geen nieuwe favoriet noemen. Toch wil ik deze app even met jullie delen. Ik wandel regelmatig, maar niet iedere dag. De app Ommetje geeft je een extra duwtje in de rug om iedere dag een stuk te wandelen. Ommetje: ”Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.” Het plan is om iedere dag minstens 20 minuten te wandelen. Hier krijg je punten voor. Zo kun je hoger komen in de ranglijst en medailles verdienen. Je kunt ook een team aanmaken en tegen elkaar strijden. Een leuke en laagdrempelige manier om iedere dag een stukje te wandelen! De app is gratis tot en met 8 juni.

Heb jij nog favorieten die je graag zou willen delen?

Liefs, Anouk

5 favorieten van de afgelopen tijd (+ kortingscode Sudio oordopjes!)

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. 21 april 2020 / 13:32

    Ik ben juist aan het tekenen geslagen. Heerlijk ontspannend. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.