Concert: Coldplay – A Head Full of Dreams Tour

Kaartjes krijgen voor het concert van Coldplay was vrij lastig: het concert was binnen een kwartier uitverkocht. Daarom was ik extra blij toen we kaartjes hadden bemachtigd en ik heb lang naar dit concert uitgekeken. Vorige week was het dan zover: de A Head Full of Dreams Tour van Coldplay!

Concert: Coldplay - A Head Full of Dreams Tour

24 juni ging ik samen met mijn zus, haar vriend en mijn vriend naar de Amsterdam ArenA voor het concert. Aangezien we zitplaatsen hadden, hoefden we geen matje voor de deur te leggen en konden we redelijk rustig aan doen. Vanwege het drukke verkeer de dag ervoor vertrokken we redelijk op tijd zodat we nog wat konden eten in Amsterdam. Wat was het daar druk, zeg! In de ZiggoDome was de comedyshow van de Gabbers en het was lekker weer, waardoor het enorm druk was. Na een snel frietje zijn we onze zitplaatsen gaan zoeken. We zaten bijna helemaal bovenaan waardoor ik bijna hoogtevrees kreeg, maar de plekken waren opzich prima. Ik kon in ieder geval goed van de show genieten!

Concert: Coldplay - A Head Full of Dreams Tour

Selfie!

Concert: Coldplay - A Head Full of Dreams Tour

Vrolijke kleurtjes

We hoefden niet zo lang te wachten totdat de eerste tonen van het nieuwe lied A Head Full of Dreams door de zaal klonken. Het was gelijk een feest met veel vrolijke kleuren. Daar hielpen de armbandjes bij die we bij binnenkomst hadden gehad. Bij bijna ieder lied kreeg deze armband een andere kleur, waardoor de hele zaal bestond uit gele, groene, blauwe of rode lichtjes, die vaak ook nog knipperden. Wat een tof effect! In het filmpje op mijn Instagram kan je dit zien. Die armbandjes waren niet de enige vrolijke kleuren, ook het hele podium was steeds verlicht en er knalden af en toe kleurtjes of vuur uit de kanonnen rondom het podium. Mijn favoriete liedjes A Sky Full Of Stars en Fix You kwamen gelukkig aan bod, maar ook toppers zoals Every Teardrop Is a Waterfall, Clocks, Yellow en Viva la vida. Ze deden ook nummers van het nieuwe album afgewisseld met wat oudere klassiekers. Een heel fijne mix!

Concert: Coldplay - A Head Full of Dreams Tour

Liefde in de zaal

Het concert van Coldplay viel samen met de dag waarop Engeland uit de Europese Unie is gestapt. De zanger van de band haalde dit een aantal keer aan en vertelde dat hij hier zo van baalde omdat de EU toch als een familie voelde. De liefde was in de zaal te voelen, de hele zaal leek de Britse band te steunen en dat vond ik heel mooi om te zien! Coldplay vierde het leven tijdens het concert en het was onwijs leuk om daar bij te zijn. Dit was de eerste keer dat ik een concert van hen bijwoonde en ik ben zo blij dat ik er bij heb kunnen zijn! Wat een ontzettend goede band en zó tof om onderdeel van dit feestje te zijn.

Ben jij weleens bij een concert van Coldplay geweest? 😀

Concert: Coldplay - A Head Full of Dreams Tour

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.