Boekrecensie: Olcay Gulsen – SuperOlcay

Ik moet zeggen dat ik niet per se fan was van Olcay Gulsen, totdat ze meedeed aan Wie is de Mol?. Toen ik zag dat ze in Tilburg langs zou komen voor een masterclass, meldde ik me aan. Ook hier was ze heel leuk en charmant en ik begon steeds meer respect voor haar te krijgen. Ik was dan ook erg benieuwd geworden naar haar boek!

Wat me opviel is dat Olcay erg eerlijk en open is over haar eigen bestaan. Ze geeft bruikbare tips en gebruikt daarbij de nodige zelfspot. Haar weg naar een eigen onderneming gebeurde met vallen en opstaan en ik vind het goed dat ze daar zo open over is, daar leer je immers het meest van. Het is een beetje dubbel omdat ik het boek las nadat Olcays merk SuperTrash failliet was verklaard, maar dat maakt het lezen van dit boek niet minder relevant. Je kunt veel leren van de fouten én successen die Olcay heeft gemaakt. Ik ben zelf niet per se van plan om een eigen onderneming te starten, maar ook dan is SuperOlcay leuk, leerzaam en inspirerend om te lezen. Het begint zelfs te kriebelen om zelf ook een onderneming te starten!

Het boek is ook nog eens mooi vormgegeven met frisse kleuren en mooie foto’s. Het is interessant om te lezen over het ontstaan van SuperTrash en hoe het eraan toe gaat in de modewereld. Ik heb ook echt respect gekregen voor Olcay en ik vind haar nog steeds een inspirerende en charmante zakenvrouw. SuperOlcay is een leerzaam en verfrissend boek voor als je zelf ook plannen hebt om een eigen onderneming te beginnen of als je je gewoon wilt laten inspireren!

★★★☆☆

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.