Week 2 (2021): spelletjesavonden en high tea at home

Week 2 van 2021 zit er weer op! We zitten nog steeds in lockdown, hij werd zelfs verlengd deze week. Gelukkig maakte ik er wel een leuke week van met een heerlijke high tea at home en twee gezellige spelletjesavonden. Lees je mee?

Week 2 (2021)

Maandag

Just another manic monday… de maandag staat weer in het teken van thuiswerken. In de pauze gaan Richard en ik wandelen in het bos en ik maak een zoete aardappel-paprikasoepje als lunch. Heerlijk, ik hou van verse soep. Mijn plan is om iedere week een andere kleur soep te maken. Rond vijf uur ben ik klaar met de werkdag en ik maak orzo met spinazie en cherrytomaten van HelloFresh. De afgelopen weken hadden we HelloFresh even stopgezet, maar ik begon het toch wel te missen. Wij ontvangen de box op maandagochtend en ik vind het ideaal dat je de eerste drie dagen van de week niet na hoeft te denken over wat je gaat eten. En het is een goede stok achter de deur om de week gezond te beginnen. Wij hebben namelijk vegetarische gerechten waarbij groenten centraal staan. Richard en ik kijken een aflevering van The Office en mijn avond staat verder in het teken van lezen, puzzelen en ik kijk een aflevering van Married at First Sight.

Dinsdag

Weer een thuiswerkdag met veel online afspraken. Gelukkig is het mooi weer vandaag, fijn voor onze dagelijkse wandeling. En weer een lekker soepje voor de lunch. Vandaag worden er ook twee pakketjes bezorgd: twee boeken en een verzwaringsdeken. We moeten het leven zelf maar een stukje leuker maken, toch? Aan het einde van de werkdag bel ik nog bijna twee uur met een vriendin om bij te kletsen. Daarna maak ik vegetarische tartiflette met champignons van HelloFresh en Richard en ik kijken een aflevering van The Office. Ik kijk de persconferentie waarbij wordt aangekondigd dat de lockdown wordt verlengd. Het nieuws is niet helemaal onverwacht maar het bevestigt wel even dat we nog lang niet klaar zijn met dit virus. ’s Avonds staat er nog een vriendin voor de deur die twee cupcakes af komt geven voor de verjaardag van haar zoontje, een lekkere verrassing! In de avond heb ik weer een online escape room met een clubje vriendinnen. We zijn een paar uur bezig en rond 10 uur sluiten we af en besluiten we om volgende week verder te gaan. Ik kijk nog een aflevering van Married at First Sight en daarna lekker mijn bed in!

Woensdag

Mijn weekoverzichtjes zijn best wel saai, want mijn leven bestaat vooral uit thuiswerken, haha. Dus ook vandaag een thuiswerkdag met een fijne boswandeling in de pauze. Vandaag krijg ik trouwens ook mijn inzichtkaarten binnen van A Beautiful Story, supermooi! Ik trek gelijk een toepasselijke kaart en Richard trekt een kaart met als onderwerp ”opruimen”, hahaha. ’s Avonds maak ik gegratineerde aubergine met zoete-aardappelpuree van HelloFresh en we kijken voor de verandering The Office. Verder bestaat mijn avond uit de nieuwe aflevering van van Prince Charming kijken, nagels lakken, lezen en puzzelen.

Week 2 (2021): spelletjesavonden en high tea at home

Donderdag

De laatste werkdag voor het weekend! Ik heb vandaag veel online meetings en er ligt veel werk. Gelukkig gaan we wel wandelen in de middag maar ik sluit mijn laptop pas rond 19:00 uur. Daarna gaan we naar het broertje van Richard en zijn vriendin voor een spelletjesavond. We spelen eerst Ticket to Ride Europe en daarna Valse Motten. Dit laatste spel kende ik niet maar het is echt een leuk en grappig spel. De tijd vliegt voorbij en rond 11 uur rijden we maar weer eens naar huis.

Week 2 (2021): spelletjesavonden en high tea at home

Vrijdag

Weekend!!! Ik begin mijn ochtend wel even achter de laptop om te kijken of ik nog wat kan betekenen op het werk, ik doe nog wat voor mijn freelance opdracht en ik werk dit weekoverzichtje bij. Aan het einde van de ochtend stap ik in de auto naar Breda om langs te gaan bij een vriendin. We eten eerst een zelfgemaakt tomatensoepje en daarna is het tijd voor de high tea at home! We bestelden deze bij A Cup of Cake in Breda. Ze hebben daar echt de allerlekkerste cupcakes. En kijk hoe lekker het eruitziet! We kijken samen de nieuwste aflevering van Temptation Island en we kletsen goed bij. Als ik thuis ben eet ik nog een beetje soep en daarna volg ik de masterclass social media en online imago van Mascha Feoktistova (van Beautygloss en Vloggloss). Wel interessant! Verder kijk ik nog een beetje The Voice of Holland.

Week 2 (2021): spelletjesavonden en high tea at home

Zaterdag

De zaterdag is een drukke maar wel fijne dag. In de ochtend ben ik een paar uur aan het werk omdat er iets aan de hand is in de gemeente waar we op in moeten spelen. Daarna boodschappen doen, opruimen en een oudklasgenootje van het station halen. We gaan samen een flinke ronde wandelen en we kletsen goed bij. Ook halen we een lekkere cappuccino to go bij Grotto. Aan het einde van de middag worden er nog twee maaltijden bezorgd door Kookpunt Oisterwijk. Zij hadden mijn korte review gelezen op de kerstbox en daarom brachten ze nu een goedmakertje. Helemaal niet nodig, maar wel superlief. Voordat we gaan eten ga ik nog even aan de slag in de keuken om een red velvet taart te maken en ik speel twee potjes Ticket to Ride tegen een vriendin via de app. We kijken weer The Office en ’s avonds gaan we naar vrienden voor een spelletjesavond. Dit keer spelen we Skipbo en Qwirkle, gezellig!

Week 2 (2021): spelletjesavonden en high tea at home

Zondag

Op zondagochtend komt mijn zus langs met haar vriend en twee kinderen. We eten de red velvet taart bij de koffie en verder spelen we met de kids. De rest van de dag staat in het teken van relaxen! Ik lees het boek Ik pleit voor jou! uit, ik leg weer wat puzzelstukjes, ik kijk Wie is de Mol? terug, ik begin in het boek(je) Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen, we kijken samen twee afleveringen van The Office en ’s avonds kijk ik Heel Holland Bakt. Een heerlijke zondag dus, en eigenlijk gewoon een fijne week!

Liefs, Anouk

Week 2 (2021): spelletjesavonden en high tea at home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.