Mijn december: werk, de feestdagen en tante geworden!

We zijn alweer een paar dagen op weg in januari! Een nieuw jaar met nieuwe kansen, nieuwe dromen en nieuwe doelen. Vandaag blik ik nog even terug op de gezellige decembermaand!

Werk

In december heb ik de eerste drie weken gewerkt en daarna heb ik heerlijk genoten van de kerstvakantie! In december heb ik vooral gewerkt aan de campagnes rondom de feestdagen en alvast wat vooruit gewerkt zodat ik zorgeloos kon genieten van de vakantie. Ik ben alweer bijna een jaar aan het werk, wat vliegt de tijd!

Fun

December was weer een erg gezellige maand! Ik ging met Niki en Jantiene lunchen bij Erik & Haar in Tiel en daarna gingen we voor het eerst knuffelen met baby Alec ★ op bezoek bij Marleen in Deventer, erg leuk om haar nieuwe huisje te zien! ★ een gezellig uitstapje met Vienna naar de Ikea in Breda ★ een chillavondje met vriendinnen ★ met ons gezin bowlen en eten bij Merlijn in Oosterhout ★ met mijn vriendinnengroep naar de film All You Need Is Love in de Euroscoop in Tilburg ★ Vienna komt gezellig langs, we bestellen pizza en kijken First Dates en Expeditie Robinson ★ ik ga met Lindy en Manon naar de film Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald in de Euroscoop in Tilburg ★ de 2e verjaardag van mijn lieve nichtje Roos ★ met Lindy en Lisa de eerste voorbereidingen treffen voor het komende vriendinnenweekend ★ met Aesa lunchen bij De Groene Chef in Tilburg ★ een borrelavondje met mijn vriendinnengroep ★ een supergezellig kerstavondje met Vienna ★ met Manon lunchen bij Buutvrij in Tilburg en daarna een geslaagde shopsessie ★ nog een keer de 2e verjaardag van mijn nichtje Roos vieren ★ met mijn vriendinnengroep een kerstavondje met tapas en het dobbelspel met cadeautjes ★ met mijn vriend naar Mary Poppins Returns in de Euroscoop in Tilburg (we wilden eigenlijk naar Bohemian Rhapsody, maar die was helaas uitverkocht, haha).

De feestdagen

De feestdagen waren dit jaar weer erg gezellig! Op kerstavond gingen we bij mijn ouders thuis gourmetten met het hele gezin. Eerste kerstdag hadden mijn vriend en ik geen plannen met familie, dus we zijn naar de kerstmarkt in Maastricht gegaan. Ik vond hem helaas niet echt de moeite waard, maar het was wel gezellig om er even tussenuit te zijn. ’s Avonds hebben we weer gegourmet en films gekeken. Op tweede kerstdag zijn we met de familie van mijn vriend gaan brunchen bij De Financiën in Loon op Zand en daarna hebben we het dobbelspel gedaan en geborreld, ook erg gezellig. Toen zaten de kerstdagen er alweer op!

Met de jaarwisseling heb ik eerst met vriendinnen pizza gegeten van de pizzarette, gezellig om een deel van de vriendinnengroep ook nog even te zien voordat we het nieuwe jaar in gingen luiden. Rond tien uur ben ik terug naar huis gereden en ben ik samen met mijn vriend naar de vriendengroep gegaan. Hier hebben we samen het nieuwe jaar ingeluid met champagne en oliebollen, daarna hebben we nog geborreld en het spel 30 seconds gedaan. Cheers!

Tante!

Yes! Ik vind mijn rol als tante echt ontzettend leuk, ik ben al meer dan twee jaar trotse tante van mijn lieve nichtje Roos. Eind december ben ik voor de tweede keer tante geworden, nu van mijn neefje Cas. Zo ontzettend leuk en bijzonder om weer zo’n klein minimensje in de familie te hebben! ?

Gelezen in december

Wat ben ik blij dat ik in december weer wat meer boeken heb kunnen lezen! 2018 was een fantastisch jaar, maar geen geweldig leesjaar. Het scheelt dat ik in december vakantie heb genomen, daardoor heb ik ook vaker de tijd genomen om er een boek bij te pakken en uiteindelijk 5 boeken uit kunnen lezen. De recensies zie je uiteraard binnenkort verschijnen!

Jelmer de Boer – Thuisblijven is duurder (★★★☆☆)
♥ Chantal van Gastel – Bestemd voor mij (★★★☆☆)
♥ Rachel Hawkins – Royals (★★★☆☆)
♥ Thijs Launspach – Fokking druk (★★★★☆)
♥ Chinouk Thijssen – Truth or Dance (★★★★☆)

Mijn plannen voor januari

In januari heb ik een nieuwjaarsborrel op het werk, ik ga met Lindy het vriendinnenweekend verder uitwerken, met de vriendengroep naar de film Bohemian Rhapsody, ik heb een surprise-avondje met collega’s, Vienna komt gezellig eten, ik ga met Vienna high tea’en, een avondje met de pardushis en een high tea met Tessa. Hier zullen vast nog een hoop gezellige dingen bij komen 🙂 Maak er weer een mooie maand van!

Heb jij een leuke decembermaand gehad? 🙂 En heb je leuke plannen voor januari?

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 8 januari 2019 / 11:05

    Wat een heerlijke maand en wat fijn dat je december toch nog kon afsluiten met een paar dagen vakantie! <3 Superleuk dat je langs bent geweest en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je neefje! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.