Boekrecensie: Jenny Han – Veel liefs, Lara Jean

Het laatste jaar op de middelbare school is aangebroken. Lara Jean neemt afscheid van deze periode en denkt na over waar ze gaat studeren. Ze is nog steeds gelukkig met Peter: ze zou hem niet willen missen. Lara Jeans vader gaat trouwen met de buurvrouw en Margot komt deze zomer naar huis voor de bruiloft. Ondertussen worstelt Lara met haar studiekeuze en doet ze er alles aan om dit schooljaar zo goed en memorabel mogelijk af te sluiten.

Wat was het weer fijn om te lezen over Lara Jean! Jenny Han heeft een fijne setting gecreëerd met hartverwarmende personages. Dit keer merk je dat Lara Jean volwassen wordt en het is mooi om deze stap samen met haar te zetten. Ze denkt goed na over haar toekomst en staat voor belangrijke beslissingen. Er zitten veel lieve, zoetsappige en romantische scenes in, maar ook serieuze onderwerpen komen aan bod. Het boek gaat niet alleen meer over jongens, maar over vriendschap, liefde, familie, eerste keren en voor jezelf kiezen. Wat was ik blij dat Lara Jean deze stap naar volwassenheid heeft gezet. Ik vind het ook fijn dat Jenny niet de hele tijd voor de makkelijke weg heeft gekozen, maar dat ze Lara Jean af en toe echt voor het blok zet. Het verhaal blijft echter voorspelbaar, maar daar stel je je van tevoren op in.

Het was nog even spannend hoe het verhaal van Lara Jean zou eindigen en ik stond open voor beide opties. Met een tevreden gevoel sloeg ik het boek dicht en ik was dankbaar dat ik voor een tijdje deel uit mocht maken van het leven van Lara Jean, haar gekke familie en leuke vrienden. Jenny Han heeft dit derde boek geschreven voor haar lezers en sluit hiermee heel mooi het verhaal van Lara Jean af. Aan alle jongens van wie ik hield is een ontzettend fijne en vermakelijke trilogie voor young adult fans!

Beoordeling: ★★★★☆

Boekrecensie: Jenny Han - Veel liefs, Lara Jean

* Dit boek heb ik ontvangen als recensie-exemplaar

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 19 september 2017 / 19:44

    Ik heb hem ook al klaarliggen. Kan niet wachten tot ik erin kan beginnen.

  2. 21 september 2017 / 12:22

    Wat heb je een mooie recensie geschreven! Dit boek beland op 1 oktober gelijk in mijn winkelmandje, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.