Merry Christmas!

Hallo lieve lezers! Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen? Vandaag wil ik je alvast fijne feestdagen wensen en ik bespreek mijn plannen met kerst. Lees je gezellig mee?

Mijn plannen met kerst

Yes, het is eindelijk vakantie! De afgelopen twee weken had ik mijn tentamens en ze waren erg pittig. Ik kan jullie inmiddels al vertellen dat ik 2 van de 4 tentamens in de pocket heb, daar ben ik zo blij mee! Mijn 2 andere tentamens moet ik nog terug krijgen en dat waren ook gelijk de moeilijkste, namelijk Statistics en Data Science for Humanities. Even duimen nog dus, maar ik kan in ieder geval fijn kerst vieren nu ik weet dat ik al de helft van mijn tentamens binnen heb!

Vanochtend ben ik samen met mijn vriend even naar de stad geweest om de laatste inkopen te doen. Vanmiddag gaan we het appartement poetsen, een beetje chillen en hopelijk kan ik nog wat lezen in Did I Mention I Love You?, het boek waar ik nu in bezig ben. Straks gaan we alles klaarzetten voor vanavond, we gaan namelijk samen gourmetten. Het is een beetje cliché, maar we vinden gourmetten allebei erg lekker en gezellig, dus die traditie houden we er voorlopig nog even in. We hebben natuurlijk weer veel te veel vlees in huis gehaald en ik ben ook nog eens een groot liefhebber van pannenkoekjes, dus de komende dagen hebben we nog genoeg eten in huis, haha. We zijn nog in discussie over welke film we gaan kijken: mijn vriend wil namelijk Home Alone kijken en mijn voorkeur gaat uiteraard uit naar The Grinch. Ik vroeg jullie hulp via Twitter, ik ben erg benieuwd wat de uitslag wordt 😉 Ook gaan we vanavond de cadeautjes uitpakken die onder de kerstboom liggen. Ik ben heel benieuwd wat voor moois de kerstman voor me in petto heeft, al heb ik al wel een vermoeden 😀

Op eerste kerstdag gaan we uitgebreid brunchen bij mijn familie thuis. Ik denk dat we aan het einde van de middag onze buik helemaal rond hebben gegeten en dat we daarna lekker rustig aan doen in het appartement van mijn vriend om een beetje uit te buiken en te relaxen. Op tweede kerstdag moet ik werken van half 11 tot 3, maar ik krijg wel dubbel uitbetaald, dus dat is weer een meevaller. Daarna ga ik me omkleden en klaarmaken en gaan mijn vriend en ik naar zijn moeder om daar kerst te vieren. Volgens mij gaan we ook daar gourmetten en we doen ook weer het dobbelspel met cadeautjes. Ik vind dat spel altijd erg leuk en mijn vriend en ik zijn vaak fanatiek om de leukste cadeautjes te bemachtigen haha, maar het is vooral gewoon gezellig om met z’n allen bij elkaar te zijn.

Fijne feestdagen!

Verder wil ik jullie een hele fijne kerst wensen! Hopelijk kunnen jullie net als ik genieten van fijne dagen samen met familie en geliefden, vol met lekker eten, spelletjes en veel gezelligheid. En voor degenen die iemand moeten missen met deze dagen, wens ik jullie heel veel sterkte en hoop ik alsnog dat jullie kracht kunnen putten uit het samenzijn met andere geliefden. Ik wens jullie allemaal hele mooie dagen, veel liefs!

Wat zijn jullie plannen tijdens de kerstdagen? 

Merry Christmas!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.