Mijn favoriete me-time momentjes

Hoera! Op het moment dat dit artikel online komt, zitten mijn tentamens er voor dit blok op en kan ik de komende weken een stapje terug doen. Eindelijk tijd om even op te laden en te ontspannen! Ik ben iemand die wel tijd voor zichzelf nodig heeft en me ook prima zelf kan vermaken. Het is heel belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen, zodat je daarna met een frisse blik en nieuwe energie weer verder kan. Vandaag deel ik mijn favoriete me-time momentjes met jullie!

Badderen

De mensen die mij goed kennen, weten dat ik echt uren in bad kan liggen. Als je mij op Twitter volgt, zie je ook regelmatig foto’s voorbij komen van het boek dat ik op dat moment aan het lezen ben in bad. Ik weet niet hoe het precies komt, maar badderen is echt mijn favoriete me-time momentje. Ik vind het heerlijk om na een lange dag of na het werken nog even lekker in bad te gaan liggen. Na het werken heb ik regelmatig rugpijn en dan merk ik aan mijn lichaam en spieren dat even badderen me heel goed doet. Ik neem altijd iets te lezen mee en daardoor kan ik mijn hoofd lekker leegmaken en helemaal tot rust komen. Later wil ik dan ook echt heel graag een bad in huis!

Lezen

Een van mijn favoriete hobby’s: lezen! Ik ben vroeger regelmatig voorgelezen en sinds ik zelf kon lezen, zat ik vaak met mijn neus in de boeken. Ik ben blij dat dat nu nog steeds zo is, want ik vind het heel fijn om me in de wereld van een boek te bevinden. Regelmatig lees ik dus in bad, maar meestal ook voor het slapengaan, tussen het studeren door, in de zomer lekker in de tuin of gewoon op de bank.

Mijn favoriete me-time momentjes

Series, films of televisie kijken

Ik vind het nog steeds heel leuk om televisie te kijken, maar ik kijk ook regelmatig en films via Netflix. Ik vind het heel fijn om lekker op de bank onder een dekentje te liggen en te kijken naar een programma op televisie of om een programma terug te kijken als ik het gemist heb. Een aantal programma’s die ik leuk vind om te volgen op televisie: Expeditie Robinson, Idols, Married at First SightTemptation IslandThe Voice (Kids), Wie is de Mol? en RTL Late Night (al lig ik dan vaak al in bed 😉 ). Verder kijk ik ook regelmatig films en series, soms alleen en soms met mijn vriend. Ik ben laatst zelf begonnen met Riverdale, echt een leuke serie! Ook heb ik zelf bijvoorbeeld de series Pretty Little Liars, Gossip Girl en The O.C. gevolgd. Een paar toffe series die ik met mijn vriend heb gezien of nog steeds kijk, zijn bijvoorbeeld How I Met Your Mother, Dexter, Stranger ThingsThe Big Bang Theory en Suits. Misschien niet de allerbeste manier om te ‘ontspannen’, maar ik vind het wel heel fijne me-time momentjes.

Bloggen

Bloggen is gelukkig nog steeds een bezigheid die me ontzettend blij maakt. Soms is het even puzzelen om op tijd een artikel te publiceren, omdat ik er ook veel andere dingen naast doe. Ik kan wel echt genieten van een avondje lekker bloggen en om met mijn blog bezig te zijn. Het is echt mijn eigen stukje internet en ik ben er trots op dat ik het publiceren van content (3 keer per week) nog steeds goed volhoud en dat ik er ook nog steeds zoveel plezier in heb.

Wat is jouw favoriete me-time momentje? 🙂

Mijn favoriete me-time momentjes

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

4 Reacties

 1. 28 maart 2017 / 20:50

  Dat vind ik eigenlijk heel moeilijk om te beantwoorden, het is de laatste tijd zo druk maar ik probeer altijd wel eventjes een gezichtsmaskertje op te doen. Een echt me-time-momentje zal zijn die vijf minuten voor ik weg moet mee blèren met goede upbeat muziek!

 2. Richard
  29 maart 2017 / 19:26

  Leuk artikel en het klopt helemaal wat je schrijft. Mijn rustmomentje ken je 😉

 3. 30 maart 2017 / 14:23

  Met een wijntje onder de douche/in bad een boekje lezen! Klinkt lastig te combineren, maar het lukt zonder mijn boeken te beschadigen. Soms doe ik er ook nog een gezichtsmaskertje bij, vooral die peel-off vind ik fijn. Zo’n fijn gevoel als je ze er vanaf mag halen…

 4. 2 april 2017 / 10:23

  Douchen wanneer er niemand thuis is en ik niet hoef op te schieten want de baby huilt, haha. De zonnegroet doen in de ochtend. Lezen. Bloggen ook wel al is dat niet meer hetzelfde als voordat ik mijn zoon kreeg. Het moet vaker tussendoor en dan is het lastig om het een me momentje van te maken. Woensdagavond is tegenwoordig ook me-time. Dan moet mijn man werken ’s avonds en mijn zoon ligt er om half 8 op. Lekker een serie kijken of toch even bloggen op mijn gemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.