Event: Op reis met Geraldine Kemper

Geraldine Kemper, bekend van BNN, heeft een nieuw reisdagboek uitgebracht. Tijdens haar reizen over de wereld miste zij een boekje waar ze zelf haar herinneringen en ervaringen in op kon schrijven. Daarom is nu Reisjournal verschenen, een invulboekje voor op reis met opdrachten en tips van Geraldine Kemper. Ik bezocht het mini reis event en ontmoette Geraldine!

Het event

Op Instagram had ik Reisjournal al een paar keer voorbij zien komen. Ik zag dat Geraldine naar Eindhoven zou komen en het leek me erg leuk om erbij te zijn! Ik baalde al een beetje dat ik er niet bij zou kunnen zijn, ik zou dat namelijk niet redden met mijn stage in Dordrecht. Een paar dagen later kon ik echter ook vanuit stage dit event bijwonen, dus uiteindelijk kon ik toch gaan voor mijn blog én voor GIRLZ 🙂 Superleuk! Ik mocht een vriendin meenemen, dus we konden samen naar het event gaan. We werden ontvangen met een feestelijk drankje en we zochten een plekje uit om naar het interview te luisteren. Geraldine vertelde over haar werk bij BNN en over de vele landen die ze inmiddels al heeft bezocht. En wat is het een leuke vrouw!

Na het interview kon je je Reisjournal laten signeren en op de foto met Geraldine, een hartje op de wereldkaart plakken (ik plakte ‘m op Nieuw-Zeeland, maar twijfelde ook over Canada), een cocktail drinken (mojito!) en een zomerse polaroid laten maken. Het was niet te druk en er hing een gezellige sfeer. Geraldine nam de tijd om met iedereen een praatje te maken, heel leuk! Aan het einde van de avond kregen we ook nog een leuke goodiebag mee naar huis. Het was allemaal goed geregeld, echt een leuke avond!

Ga jij Reisjournal aanschaffen? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 11 juli 2017 / 08:58

    Wat klinkt het als een tof event! Ik had ook een uitnodiging gekregen, maar ik had al andere plannen, zo jammer!

  2. 11 juli 2017 / 23:40

    Wat super leuk dat je haar ontmoet hebt zeg! Ik vind 3 op reis altijd zo leuk om naar te kijken. Lekker ideeën opdoen voor misschien wel toekomstige reizen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.