Boekrecensie: Jenna Evans Welch – Liefde & Geluk

Na het lezen van Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch was ik erg benieuwd naar het tweede boek Liefde & Geluk. Dit boek gaat over Addie die samen met haar broer onverwacht een rondreis maakt door Ierland. Kan een roadtrip door Ierland haar gebroken hart helen?

Het leuke aan de boeken van Jenna Evans Welch vind ik dat de boeken zich steeds afspelen in een ander land. Liefde & Gelato gaat over de liefde vinden in Italië, Liefde & Geluk gaat over een gebroken hart verwerken in Ierland. Ik ben naast een boekenblogger natuurlijk ook een reisblogger, dus extra leuk om boeken te lezen die zich afspelen in een specifiek land. Jenna Evans Welch weet de sfeer goed over te brengen en ze zorgt ervoor dat je zelf meteen je koffers wilt pakken om op reis te gaan.

Waar Liefde & Gelato me verraste met een schattig verhaal, had ik wat moeite om door Liefde & Geluk heen te komen. Het duurt echt even voordat het verhaal op gang komt. Liefde & Geluk draait vooral om de thema’s familie en een gebroken hart en het is mooi om te lezen hoe de familieband tussen Addie en haar broer zich ontwikkelt. Ook staan er praktische tips in om over liefdesverdriet heen te komen. Ik werd niet direct geboeid door het verhaal of de schrijfstijl en ik moest mezelf er echt toe zetten om het boek op te pakken. Er zaten wel leuke stukken in en Jenna Evans Welch schrijft ook zeker met humor. Ook leuk dat de hoofdpersonage uit Liefde & Geluk in dit boek voorkwam. Helaas heeft het boek me gewoon niet omver geblazen.

Liefde & Gelato gaat over een gebroken hart verwerken en jezelf tegenkomen in Ierland. Het boek bevat actuele thema’s en een prachtige reis door Ierland. Wat mij betreft geen must-read, maar zeker wel vermakelijk.

★★★☆☆

* Dit boek heb ik ontvangen als recensie-exemplaar

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.