Hiep hiep hoera! Mijn 25e verjaardag

Hiep hiep hoera! Gisteren mocht ik alweer 25 kaarsjes uitblazen. Ik heb een superleuke verjaardag gehad, kijk je mee? 😀

Dit jaar was ik jarig op een vrijdag, wat betekende dat ik gewoon moest werken. Ik had wel vrij kunnen nemen, maar ik had niet echt plannen, dus ik zat lekker een dagje op kantoor. Op donderdagavond had ik alvast twee taarten gemaakt, zodat ik één van de taarten mee kon nemen naar het werk. Ik trakteerde op onze Marketing en Sales afdeling met monchoutaart en ik kreeg leuke cadeautjes van mijn collega’s: een powerbank van Skidôme, een peper en zoutstel, nieuwe theesmaakjes en een theedoos (ik sta er bekend om dat ik zoveel thee drink op het werk en altijd veel verschillende smaakjes op mijn bureau heb staan, haha). Voor de andere collega’s had ik nog snoepjes en minidonuts in de kantine gelegd. Ik twijfelde nog om eerder naar huis te gaan om thuis nog even te genieten van de dag, maar dat kwam er uiteindelijk niet meer van. We zijn bezig met een belangrijke campagne op het werk en daar heb ik nog veel aan zitten werken!

Toen ik thuiskwam had mijn vriend heel lief ons appartement versierd. Wat een verrassing! We hebben namelijk afgesproken dat we voortaan niet meer aan grote cadeau’s doen met onze verjaardagen, omdat we vaak geen idee hebben wat we moeten vragen. Daarom had ik ook niet verwacht dat hij het appartement zo leuk had versierd! Hij had zelfs een collega een poster laten maken. Na het werk deden we snel even boodschappen en daarna mocht ik mijn cadeautjes uitpakken. Mijn vriend verwende mij met de lichtblauwe Instax polaroidcamera, een fotorolletje en een tasje om hem in te doen. Je ziet op de foto dat ik de Instax alvast uitgeprobeerd heb! Ook kreeg ik het boek Alle Sterren van Marissa Meyer van mijn ”to-buy lijstje”, een ”bad” voor in de douche en een bijdrage voor mijn nieuwe telefoon. Daarna hebben we snel pannenkoeken gegeten (mijn lievelingseten) en toen stonden mijn vriendinnen alweer op de stoep! Ik vond het superleuk en gezellig dat mijn vriendinnen er waren op mijn verjaardag en ik heb weer superleuke cadeautjes gehad, zoals je misschien wel kunt zien op de foto. Drie vriendinnen konden er helaas niet bij zijn, maar ik heb een erg leuke avond gehad. We hebben eerst thuis lekker wat gedronken en daarna zijn we de stad ingegaan! Bij Chupitos gingen we los met de meest geweldige shotjes (marshmallows, skittles, oreo) en daarna zijn we lekker gaan dansen bij Philip. Bedankt voor de supergezellige avond!

Na een kort nachtje stond ik op zaterdagochtend alweer in de keuken om mijn derde taart van die week te bakken. Op zaterdagmiddag kwamen mijn familie en de familie van mijn vriend namelijk langs. Ik heb dit jaar vooral om een financiële bijdrage gevraagd als cadeautje, ik heb namelijk geen idee meer wat ik moet vragen. Herkennen jullie dat? Ik heb mijn oog laten vallen op een heel fijne schommelstoel en aangezien we het balkon aan het pimpen zijn, denk ik dat ik mijn geld daar in ga investeren! Maar hopelijk kan ik jullie binnenkort meer vertellen over Project Balkon 🙂 Naast de gulle giften heb ik ook een indrukwekkende cadeautafel verzameld, wat ben ik blij met zulke geweldige mensen om me heen die me ieder jaar weer in het zonnetje zetten!

Dankjewel lieve allemaal! Geniet van het weekend! ♥

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Marleen
    10 juni 2018 / 08:28

    Wat heb je een heerlijke verjaardag gehad, super! ❤️

  2. Richard
    13 juni 2018 / 11:35

    Fijn dat je er zo van genoten hebt! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.