Mijn juli: zomerstage, Breda Live en Ouwehands Dierenpark!

Hoi lieve lezers! Wow, we zitten alweer in augustus. Vinden jullie ook dat de tijd zo snel gaat? Ik zit alweer over de helft van mijn zomerstage bij GIRLZ en aan het eind van deze maand zit ik alweer in de collegezaal. Lees je mee wat ik allemaal heb gedaan in de afgelopen maand?

Zomerstage

Als je mijn blog volgt, dan weet je waarschijnlijk dat ik deze zomer fulltime stage loop bij het meidentijdschrift GIRLZ. Ik zit alweer over de helft en ik moet nu nog 3,5 week stage lopen. Het is heel tof om te zien hoe een tijdschrift wordt gemaakt achter de schermen: van de brainstorm tot het maken en indelen van een plank, tot teksten schrijven die geredigeerd worden en de vormgeving van de artikelen. Verder heb ik tijdens mijn voortgangsgesprekje aangegeven dat ik wat meer uitdaging zou willen in mijn werkzaamheden en daar is gelukkig ruimte voor. De komende weken ga ik nog lekker artikelen schrijven voor online en voor het blad!

Fun

Ik merkte het tijdens mijn stage bij de Efteling ook al: als ik fulltime werk/stage loop, waardeer ik mijn vrije tijd veel meer. Mijn avonden en weekenden zitten voller omdat ik het gevoel heb dat ik mijn vrije tijd optimaal moet benutten. Wanneer ik studeer, heb ik veel meer vrije tijd, maar in die vrije tijd zit ik veel te studeren. Afgelopen maand deed ik veel leuke dingen: met vriendinnen naar Breda Live, naar de Tilburgse kermis, sushi eten en een Pretty Little Liars avondje. Ik ging bij een ander vriendinnetje eten en logeren in haar appartementje in Utrecht en met vriendinnen van mijn tijd bij de Efteling gingen we een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het was erg gezellig met deze leuke meiden, maar de dierentuin zelf is best wel armoedig en vervallen. Ik kreeg wel weer helemaal zin om Zoop te kijken!

Sinds het begin van de zomer ben ik ook weer begonnen met sporten! Mijn vriend en ik waren begonnen met hardlopen en dat ging eigenlijk wel goed. Toch heb ik het hardgelopen ingewisseld voor sporten in de sportschool. Samen met een vriendin doe ik hier virtuele lessen (er worden geen groepslessen gegeven in de zomer) en dat bevalt tot nu toe heel goed. We doen regelmatig club power, maar we hebben ook dance gedaan en ik heb zelf een paar keer yoga gedaan en dat vond ik weer heerlijk. Spinning staat ook hoog op mijn lijstje, bij mijn vorige sportschool deed ik dit fanatiek en dat vond ik altijd superleuk om te doen. Verder ben ik een superslechte ontbijter, maar ik probeer nu te ontbijten met zelfgemaakte havermoutmuffins. Mocht iemand nog tips hebben voor het ontbijt, let me know!

Gelezen in juli

Helaas lukt het me niet om zoveel boeken te lezen als normaal, maar gelukkig heb ik wel twee boeken gelezen. Heb je mijn artikel al gelezen waar ik deze boeken bespreek en mijn TBR stapel met jullie deel?

♥ Marissa Meyer – Cress (★★★★☆)
♥ Lisette Jonkman – Helemaal het einde (★★★☆☆)

Mijn plannen voor augustus

Deze maand heb ik een trouwfeest staan, een verjaardag, twee PLL avondjes met vriendinnen (dan hebben we eindelijk de hele serie gezien!) en een chilldagje met een vriendin. Ik ga ook weer een dag oppassen op mijn lieve, blije nichtje. Eind augustus beginnen mijn colleges alweer, wat gaat de tijd toch snel (en volgens mij val ik iedere maand in herhaling). Dat wordt weer even wennen na twee maanden fulltime stage lopen en de hele tijd op kantoor achter de computer zitten, maar ik kijk er wel naar uit om weer naar de uni te gaan.

Wat zijn jouw plannen voor augustus? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

5 Reacties

 1. Aesa
  2 augustus 2017 / 15:35

  Vond het super gezellig dat je weer eens kwam logeren mop <3 zondag 20 aug ben je natuurlijk weer van harte welkom en misschien kunnen we dan nog naar de HP Experience. Leuk artikel trouwens, nog 3,5 weken knallen en je hebt weer een mooie ervaring erbij. Kanjer! <3

 2. 3 augustus 2017 / 12:59

  Leuke maand heb je gehad zo te zien en lezen, time flies! Ik ben erg benieuwd naar Cress <3

 3. Kaylin
  3 augustus 2017 / 16:35

  Zin om eens het recept voor de havermoutmuffins te delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.