6 leuke kerstcadeaus voor hem

Het blijft super lastig: een cadeau kopen voor je vriend. Of het nou met Kerst is, Valentijnsdag of zijn verjaardag: ik vind het altijd heel moeilijk om met een leuk en origineel cadeau aan te komen waar hij blij van wordt. Vandaag geef ik jullie wat inspiratie met leuke kerstcadeaus voor hem!

Concertkaartjes
Ik vind het zelf altijd leuk om concertkaartjes cadeau te geven en nee, niet alleen omdat ik er dan zelf van kan profiteren 😉 Voor de verjaardag van mijn vriend gaf ik hem bijvoorbeeld kaartjes voor het concert van Kensington cadeau en eerder kaartjes voor BLØF. Je weet waarschijnlijk goed welke artiesten hij goed vindt en het is altijd leuk om samen een avondje weg te gaan.

Kleding
Heb je net als ik een vriend die niet van winkelen houdt, dan zit je waarschijnlijk ook goed met kleding. Een mooie trui, een nieuwe blouse of een stoere riem. Pols even bij je vriend of hij nog wat nieuws nodig heeft en wellicht kan je hem blij maken met een nieuw kledingstuk én met het feit dat hij zelf niet hoeft te shoppen.

Een persoonlijk cadeau
Toen mijn vriend en ik 1 jaar samen waren, gaf ik hem een gepersonaliseerd tijdschrift. Met een online programma zette ik dit tijdschrift in elkaar over ons eerste jaar samen: bijvoorbeeld over welke films we samen in de bioscoop hadden gezien, vakanties en dagtripjes en mooie herinneringen. Een leuk aandenken aan ons eerste jaar samen en mijn vriend zei dat hij het leuk vond om echt een persoonlijk cadeautje te krijgen.

Een mooi horloge
Tijdens mijn reis in China werd er ook geshopt en nam ik voor mezelf en voor mijn vriend een echt neppe Daniel Wellington horloge mee. Ik vind het zelf altijd mooi als een jongen een mooi en stoer horloge draagt, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders en heeft te maken met je persoonlijke stijl. Maar misschien houdt jouw vriend wel meer van een stoere armband of een ring, zolang het in zijn stijl is, zal je hem er vast blij mee kunnen maken!

Een dagje weg
Naar een concert gaan is natuurlijk ook een uitje, maar het is ook leuk om echt een dagje weg te gaan. Wij gingen bijvoorbeeld een keer een dagje naar Maastricht (wat een toffe stad is dat!), maar een dagje naar de Efteling of een dierentuin vind ik ook altijd leuk. Mijn vriend krijg ik niet mee, maar jullie kunnen ook samen een dagje naar de sauna gaan om lekker te ontspannen. Heb je iets meer te besteden? Kijk dan eens naar een toffe citytrip! Die hoeven ook echt niet duur te zijn: wij gingen bijvoorbeeld heel voordelig naar Boedapest en Turijn.

Toffe gadgets van Radbag
Radbag is zo’n webshop met items waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Denk aan lichtgevende eenhoorn pantoffels, een toverstaf afstandsbediening (Harry Potter!) of een mini popcornmachine. Er is genoeg te koop voor ons vrouwen, maar ook zeker voor de mannen. Mocht je vriend een Star Wars fan zijn, dan kan je hem misschien blij maken met Star Wars koffiebekers, een Chewbacca badjas, een Yeti ijskrabber of eetstokjes die lightsabers voor moeten stellen. En wat dacht je van de Heisenberg snijplank? Mijn vriend en ik hebben samen de serie Breaking Bad gekeken en dit is een leuk én praktisch cadeau voor in de keuken. Ik kook over het algemeen een stuk vaker dan mijn vriend, maar misschien gaat hij op deze manier ook wat vaker koken 😉

Heb jij nog leuke tips? 🙂

6 leuke kerstcadeaus voor hem

Voor dit artikel heb ik een gratis product ontvangen

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.