5 leuke films om samen met je vriend te kijken #4

Duurt het bij jou en je vriend ook altijd zo lang om samen een film uit te kiezen? Mijn vriend en ik hebben hetzelfde probleem en daarom besloot ik de films te delen die we samen hebben gekeken die de moeite waard zijn. Dit is alweer de vierde editie! Mocht je de andere gemist hebben, scroll dan even naar het einde van dit artikel. En mocht je nog tips voor ons hebben, dan hoor ik het graag! 😀

Step Brothers

Genre: comedy
IMDB score: 6,9
* Te bekijken via Netflix

Step Brothers gaat over Brennan en Dale die ineens elkaar stiefbroer zijn. Ze komen in hetzelfde huis te wonen en moeten een manier vinden om met elkaar om te gaan. In het begin haten ze elkaar, maar daar komt na een tijdje vernadering in. Het is een onwijs droge maar vermakelijke comedy. Mijn vriend en ik konden de humor in deze film wel waarderen. Het is niet perse een goede film, maar wel heerlijk om je verstand even op nul te zetten en een avondje te lachen op de bank.

The Girl on the Train

Genre: mystery, thriller
IMDB score: 6,7

Rachel gaat elke dag met de trein naar het werk en ziet tijdens deze treinreis elke dag het leven van een koppel voorbij razen. Op een dag ziet ze iets vreemds gebeuren en besluit ze op onderzoek uit te gaan. Ik heb het boek Het meisje in de trein gelezen en ik wilde graag de verfilming zien. Ik vond dat het verhaal beter overkwam op beeld dan via het boek en dat gebeurt niet vaak bij mij. Een geslaagde verfilming dus!

Escape Plan

Genre: action, crime, mystery
IMDB score: 6,7
* Te bekijken via Netflix

Escape Plan gaat over Ray, die uitbreekt bij gevangenissen om er zo voor te zorgen dat de gevangenis beter beveiligd wordt. Als hij opgesloten wordt in ’s werelds meest geheime en beveiligde gevangenis, moet hij ontsnappen met de hulp van binnenuit. Deze film werd mij aangeraden via Instagram toen ik verwees naar een artikel om films te kijken met je vriend. Ik heb deze film uiteindelijk ook weer aangeraden aan een vriendin die hem samen met haar vriendin heeft gekeken!

Life of Pi

Genre: adventure, drama, fantasy
IMDB score: 8

Een jongen die een ramp op zee overleeft, moet op zee zien te overleven met een andere overlevende: een Bengaalse tijger. Deze tijger krijgt natuurlijk honger en Pi moet een manier zien te vinden om samen te overleven. Life of Pi is een reis vol avontuur en ontdekking. De visuals van deze film zijn echt prachtig en alleen daarom al een aanrader om de film te bekijken.

Hannibal Rising

Genre: crime, drama, thriller
IMDB score: 6,2

Een wat meer duistere film dan de rest in het rijtje. Na de dood van zijn ouders tijdens de Tweede Wereldoorlog, trekt de jonge Hannibal Lecter in bij zijn tante en begint hij met een wraakplan om de moordenaars van zijn zus terug te pakken, op een niet zo smakelijke manier.

Hebben jullie een van deze films gezien? 🙂 Laat het me weten in een reactie! Alle tips die jullie voor ons hebben, zijn welkom 😀

5 leuke films om samen met je vriend te kijken #4

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 6 november 2016 / 13:28

    Ahhh Life of Pi heb ik in de bios gezien met mijn vriend. Echt één van de tofste films die ik heb gezien! 🙂 Whiplash en into the Wild zijn trouwens ook aaanrader om met je vriend te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.