Review: Leren paspoorthoesje deluxe

Meer dan twee jaar geleden schreef ik een artikel over toffe reisitems. Daarin kon je lezen dat een reisportemonnee heel hoog op mijn lijstje stond, een soort paspoorthoesje waarin ik mijn paspoort, inentingenboekje en bankpasjes geordend in één hoesje mee kon nemen. In dit artikel vertel ik je over mijn nieuwe paspoorthoesje!

Leren paspoorthoesje deluxe van Ikwilmeerreizen.nl

In 2018 heb ik fantastische reizen mogen maken: ik bezocht Dubai, Berlijn, Marrakech, Rome, Kenia en Madrid. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel mooie reizen in één jaar gemaakt! Hier vertel ik je binnenkort in een ander artikel meer over. Ik was al langere tijd op zoek naar een mooi paspoorthoesje voor tijdens mijn reizen en ik ben dan ook erg blij met het leren paspoorthoesje deluxe. Helaas kwam het paspoorthoesje nét binnen op de middag dat ik naar Madrid vloog met vriendinnen, ik kon hem dus niet meenemen op deze citytrip. Maar ik weet zeker dat dit paspoorthoesje in 2019 een heleboel mooie bestemmingen gaat bezoeken.

Het paspoorthoesje kwam binnen in een mooie cadeauverpakking, daardoor extra leuk om aan iemand cadeau te geven. Ik vind vooral het materiaal van het paspoorthoesje erg mooi en luxe en de wereldkaart op de voorkant is natuurlijk een mooie eyecatcher. In de binnenkant kun je dus je paspoort, bankpasjes en vaccinatieboekje kwijt. Handig om je belangrijke documenten in één hoesje te hebben, al vind ik het aan de andere kant ook wel eng dat je alles kwijt bent als je het hoesje zou verliezen. Nu zit mijn paspoort meestal los in mijn tas, dus dat is ook niet ideaal. Je kunt dit paspoorthoesje afsluiten met een stevig elastiekje zodat er niets uit kan vallen.

Ik kan niet wachten om nog meer bijzondere reizen te gaan maken in 2019, ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden van mijn plannen! Het paspoorthoesje kun je kopen via de webshop van Ikwilmeerreizen.nl voor € 27,95.

Gebruik jij ook een paspoorthoesje? 🙂

* Voor dit artikel heb ik gratis een product ontvangen

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.