De 6 leukste kerstfilms op Netflix

Wat hou ik van de kerstperiode! De kerstboom staat al een paar weken, ik luister iedere dag kerstliedjes in de auto en ik heb inmiddels al aardig wat kerstfilms gekeken. Vandaag vertel ik je dan ook over de 6 leukste kerstfilms op Netflix!

The Christmas Chronicles

Van de makers van Home Alone én Harry Potter: The Christmas Chronicles! Een gezellige kerstfilm die leuk is voor de hele familie. De film gaat over een broer en zus die van plan zijn om de Kerstman te filmen, wat resulteert in een onverwachte reis waarbij ze de kerstman helpen om kerst te redden door alle cadeautjes op tijd te bezorgen. Ik heb deze film samen met mijn vriend gekeken en we vonden het allebei een vermakelijke kerstfilm!

The Princess Switch

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze film nog niet helemaal af heb gekeken. Ik ga hem namelijk volgende week kijken met een vriendinnetje, maar ik heb laatst de eerste drie kwartier gekeken van de film omdat ik zo benieuwd was, haha. The Princess Switch gaat over Stacy die meedoet aan een bakwedstrijd en daar tegen de verloofde van de prins aanloopt. Ze lijken ontzettend veel op elkaar en ze besluiten een paar dagen te wisselen van leven. De film deed me een beetje denken aan The Parent Trap, een film die ik ontelbaar vaak heb gekeken. Ik heb de film dus nog niet afgekeken, en hoewel de film weinig diepgang bevat en nogal voorspelbaar is, vind ik het tot nu toe wel echt een gezellige en sfeervolle kerstfilm.

Christmas Office Party

Samen met mijn vriend keek ik Christmas Office Party,  over Clay die een groot kerstfeest organiseert op het werk om een klant binnen te halen. Ik vond de film niet zo leuk maar mijn vriend vond hem wel oké, vandaar dat hij in het rijtje staat. Geen superfilm wat mij betreft, maar wel leuk voor een avondje op de bank.

The Holiday Calendar

Ahh, ik vond The Holiday Calendar echt leuk en lief! Abby krijgt van haar opa een antieke adventkalender die de toekomst lijkt te voorspellen. Deze film is ook vrij voorspelbaar maar het gaf me een heerlijk kerstgevoel.

Christmas Wedding Planner

Ik verwachtte niet zoveel van Christmas Wedding Planner, maar ook deze film maakte me blij en heb ik toch wel met plezier gekeken. Kelsey organiseert voor het eerst een bruiloft totdat Connor opduikt, een privé detective die de bruidegom probeert te ontmaskeren. 

Deck the Halls

Gisteren hebben mijn vriend en ik Deck the Halls gekeken. De film gaat over een buurman die zijn huis zo veel wil verlichten dat het huis te zien is vanuit de ruimte. Een film die me niet per se heel leuk leek, maar uiteindelijk nog best vermakelijk was!


Welke kerstfilms heb jij allemaal gezien? Er staan nog een hoop andere films op Netflix die ik misschien ook nog wel ga kijken, zoals Christmas Inheritance, Merry Kissmas of A Wish For Christmas. Verder zijn mijn vriend en ik nu ook de Lord of the Rings films aan het kijken! Heb jij nog leuke aanraders voor kerstfilms? 🙂 Let me know!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. Evi
    16 december 2018 / 17:07

    Ik houuuuuu van kerstfilms!

    En het onmogelijke is gebeurd: ik heb er eentje van je lijst nog niet gezien, dus tnxs! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.