Unboxing Goodiebox (juli 2020)

De zomer is dit jaar anders dan anders. Maar of je nou vakantie viert in je tuin of toch in dat vliegtuig naar Ibiza stapt, jezelf in de watten leggen kan overal. Tenminste, als je daarvoor de juiste spullen hebt. In deze blog vertel ik je weer wat ik van de laatste Goodiebox vind!

Unboxing Goodiebox juli 2020

Nail Lacquer

Er zijn maar een paar dingen die zomer schreeuwen en één daarvan is gekleurde nagels. We got you covered met de Nail Lacquer van GOSH. Kleurrijk, quick & easy aan te brengen met het kwastje… magisch kleurrijke vingers. Nailed it! Zie je?

Ik heb gellak op mijn nagels, maar mijn teennagels konden wel weer een nieuw kleurtje gebruiken. Je kon de witte, lila of groene nagellak in je goodiebox krijgen en ik kreeg de lila kleur. Daar ben ik blij mee! Het kwastje is best dik waardoor hij makkelijk lakt en goed aan te brengen is. Het is een ander kleurtje dan ik zelf zou kiezen, maar ik vind het wel leuk staan.

Masque me up

Het is officieel sandalen en slipper weer. YAY! Nouja, als je ook maar een beetje op ons lijkt, schiet die extra aandacht voor je voeten er soms bij in waardoor we ze liever verbergen dan showen. Maar niet langer! Dit hiel masker van Masque Me Up geeft je zijdezachte hielen. Hoe het werkt: Laat het 20 minuten inwerken of maak er een one night stand van en laat het masker de hele nacht zitten (kleine tip: sokken dragen helpt). Wij zeggen: show those feet!

Een maskertje voor je hielen, dat heb ik nog nooit gebruikt. Ik zou het zelf niet zo snel kopen dus het is leuk dat ik het nu kan proberen. Tijdens een avondje voor mezelf besloot ik mezelf een mini pedicure te geven met de nagellak en het hielenmaskertje. Je moet het maskertje minimaal 20 minuten laten zitten en je kunt het ook de hele nacht laten zitten met sokken er overheen. Ik heb het ongeveer een uur laten zitten. Er zit een soort crème in die er voor moet zorgen dat je hielen lekker zacht worden. Het was leuk om te proberen, maar ik heb niet echt het gevoel dat mijn hielen er heel veel zachter van zijn geworden.

Unboxing Goodiebox (juli 2020)

Creme deodorant

Warm weer vraagt om een SOS-plan voor je oksels. Deze crème deodorant van The Lekker Company doet haar naam eer aan, want het is zo ‘lekker’ omdat het 100% plantaardig is. De ingrediënten zijn gebaseerd op zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. Deze combinatie voorkomt geuren die niet zo ‘lekker’ zijn, zonder daarbij je poriën te verstoppen of vlekken achter te laten. Breng ‘s ochtends in elke oksel een hoeveelheid aan ter grote van een erwt en laat die drukke dag maar komen! You can handle it!

Het is even wennen om deodorant uit een potje te gebruiken, maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het erg fijn! Ook bij de deodorant waren er drie varianten: neutraal, lavendel en pepermunt met rozemarijn. Mijn deodorant met lavendel ruikt erg lekker. Daarnaast heb ik ook het gevoel dat het geurtjes beter tegenhoudt dan andere deodorants. Daarnaast sowieso pluspunten dat het natuurlijke en plantaardige deodorant is en volledig plasticvrij. Een fijn product!

Unboxing Goodiebox (juli 2020)

Orange Juice Hand Cream

We houden ervan om de dag te beginnen met een glas versgeperste sinaasappelsap. Vanaf nu kunnen je je handen dit gevoel ook geven met de Orange Juice Hand Cream van het populaire merk Naobay. Met extracten van sinaasappels, kamille en Aloë Vera is het pure hydratatie en verzorging met een olievrije finish. Gebruik deze crème nadat je je handen hebt gewassen of gewoon wanneer ze wel wat extra TLC kunnen gebruiken.

Ik hou van handcrèmes met een lekker geurtje en deze heeft zeker een fijne geur! De crème smeert fijn en trekt goed in.

Unboxing Goodiebox (juli 2020)

Rescue Me Leave-In Conditioner

Tijd om een held te zijn en je droge zomer-coupe te redden! Deze Rescue Me Leave-in Conditioner van Lavish Care is je redder in nood. Dankzij de unieke, rijke en voedende formule met Provitamine B5 krijgt je haar een zijdezachte textuur, maar ook een mooie glans! Schud de fles en spray het op nat of droog haar. Afspoelen is niet nodig. 1, 2, 3, ready!

Een conditioner die je gewoon op je haar moet sprayen en niet uit hoeft te wassen, dat klinkt goed! Het is een fijne spray die ik al een paar keer heb gebruikt. Ik durf nog niet helemaal te zeggen of ik de effecten er van zie, maar het is zeker een fijn product in gebruik.

Unboxing Goodiebox (juli 2020)

Silky Kiss Lipgloss

Niets voelt meer zomers dan mooie, gezonde, glowy lippen met een gekleurd detail. Met deze berry lip gloss van Paese krijg je die droomachtige lippen in slechts 2 seconden. Hij is long-lasting, plakt niet en loopt niet uit! Precies wat we nodig hebben als we aan dat derde ijsje van de dag beginnen. Thank you berry much!

De laatste keer dat ik lipgloss gebruikte was denk ik op de middelbare school. Ik heb de lipgloss dan ook nog niet getest. Ik weet nog niet zeker of ik hem ga gebruiken of weg ga geven.

Unboxing Goodiebox (juli 2020)

Eindoordeel over de goodiebox

Mijn tweede goodiebox! Goodiebox is met &C een samenwerking aangegaan met een heerlijk gevulde box voor je eigen thuis-spa. Het zijn weer erg leuke producten om jezelf mee in de watten te leggen. Mijn avondje met de mini pedicure met de nagellak en het hielenmaskertje was erg fijn. Daarnaast heb ik de deodorant al meerdere keren gebruikt, net als de conditioner spray en de handcrème. Mijn favoriete product is de deodorant crème!

Tip: ook van plan om een Goodiebox te bestellen? Ik kan je een vriendenkorting van € 5,00 aanbieden. Je eerste Goodiebox kost dan maar € 14,95 in plaats van € 19,95.  Stuur me even een mailtje of berichtje via Instagram als je interesse hebt, dan stuur ik je de link!

Welk product lijkt jou het fijnste uit deze box?

Liefs, Anouk

Unboxing Goodiebox (juli 2020)

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. 9 augustus 2020 / 00:06

    Ik ben ook echt fan van de Goodiebox. 🙂
    Over het algemeen vind ik de Masque Me Up spullen altijd fantastisch, maar moet deze hielmaskers nog uitproberen. Ik denk dat ik ga proberen ze de hele nacht te laten zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.