Concert: Bruno Mars – 24K Magic World Tour

Afgelopen Kerst verraste ik mijn vriend met concertkaartjes voor Bruno Mars. Hij had een keer laten vallen dat hij graag naar zijn concert wilde dus het was ideaal dat ik kaartjes wist te bemachtigen! Vorige week was het dan eindelijk zover en gingen we naar de ZiggoDome om het concert bij te wonen. Kijk je mee naar onze avond? ūüėÄ Ik kan je alvast verklappen: het was h√©√©l tof!

Concert: Bruno Mars - 24K Magic World Tour

24K Magic

Na het voorprogramma duurde het niet lang voordat Bruno Mars verscheen! Het werd al snel duidelijk dat het een vrolijke en gezellige show zou worden waarbij je niet lang op je stoel kon blijven zitten (wij hadden zitplaatsen). Onze zitplaatsen waren trouwens minder slecht dan verwacht, gelukkig! We zaten wel ver van het podium af, maar we konden gelukkig alles meekrijgen en het is ook wel tof om over de zaal heen te kijken. Bruno Mars begon met zijn hit 24K Magic die we natuurlijk allemaal mee kunnen zingen, zo leuk. Hij maakte er echt een show van! Daarnaast is ook de setting af en toe veranderd en was er soms ook vuur op het podium of confetti door de zaal. Hij deed een aantal nummers van zijn nieuwe album en natuurlijk ook het nummer That’s What I Like. Wat ik zo leuk vind aan de show van Bruno Mars is dat hij vol energie zit en bijna de hele tijd aan het dansen is.

Concert: Bruno Mars - 24K Magic World Tour

When I Was Your Man & Just The Way You Are

Bruno liet zich ook van zijn meer gevoelige kant zien, zo deed hij de prachtige liedjes When I Was Your Man en Just The Way You Are. Ook Marry You werd gedaan, en tijdens het nummer zag je op de schermen dat iemand in de zaal zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Bruno besteedde daar verder geen aandacht aan, waarschijnlijk wordt het bij ieder concert gedaan, haha. Ik vond het best schattig. Verder zong Bruno ook de toffe nummers Uptown Funk, Treasure en Locked Out of Heaven. Ik gaf de concertkaartjes cadeau aan mijn vriend en ik had ze niet zo snel voor mezelf gekocht, maar achteraf ben ik heel blij dat ik mee ben geweest. We hebben zo genoten van dit concert, het was echt één groot feest!

Ben jij ook naar het concert van Bruno Mars geweest? ūüôā

Concert: Bruno Mars - 24K Magic World Tour

Volg je mij al op Facebook, Bloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. Richard
    19 mei 2017 / 14:56

    Het was echt een leuk cadeau! Wat een performer. Leuk artikel ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.