Week 34 (2020): lunches en dagje Haarlem!

Op maandag kijk ik altijd terug op de vorige week. Week 34 was weer een goede week waarbij ik lekker heb gewerkt, veel lunches buiten de deur en ook nog een fijn dagje Haarlem!

Weekoverzicht week 34

Maandag en dinsdag

De maandag en dinsdag zijn vaak niet zo interessant in mijn weekoverzicht. Beide dagen werk ik de hele dag. Op maandagavond zijn Richard en ik nog een grote ronde gaan wandelen en ik ben begonnen in het e-book Leef, lach, loch van Vanessa Gerrits. De volgende dag heb ik ’s middags bij een gemeente in de buurt gewerkt. We werken samen met twee andere gemeentes dus het was leuk om op een andere locatie te zijn en om hier de andere collega’s te leren kennen. Richard is dinsdagavond bij vrienden dus ik ben bij mijn ouders gaan eten en na de persconferentie ben ik daar nog even in bad gaan liggen haha (wij hebben zelf geen bad).

Woensdag

Op woensdag slaap ik uit en daarna ben ik gaan lunchen met vriendinnen bij De Hof van Gilze. Gezellig! Wat een luxe om op een doordeweekse woensdag buiten de deur te kunnen lunchen met vriendinnen. Waarschijnlijk is het wel mijn laatste woensdag vrij, want ik ga vanaf september meer uren werken. In de middag kijk ik de eerste aflevering van Selling Sunset en ’s avonds doen Richard en ik nog een poging om een rondje te lopen, maar na een paar minuten begint het al te regenen. We kijken wel nog De slimste mens. Oh ja, en Richard verraste mij met heerlijke macarons! Zo lief!

Donderdag

De laatste werkdag van de week alweer! Ik heb vandaag een fijne werkdag waarbij ik veel gedaan krijg. Ik ben nu alweer bijna twee maanden aan het werk en ik weet steeds beter mijn draai te vinden. In de avond kijk ik twee afleveringen van Selling Sunset en we kijken weer De slimste mens.

Vrijdag

In de ochtend zou ik eigenlijk op locatie gaan freelancen, maar dat kwam niet zo goed uit. Daarom ga ik thuis aan de slag. Ik schrijf een blog voor mijn freelance klus, ik doe nog het een en ander voor het werk en ik kan veel aan mijn eigen blog werken. Best een productief dagje zo! In de avond kijk ik weer Selling Sunset en we kijken samen De slimste mens.

Zaterdag

Vandaag gaan we er een dagje op uit in eigen land: we gaan naar Haarlem! Ongeveer 1,5 uur rijden dus we zitten vroeg in de auto. We ontbijten met een brunchplank bij Doppio en daarna verkennen we de stad. We bezoeken hofjes, molen De Adriaan, de Gravestenenbrug, de Grote of St.-Bavokerk en we eten een taartje bij DeDAKKAS. Binnenkort een blog over ons dagje Haarlem waarbij ik al mijn tips deel! Rond vijf uur zijn we weer thuis en na het eten kijk ik eerst Het beste van 10 jaar The voice of Holland en ’s avonds kijken Richard en ik samen een film. Met heel lage verwachtingen zetten we Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op. Uiteindelijk blijkt het nog best een vermakelijke film. Richard geeft hem een 5,7 en ik een 6,2 en dat is best prima aangezien we vrij kritisch zijn, haha.

Week 34 (2020): lunches en dagje Haarlem!

Zondag

Richard is al redelijk vroeg de deur uit voor een dagje met vrienden. Ik kijk een aflevering van Selling Sunset, lekker uitgebreid douchen en aan mijn blog werken met een kopje cappuccino. ’s Middags heb ik met oudklasgenootje Lisa afgesproken om weer eens bij te kletsen. Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat we samen door China reisden. (Hoi Lisa, gezellig dat je mijn weekoverzicht weer leest!) We lunchen bij Focus Foodbar in Tilburg waar ze een volledig plantaardige kaart hebben. Daarna drinken we nog wat bij Doloris, de rooftopbar van Tilburg. Ik fiets weer naar huis en ik rijd met de auto naar mijn ouders. We gaan spontaan uit eten om de laatste dag van de vakantie vieren en we kunnen terecht bij Fabels in Molenschot. Hier eten we lekker buiten in het zonnetje. Een goede afsluiting van het weekend!

Week 34 (2020): lunches en dagje Haarlem!

Terugblik op de week

Week 34 was weer een goede week. Lekker gewerkt, veel gezellige lunches en een fijn dagje Haarlem. Deze week werk ik vijf dagen, dus het is nog even puzzelen hoe ik het ga doen met mijn uren. Verder weer een afspraak bij de manicure, een etentje bij de Houtloods in Tilburg, uit eten met een oudcollega van Richard én een vriendinnendagje. We gaan er weer een mooie week van maken!

  • Boeken: ik begon in het e-book Leef, lach, loch. Tot nu toe een erg leuk boek!
  • Series en films: ik ben begonnen met de serie Selling Sunset! Inmiddels ben ik ook al aan het tweede seizoen begonnen. Richard en ik keken samen de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Hoe was jouw week?

Liefs, Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.