Week 30 (2020): ons droomhuis en 2 escape rooms!

Afgelopen week bezochten we ons droomhuis en de week stond ook in het teken van escape rooms! Veel gezellige sociale dingen en weer een hoop afleveringen van The Handmaid’s Tale. Kijk je gezellig mee naar mijn weekoverzicht?

Weekoverzicht week 30

Maandag

De maandag is eigenlijk een standaard maandag. Op de fiets naar het werk, lekker werken en tijdens de lunch een rondje wandelen met een collega. Het is een prima werkdag en de rest van de avond lees ik verder in Anna K. Mijn doel is om dit boek deze week uit te lezen en dat gaat waarschijnlijk wel lukken! ’s Avonds kijken Richard en ik nog een aflevering van The Handmaid’s Tale.

Dinsdag

Vandaag weer een werkdag! Dit keer met de auto omdat ik in de avond naar Den Bosch ga. Ik merk wel dat ik ’s ochtends minder fit ben op kantoor. Fietsen naar je werk is denk ik wel echt een goede manier om wakker te worden en om fit de dag te beginnen. Na het werken rijd ik naar huis, snel omkleden en naar de trein lopen. Ik ga met vriendinnen van mijn stageperiode bij de Efteling uit eten en een escape room spelen. Het is alweer 6 jaar geleden dat ik stage liep bij de Efteling, maar we zien elkaar nog regelmatig. We eten bij Nul73, een heel gezellig en sfeervol restaurant. Ik ga voor de vegan kapsalon en die is heerlijk! Als toetje delen we ook nog de proeverij van ”zoete zaligheden” met onder andere cheesecake, brownies en appeltaart. Lekker! Dit tentje in Den Bosch kan ik zeker aanraden. Daarna gaan we een escape room spelen, dat is zo’n beetje traditie bij ons. Ik heb al best wat escape rooms gespeeld en ik vond deze niet echt top, maar het was wel heel leuk om weer samen een escape room te spelen. Als ik thuiskom kijken Richard en ik nog een aflevering van The Handmaid’s Tale.

Woensdag

Vandaag ben ik eigenlijk vrij, maar toch ben ik veel met werk bezig. Er wordt een beslissing bekendgemaakt die ik online monitor. Ondertussen probeer ik ’s ochtends wat aan mijn eigen blog te werken, maar deze combi werkt niet zo goed, haha. Ook kijk ik vandaag de nieuwe aflevering van De Bachelorette. In de middag gaan we voor de tweede keer een huis bezichtigen. Ik ging er naartoe met het gevoel dat het een heel mooi huis is, maar dat we er niet serieus zouden gaan wonen, maar vooral oriënteren. Net als Richard word ik eerlijk gezegd wel een beetje verliefd op het huis. Ik twijfel zelf nog wel over de afstand: er zijn geen supermarkten in dit dorp en ik wil liever dichter bij vriendinnen, familie en werk wonen. Maar aan de andere kant is deze afstand ook niet zo extreem ver weg dat het niet zou kunnen. We gaan er maar eens wat nachtjes over slapen! De rest van de middag houd ik me nog bezig met werk en mijn blog. ’s Avonds eten we lasagnette en we kijken een aflevering van The Handmaid’s Tale. Na het eten werk ik nog wat en ik maak een advertorial af die ik naar de opdrachtgever stuur. Ik lees weer een aantal hoofdstukken in Anna K. en we kijken nog een halve aflevering.

Donderdag

Vandaag weer lekker met de fiets naar het werk! Ik begin de dag met twee videomeetings en in de pauze weer een rondje wandelen met een collega. Het is verder een productieve werkdag dus dat is fijn. Rond half 5 sluit ik af omdat ik op woensdag ook al wat uren had gemaakt. ’s Avonds kijken Richard en ik nog 1,5 aflevering van The Handmaid’s Tale en ik lees ein-de-lijk Anna K. uit. Het duurde even (ruim een maand), maar het is gelukt! Ik maak gelijk een begin in Cinder & Ella van Kelly Oram.

Vrijdag

Vandaag ga ik eerst een ochtend werken op het kantoor van de opdrachtgever waar ik als freelancer teksten voor schrijf. Het is gelukkig een productieve ochtend! Iets voor 1 uur komt vriendin Lindy me ophalen om te gaan lunchen bij de Huyskamer, ook met vriendin Janneke. De kids van mijn vriendinnen zijn er ook bij, gezellig! Aan het einde van de middag rijd ik weer naar huis waar ik lekker op de bank plof met Cinder & Ella. Tijdens het eten kijken Richard en ik weer een aflevering van The Handmaid’s Tale. In de avond fiets ik naar het centrum waar ik wat ga drinken met vriendinnen bij Raw. We beginnen gezellig met een glaasje bubbels, gewoon zomaar, en we maken er een gezellige avond van. Ook besluiten we spontaan om een escape room te boeken voor de dag erna. Zin in!

Zaterdag

We starten de dag lekker rustig met de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale en ik werk wat aan mijn blog. Rond kwart voor 1 stap ik in de auto om naar de escape room te rijden! Dit keer spelen we de kamer ‘Zahnarzt Schillinger’ waarbij de kamer gebaseerd is op een tandartsenpraktijk. Het is een leuke kamer, helaas lukt het ons niet om te ontsnappen. Twee escape rooms in een week en bij beide kamers niet ontsnappen, zo jammer! Maar het was weer erg leuk om samen te spelen. Daarna rijden we door naar de verjaardag van het zoontje van één van mijn vriendinnen die 2 jaar is geworden. Ze heeft weer heerlijke taarten gemaakt, dus we mogen beide taarten proeven, haha. Om zes uur rijd ik weer terug naar huis en Richard en ik kijken voor de verandering weer een aflevering van The Handmaid’s Tale tijdens het eten. ’s Avonds hebben we een filmavondje waarbij we op Netflix de film Escape Room (2019) kijken, om maar even in de escape room sferen te blijven, haha.

Week 30 (2020): ons droomhuis en 2 escape rooms!

Zondag

Zondag is pyjamadag! Ik zou eigenlijk gaan borrelen met een oudklasgenootje maar ik voel me niet helemaal fit vandaag, dus ik eindig de week met een dagje relaxen. Richard en ik kijken vandaag 3 afleveringen van The Handmaid’s Tale en ik lees veel hoofdstukken in Cinder & Ella. Aan het einde van de middag verruil ik mijn pyjama toch even voor een zomers jurkje om wat te gaan drinken met mijn ouders bij lunchroom Carrousel. Verder nog lekker chillen thuis voordat de nieuwe werkweek weer begint!

Week 30 (2020): ons droomhuis en 2 escape rooms!

Terugblik op de week

  • Boeken: ik las eindelijk Anna K. uit! En ik begon in Cinder & Ella die tot nu toe erg lekker wegleest.
  • Series en films: we keken het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale en we begonnen ook alvast aan het derde seizoen. Verder keken we de film Escape Room die minder slecht is dan we verwacht hadden!
  • Sport: 2 x op de fiets naar het werk

Weer een leuke week achter de rug! Komende week werk ik weer drie dagen bij de gemeente, ik ga een hele dag oppassen op mijn neefje en nichtje en ik heb een gezellige date gepland met blogvriendinnetje Marleen. Verder ga ik naar een autootje kijken en er is nog ruimte voor spontane plannen!

Hoe was jouw week?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. 29 juli 2020 / 12:19

    Wat een fijne terugblik! 🙂 Leuk om te lezen.
    Mijn week was niet zo fijn i.v.m. ziek zijn. Gelukkig wel weer wat opgeknapt nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.