Winactie: Clavis pakketje (afgelopen)

Het boek Bijzondere vertelsels van Ransom Riggs is verschenen en daarom wil ik de uitgeverij Clavis én jullie vandaag in het zonnetje zetten. Je kan namelijk een pakketje winnen met producten van uitgeverij Clavis!

Bijzondere vertelsels

”Net als iedereen in de bijzondere wereld groeiden de bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine op met de unieke Bijzondere vertelsels. Welgestelde kannibalen die bijzondere ledematen als een ware delicatesse beschouwen. Een prinses met een slangentong. De herkomst van de eerste ymbryne… Dit is nog maar een greep uit de vele geniale en angstaanjagende Bijzondere vertelsels in deze bundel, samengesteld en van aantekeningen voorzien door Millard Nullings, onzichtbare leerling van mevrouw Peregrine en onderzoeker van alles wat bijzonder is. De tien prachtig geïllustreerde verhalen, bekend uit de internationale bestseller De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine, geven een uniek inkijkje in de geschiedenis van het bijzonderdom. Voor iedereen die houdt van beklijvende verhalen.” (www.bol.com)

Wat zit er allemaal in het pakketje?

De preview van het boek Bijzondere vertelsels met het verhaal van Cuthbert
Een grote poster van de bioscoopfilm
Een totebag met de tekst ”So many books, so little time”
Twee ansichtkaarten van De bijzondere kinderen
Twee telefoonhoesjes van De bijzondere kinderen

Hoe kan je winnen?

♥ Volg mij op Instagram
♥ Geef in een reactie onder dit artikel een tip en een top over mijn blog. Dus iets wat ik zou kunnen verbeteren, maar ook iets wat je al leuk vindt. Mocht je niet mee willen doen aan de winactie, dan ben ik natuurlijk nog steeds heel blij met je feedback!

De winactie loopt tot en met 31 maart 23:59 uur. De winnaar krijgt een bericht via de e-mail, dus zorg ervoor dat je je contactgegevens juist invult!

Winactie: Clavis pakketje

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

12 Reacties

 1. Louise
  23 maart 2017 / 16:06

  Top: Ik vind het heel leuk dat je post zo verschillend zijn, dat het niet alleen recensies over boeken zijn maar ook dingen over reizen etc.
  Tip: Misschien ben ik heel dom hoor en zie ik het niet, haha, maar bovenaan het menu zou het handig zijn als er een manier is om naar bepaalde artikelen te gaan. Dus catagorieën of zo. Bijvoorbeeld ‘boeken’ en ‘bestemmingen’ en ‘overige’.

 2. Lindsey
  23 maart 2017 / 16:07

  Top: Je hebt een originele blog! De site ziet er mooo uit en je schrijft op een fijne manier! ?
  Je vraagt ook om tips, maar ik kan er geen bedenken..

 3. Jennifer
  23 maart 2017 / 16:22

  Allereerst wilde ik even zeggen dat ik dit echt een super leuke en lieve actie vind! Daarnaast mijn tip en top of top en tip, wat je maar wilt?.

  Top: Ik ben echt super jalourse op al je bestemmingen. Ik zou graag zelf eens naar al die landen gaan. Super handig is dat ik er nu als nog een soort van bij ben wanneer ik jou artikelen lees! Ook jou (ja hoe noem je dat eigenlijk) logo is super cute.

  Tip: Ik weet niet of het aan mij ligt, maar bij mij op mijn telefoon kun je niet alle locatie’s aanklikken. Bijboorbeeld Parijs niet, terwijl ik hier best nieuwschierig naar ben! En ook zou het handiger zijn als in het menu meerdere tools zouden zijn.
  Verder zou ik niet echt iets weten en kan ik je alleen maar een dikke pluim geven!
  Xx

 4. Clarieke
  24 maart 2017 / 06:40

  Top: de combinatie reizen en boeken is echt geweldig, de kaart met reizen is ook echt top. Super overzichtelijk. Je recensies van boeken zijn ook fijn om te lezen en de layout van je blog ziet er top uit en ik word altijd blij van die prachtige instagram foto’s.

  Tip: een overzicht met verschillende categorieën zou handig zijn om snel een soort artikel op te kunnen zoeken.
  Verder zou ik zeggen ga zo door! ?

 5. Ans Stier
  24 maart 2017 / 10:15

  Ik loot graag mee. Ik vind je blog erg goed, zou zo geen verbeter punten weten. Ga zo door!

 6. 29 maart 2017 / 13:50

  Top: Ik vind je blog een fijne uitstraling hebben, met een mooie vormgeving. Zelf reis ik niet veel maar vind het wel leuk om erover te lezen.

  Tip: Het is al meer gezegd in reacties maar inderdaad een lijst met categorieën zou ik fijn vinden. Al heb ik die zelf ook niet op mijn blog, omdat ik nog niet weet hoe dat moet hahaha.

 7. 29 maart 2017 / 13:57

  Pffff, best moeilijk hoor, een tip geven…Misschien niet teveel tags gebruiken voor 1 bericht. En verder is je blog helemaal top: super verzorgd en overzichtelijk en erg leuk om te lezen!

 8. Stef
  29 maart 2017 / 14:17

  Top geweldig om zo veel verschillende post tezien. Erg belangrijk om steeds iets nieuws te laten zien.
  Tip misschien mits dit mogelijk is een indeling neer te zetten met zoek functie.

 9. Celine
  29 maart 2017 / 14:27

  Ik denk wat een goeie tip is om echt origineel te blijven! Want veel blogs en recensies gaan over deze zelfde boeken en andere boeken is ook leuk om te zien en lezen! Dus blijf origineel! En echt een super leuke winactie!

 10. Nienke
  29 maart 2017 / 15:18

  superleuke winactie! Ik heb lang na moeten denken over een tip, maar heb er een gevonden.
  Top: je fotos en teksten zijn supermooi gemaakt/geschreven! Ga zeker zo door 🙂
  Tip: ik weet niet of je er iets aan kan doen, maar ik raak soms compleet verdwaald op je site :p Ligt misschien ook aan mijn onhandigheid, maarja 🙂

 11. Elise
  29 maart 2017 / 16:32

  Ik ben pas net op je blog terecht gekomen door een advertentie op facebook. Ik dacht reizen en lezen zijn mijn twee passies, eens kijken wat zij er mee doet.
  In een woord wow! Je blog is super leuk, heeft toffe thema’s en combineert de twee beste dingen uit het leven.
  Het is ook leuk dat je in het Nederlands schrijft want zo kunnen mensen die niet zo goed engels kunnen meegenieten van jou ervaringen.
  Top: Het idee opzich is al super en je steekt het dan ook nog eens in een leuk jasje. Goed bezig!
  Tip: Omdat ik dit nog maar net heb ontdekt kan ik niet echt meteen iets bedenken wat beter zou kunnen.
  Ps. Ik volg je vanaf nu ook op instagram en zou dus willen meedoen aan de winactie.

 12. Femke
  29 maart 2017 / 20:34

  Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee 🙂

  Top: ik hou heel erg van je manier van schrijven. Dat vind ik een van de belangrijkste dingen als ik blogposts lees. Chapeau! 😉 ook nog een extra top: je maakt super mooie foto’s van boeken?

  Tip: ik zou meer submenu’s toevoegen. Dat maakt je blog denk ik wat overzichtelijker.

  (Mijn instagram is trouwens @femkeleest)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.