Gelezen in juli + TBR augustus

In juli heb ik helaas een minder groot stapeltje gelezen dan de afgelopen maanden, maar gelukkig heb ik toch nog twee boeken kunnen lezen! Kijk je mee? 🙂

Gelezen in juli

Eind juni begon ik in het boek Cress van Marissa Meyer, tegelijk met het moment dat ik begon met mijn stage. Ik moest nog wennen aan het ritme, de sfeer, collega’s en het reizen. Als ik in de trein zat, had ik niet altijd zin om mijn boek er bij te pakken. Gelukkig kreeg ik het ritme snel te pakken en toen ik eenmaal lekker bezig was in Cress, was het boek ook best snel uit. Deze serie is echt leuk, maar de boeken zijn wel dik en sommige scènes zijn een beetje langdradig. Ik was even toe aan iets anders, dus ik las Helemaal het einde van Lisette Jonkman. Dit was een recensie-exemplaar en ik vond haar andere boeken sterker, maar ik heb wel weer genoten!

Gelezen in juli + TBR augustus

TBR augustus

In augustus loop ik nog steeds fulltime stage, dus ik hoop dat ik minimaal twee boeken kan lezen. Ik ben begonnen in De zon is ook een ster van Nicola Yoon, dus die kan ik hopelijk uitlezen. Verder móét ik deze maand The Glittering Court van Richelle Mead gaan lezen, want dat is een recensie-exemplaar. Mocht ik nog tijd hebben voor andere boeken, dan moet ik van mezelf een boek kiezen dat al een tijdje op mijn TBR stapel ligt. Welk boek zou jij mij aanraden? 🙂

Heb jij veel boeken gelezen afgelopen maand?

Gelezen in juli + TBR augustus

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

10 Reacties

 1. 30 juli 2017 / 08:40

  hopelijk lukt je doel van 2 boeken, toch druk met een fulltime stage! alvast succes ermee 🙂

 2. 31 juli 2017 / 07:39

  Afgelopen maand heb ik zoveel boeken kunnen lezen, haha! Alleen op vakantie heb ik al de 13 titels aangetikt, superfijn! Wel jammer dat je nu zo weinig kunt lezen, vooral omdat je zoveel toffe boeken nog hebt liggen!

 3. 31 juli 2017 / 14:37

  Wel fijn dat je nog 2 boeken hebt kunnen lezen. Om dat samen te doen met een full time stage is lastig. Hopelijk lukt het je in Augustus ook.

 4. 2 augustus 2017 / 09:55

  Omggg, ik word gewoon blij van de hoeveelheid boeken op die foto, ondanks dat het een TBR foto is en dat juist niet al te groot moet :’). Ik zou voor Glazen Troon gaan, WORD VERLIEFD OP DIE SERIE AJB 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.