Winactie: Colleen Hoover – 9 november

Colleen Hoover heeft weer een geweldige New Adult geschreven! Haar boek 9 november is super populair en het is weer een prachtig boek. Ik vind het heel tof dat ik één van jullie blij kan maken met een exemplaar! 

9 november

Ik vertelde jullie laatst al over mijn favoriete 9 november uit het boek. In 9 november lees je vijf keer over de datum 9 november en ieder jaar zijn Fallon en Ben weer ouder en volwassener geworden. Ze spreken elkaar niet tijdens dat jaar, dus het is steeds een verrassing wat de personages hebben meegemaakt. Ik heb heel veel verschillende emoties gevoeld tijdens het lezen. Het is geweldig om te lezen hoe de relatie tussen Fallon en Ben zich ontwikkelt. De personages zijn niet perfect waardoor ze levensecht aan voelen en Colleen gebruikt de nodige humor. Mijn hart werd gebroken, voorzichtig aan elkaar gelijmd en weer gebroken. Ik kon echt niet stoppen met lezen! Vanaf vandaag maak je dus kans op een exemplaar van dit prachtige boek! Doe je mee?

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg Reading Traveller op Facebook en Instagram
♥ Word lid van de New Adult Facebookgroep
♥ Laat een reactie achter waarin je vertelt wat jouw favoriete New Adult boek is en waarom!

Je kan meedoen tot en met 23 juli 23:59 uur. Ik stuur de winnaar een mailtje, dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres invult!

Ga jij meedoen met de winactie? 🙂

Winactie: Colleen Hoover - 9 november

* Deze winactie is in samenwerking met Zomer & Keuning

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

14 Reacties

 1. Fleur
  9 juli 2017 / 18:08

  Mijn favoriete NA boek is Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout. Ook ik viel als een blok voor de charmante Cam. Maar ik hoor zo veel goede verhalen over de boeken van Colleen Hoover dat het voor Jennifer misschien moeilijk gaat worden om haar plekje in de top te bewaken. Ik maak heel graag kans op dit toffe boek!

 2. Mariska
  9 juli 2017 / 18:19

  Ik ben gewoon erg benieuwd naar dit boek. Misschien wordt dat dan wel mijn favoriet.

 3. 9 juli 2017 / 19:07

  Ik ben zo benieuwd geworden naar dit boek! Misschien ooit vond ik absoluut geweldig, maar de allermooiste NA is voor mij nog altijd Stuk van jou van Sophie Jackson. Het was de eerste NA die ik las en ondertussen heb ik het boek al drie keer gelezen en beluisterd. Telkens weer word ik verliefd op Wes en Kat. Wat een droomkoppel!

  Ik was al lid van de Facebookgroep en volgde je al op Instagram (Boekboetiek) en volg je nu ook op Facebook.

 4. Janine Kooij
  9 juli 2017 / 19:20

  Ik heb nog geen New Adult boek maar deze raakt steeds mijn interesse vandaar dat ik graag meedoe!

 5. Anita de Groot
  9 juli 2017 / 19:29

  Mijn favoriet is Kai van Miranda Hillers omdat dit mijn eerste NA boek is dat ik gelezen heb en het smaakt naar meer. Ik ben begonnen in de Blingg serie en die zijn ook erg leuk

 6. Kaylin
  9 juli 2017 / 19:54

  Ik betwijfel of ik ooit al eens een boek heb gelezen die echt onder de noemer New Adult valt maar ben echt heel benieuwd naar deze dus daarom doe ik graag mee met de winactie.

 7. Anne Slot
  10 juli 2017 / 07:19

  Mijn favoriete NA boek is Bright Side van Kim Holden. Dit is altijd het eerste boek waar ik aan denk als Im zoiets moet opnoemen of aanraden. Het verhaal is mij zo bij gebleven en ik bedenk me nu dat ik deze binnenkort weer ga lezen!

 8. Ans Stier
  10 juli 2017 / 07:50

  Poeh ik weet niet precies het verschil tussen young adult en new adult. Ik geef je de zon is mooi. Ik loot graag mee

 9. Gerlinde
  10 juli 2017 / 08:32

  Heerlijk, ik hou van new adult. Ik heb ook onwijs genoten van het boek oprecht, ook van Colleen Hoover. Deze staat nog hoog op mijn tbr.. duimen! ✨

 10. Fleur
  10 juli 2017 / 20:45

  OMG! Toen ik dit zag dacht ik echt “Yes”! Want ik wil dit boek heel graag lezen!!
  Ik heb je geliked en gevolgd en ik heb een verzoek naar de YA groep gestuurd (wat leuk dat die er is!)
  Mijn lievelingsboek van YA is denk ik… De weeffout in onze sterren van John Green.
  Ja, absoluut! John Green is een magische schrijver, hij kan zo mooi de gevoelens omschrijven dat het bijna lijkt als of je in een andere wereld zit. Ik heb gehoord dat hij eigenlijk dominee wou worden (cool he?) Daar word je denk ik heel wijs van haha.
  Hopelijk heb ik een kans om te winnen!
  Fleur x

  • Fleur
   11 juli 2017 / 09:01

   Ik weet het verschil tussen NA en YA niet zo goed dus ik denk dat de weeffout in onze sterren een new adult boek is haha

   • 23 juli 2017 / 15:24

    Als dwios geen NA is dan is het Stuk van Jou van Sophie Jackson. Hopelijk maak ik kans!
    xxx

 11. Julia
  12 juli 2017 / 14:39

  Mijn favoriete NA boek is Stuk van Jou van Sophie Jackson. Ik ben echt heel erg benieuwd naar de boeken van Colleen Hoover en daarom doe ik graag mee met de winactie!

 12. Sylvia
  23 juli 2017 / 21:01

  Op het eerste gezicht van Bella Andre, dit is de eerste NA die ik ooit gelezen heb (er zijn er nog heel wat gevolgd, maar de eerste blijft speciaal) en nadat ik hem heb gelezen heb ik hem mijn moeder cadeau gedaan waardoor zij sindsdien ook weer aan het lezen is en vol op geniet. Vol spanning zijn we nu op het negende deel van die serie aan het wachten. Van Colleen Hoover heb ik nog niets gelezen (oeps), maar mijn moeder alle vertaalde boeken (lang leven de bieb 😉 ) en deze zal ze vast ook weer super vinden.
  FB eigen naam en Instagram onder TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.