Merry Christmas! Mijn plannen met de feestdagen

It’s the most wonderful time of the year! Ik geniet met volle teugen van de kerstperiode, jij ook? In deze blog vertel ik je meer over mijn plannen met de feestdagen!?

Mijn plannen met Kerstmis

Woehoe, vakantie! Het duurde even voordat ik wist dat ik rond de kerstdagen vrij zou zijn van het werk, maar ik mag heerlijk genieten van anderhalve week kerstvakantie. Op woensdag en donderdag vierde ik samen met mijn collega’s de kerst tijdens een kerstlunch en sinds zaterdag ben ik lekker vrij. Afgelopen zondag vierde ik al een beetje kerst met vriendinnetje Vienna. We hadden uren bijgekletst, elkaar verrast met cadeautjes, we hebben een kerstfilm gekeken (The Princess Switch), sushi gegeten, een paar Black Stories gedaan en aan het einde van de avond hebben we Heel Holland Bakt en Ex on the Beach gekeken. Het was een onwijs gezellig kerstavondje en kijk wat voor leuke cadeautjes ik heb gekregen!

Gisteren zijn we op kerstavond gaan gourmetten bij mijn ouders, samen met de rest van het gezin. Lekker en gezellig! We hebben van mijn ouders een mooi dekbed gekregen met de wereldkaart erop, erg toepasselijk! Toen mijn vriend en ik thuiskwamen hebben we ook cadeautjes uitgewisseld. We zijn aan het sparen dus we hadden afgesproken om elkaar een boek te geven. Ik kreeg Meester Legende van Stephanie Garber cadeau en ik gaf hem It en The Shining van Stephen King! Vandaag is het eerste kerstdag en mijn vriend en ik hebben geen plannen met familie, dus we gaan de kerstmarkt in Maastricht bezoeken!

Morgen op tweede kerstdag vieren we Kerstmis met de familie van de moeder van mijn vriend. We gaan uitgebreid brunchen bij De Financien in Loon op Zand en daarna doen we het dobbelspel met cadeautjes. Ik gok dat we laat in de avond pas weer thuis zijn! De vrijdagavond na kerstmis heb ik met mijn vriendinnengroep een kerstavondje. We gaan iets van tapas eten en daarna gaan we ook het dobbelspel doen. Fluffy sokken, schuimende douchemousse en sieraden of nagellak zijn vaak favorieten, dus ik ben benieuwd waar ik mee thuis kom! 🙂

Tussen de kerstdagen door heb ik nog niet zoveel concrete plannen gemaakt. Ik wilde misschien een nachtje of een paar dagen weggaan met mijn vriend, maar mijn zus kan ieder moment bevallen en dat wil ik eigenlijk niet missen. Verder ga ik in ieder geval nog lunchen met vriendinnen en misschien nog op bezoek bij mijn nichtje Roos voor haar verjaardag. Daarnaast kijk ik er echt naar uit om lekker veel te lezen en te bloggen. Op oudjaarsdag ben ik vrij van het werk en dan moet ik op 2 januari weer aan de slag. Met oud en nieuw heb ik nog geen concrete plannen, waarschijnlijk wordt het óf een nachtje weg óf ik vier het met vriendinnen en/of vrienden. Tijd om er weer een mooi nieuw jaar van te maken!

Wat ga jij doen met de feestdagen? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.