Week 4 (2021): spontane high tea en Schotse hooglanders

De laatste week van januari zit er weer op, wat duurt januari altijd lang zeg. Week 4 van dit jaar was een bizarre week met de rellen en avondklok. Mijn week was daarentegen vrij rustig. Veel thuiswerken en in het weekend een paar sociale contacten binnen de richtlijnen. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Week 4

Maandag

Daar gaan we weer! Normaal gesproken heb ik opstartproblemen op maandag maar vandaag gaat het eigenlijk best goed. Dat komt misschien ook door het lekkere weer. In de pauze dus weer lekker wandelen in het bos. Hoewel we druk op zoek zijn naar een huis is het toch ook wel heel fijn om nu op loopafstand van het bos te wonen. Daarna lunch ik met een soepje van maïs en prei die ik op zondag had gemaakt. Aan het einde van de werkdag weer kokkerellen met HelloFresh, dit keer een vegetarisch stoofpotje met kastanjechampignons en cranberrychutney. Heel lekker! Tijdens het eten kijken we een aflevering van Lupin. ’s Avonds houdt het nieuws over de rellen in het land me best wel bezig. Bizarre tijden zijn het. Gelukkig kan ik mijn gedachten een beetje verzetten met weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight. In bed lees ik nog een hoofdstuk op mijn e-reader in De pelgrimstocht naar Santiago van Paulo Coelho.

Dinsdag

Op dinsdag begin ik de thuiswerkdag met een aantal online vergaderingen. In de middag ga ik naar kantoor omdat ik een afspraak heb met een nieuwe collega om haar het een en ander uit te leggen over social media. Ik werk de hele middag op kantoor, wat is dat fijn na maandenlang thuiswerken! Rond half zes ga ik weer naar huis. Ik maak shakshuka met HelloFresh en we kijken een aflevering van Lupin. Ik kijk de nieuwe aflevering van Married at First Sight en daarna kijken Richard en ik de film The House with a Clock in Its Walls af waar we in het weekend mee begonnen waren. Niet echt een aanrader, trouwens.

Woensdag

De woensdag is altijd wel een fijne thuiswerkdag. Ik heb maar één online vergadering en de rest van de dag kan ik lekker doorwerken. Ik neem een uur pauze om de reünie van Prince Charming te kijken. Wat was dit een heerlijk programma! Daarna weer aan het werk, ik krijg gelukkig veel gedaan vandaag. Na het werk maak ik plaattaart met pompoen en geitenkaas van HelloFresh. Richard en ik kijken de laatste aflevering van Lupin tijdens het eten. Leuke serie!

Donderdag

De laatste werkdag van de week! Ik ben om de vrijdag vrij en dit is mijn werkweek van vier dagen. De donderdagochtend zit altijd vol met meetings. Het is een lange, drukke werkdag waarbij ik pas rond half zeven mijn laptop dichtklap. Na het eten kijk ik de nieuwe aflevering van Temptation Island en ’s avonds kijken Richard en ik de thriller Countdown. Niet per se een geweldige film, maar wel vermakelijk voor een avondje op de bank. Al ben ik wel heel vaak geschrokken, haha.

Vrijdag

Weekend! Ik begin de ochtend met wat werk voor mijn freelance klus. Daarna rijd ik naar een vriendin om bij te kletsen en samen te lunchen. Gezellig! Daarna loop ik naar een andere vriendin om samen een ronde te wandelen. We lopen langs het huis van mijn ouders waar we een cappuccino to go mee krijgen, haha. Na twee uur wandelen zijn we weer terug. Daarna rijd ik naar huis, koken en eten en daarna mijn laptop weer klaarzetten voor een online bijeenkomst met vriendinnen. Een vriendin van mij doet online een gender reveal met cupcakes waar gekleurde muisjes inzitten. Heel leuk gedaan! Na de onthulling doen we nog een paar quizzen op Kahoot.

Zaterdag

Vroeg uit de veren op zaterdag! Ik ga met een vriendin wandelen bij Huis ter Heide, een natuurgebied in de buurt. Hier wandelen we een uurtje en we zien Schotse hooglanders! Het is wel ontzettend koud, dus we besluiten spontaan om een kopje thee te drinken bij mij en er gelijk een soort high tea van te maken met lekkere dingen van Koffiebakkers. Daarna doen we nog een paar spelletjes Mario Kart op de switch. Lang geleden dat ik dat speelde, heel leuk om weer te doen. Richard en ik kijken ’s avonds weer een aflevering van The Office en ik kijk de nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. Daarna ga ik aan de slag met het maken van een Reels op Instagram. We hebben nog heel veel filmpjes van de wereldreis waar nog niks mee is gedaan. Ik maak een filmpje van Bryce Canyon en hij haalt meer dan 5.000 views. Meer dan ik had verwacht, zo leuk!

Zondag

Ik had de zondag bewust vrij gehouden, ook wel eens lekker. ’s Ochtends maak ik weer een Reels, dit keer van Laguna Paron in Peru. Richard wandelen een rondje en ik haal een latte macchiato to go. Thuis lunchen we met lekkere broodjes en een aflevering van The Office en we doen een potje Mario Kart. Ik heb vandaag helaas best veel hoofdpijn dus de rest van de dag rust ik vooral uit. Ik begin aan de nieuwe serie Bridgerton en dat is een goede keuze! Ik kijk twee afleveringen, ’s avonds kijk ik Heel Holland Bakt en daarna kijk ik nog een aflevering van Bridgerton. Een verslavende serie dus, haha.

Hoe was jullie week?

Liefs, Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.