Boekrecensie: Erin Watt – Geheimen (De Royals #3)

Ella en Reed gaan voor elkaar door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

De trilogie over de Royals is ontzettend verslavend. Ik vind het een feest om te lezen over Ella, Reed en hun psychopathische familie. De serie is niet het meest bijzonder, maar de schrijfstijl leest heerlijk weg en het is superfijn om je even in de wereld van de Royals te wanen.

Geheimen was minder spannend dan de eerdere boeken. Het verhaal kabbelt een beetje voort en draait vooral om de moordzaak rondom Brooke en de vader-dochterband van Steve en Ella. Desondanks was het weer heerlijk om dit boek te lezen, want het blijven de Royals! Ik vind dat de personages goed uitgewerkt zijn, want sommige personages haalden echt het bloed onder mijn nagels vandaan. Ook ben ik fan van het stoere personage Ella! Ook blijft het spannend wie de moord heeft gepleegd. Je blijft continu twijfelen. Net als Ella trouwens, die steeds twijfelt of ze wel bij Reed moet blijven. Geheimen is nog steeds een meeslepend en romantisch verhaal dat net als de andere delen om de liefde tussen Ella en Reed draait, maar dan met een moordonderzoek erbij en de band tussen Ella en haar vader.

Geheimen is niet het laatste deel uit de serie, maar rondt wel het verhaal van Ella en Reed af. Het volgende deel zal vanuit Easton verteld worden. Ik blijf fan van deze serie, dus ik zal de volgende delen zeker gaan lezen. Gegarandeerd een verslavende serie!

★★★☆☆

* Dit boek heb ik ontvangen als recensie-exemplaar

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.