Happy New Year! Terugblik 2018 + plannen voor 2019

Happy New Yeaaaaaar! Hopelijk heb je een geweldige jaarwisseling gehad. Ik wil je bij deze een liefdevol, gezond, plezierig, spetterend en stralend nieuw jaar toewensen ❤️✨ 2018 was echt een fantastisch jaar. Ik heb mijn masterstudie afgerond, ik ben begonnen bij mijn eerste baan, ik ben officieel gaan samenwonen én ik heb een heleboel geweldige reizen gemaakt! Kijk je mee naar het jaar 2018 en naar de plannen voor 2019?

Terugblik op 2018

De doelen die ik voor mezelf stelde heb ik dit jaar ruimschoots behaald. Wat een fijn gevoel! Ik ben echt dankbaar dat ik het afgelopen jaar zoveel doelen heb mogen halen en dromen heb mogen verwezenlijken. 2018 was voor mij het jaar waarin ik…

afstudeerde aan de universiteit en mijn masterdiploma in ontvangst nam! Na mijn hbo-opleiding besloot ik de pre-master van een half jaar en daarna de master van een jaar te volgen aan de universiteit van Tilburg. Ik volgde de opleiding Communication and Information Sciences met als specialisatie Business Communication and Digital Media. Zo blij dat ik in januari het verlossende woord kreeg, want ik vond het schrijven van mijn thesis best wel pittig.

★ begon bij mijn eerste grote-mensen-baan, als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group, waar ik nu alweer bijna een jaar werkzaam ben! Ik kon vrijwel meteen na mijn afstuderen beginnen bij mijn nieuwe baan. Wat gaat de tijd snel! Ik ben blij dat ik meteen een baan heb gevonden waar ik goed op mijn plek zit. Ik was altijd een beetje bang dat je leven voorbij zou zijn als je fulltime ging werken, maar dat valt me gelukkig reuze mee. Ik werk in een leuk team en ik kan lekker veel creatief bezig zijn én veel schrijven in mijn functie, dus dat bevalt me goed.

★ het jaar waarin ik fantastische reizen maakte: ik bezocht Dubai, Berlijn, Rome, Marrakech, Kenia en Madrid! Wauw, volgens mij heb ik nog nooit zoveel mooie reizen gemaakt in één jaar. Ik was ook bang dat ik minder zou kunnen reizen nu ik fulltime werk, maar dat is me dus ook enorm meegevallen. Ik ben echt dankbaar dat ik zoveel mooie bestemmingen heb mogen bezoeken dit jaar.

★ met ons gezin een weekendje weg ging naar Zwolle! Ook dit weekend was erg gezellig, we speelden spelletjes, gingen lekker uit eten en speelden de leukste escape room ooit.

★ officieel ging samenwonen en bij mijn vriend introk. Mijn vriend en ik zijn nu 6,5 jaar samen en voordat ik bij hem ging wonen was ik al erg vaak bij hem te vinden. Er veranderde dus ook niet veel toen we ‘officieel’ gingen samenwonen, maar het is wel heel fijn om samen ons plekje te hebben.

★ 4 kilo ben afgevallen. Blij mee! Het had meer mogen zijn, maar ik ben tevreden. Het is niet per se hard nodig, ik zou gewoon graag wat fitter willen worden. Dit jaar ben ik fulltime gaan werken en daardoor heb ik ook meer een ritme gekregen in mijn voedingspatroon, waardoor ik gezonder ben gaan eten en dus ook wat ben afgevallen.

25 jaar ben geworden en mijn verjaardag heel gezellig vierde met vrienden en familie! ?

★ we bij 3 bruiloften van vrienden waren. Bijzonder om dit mee te maken! Daarnaast is ook de eerste vriendin uit mijn vriendinnengroep bevallen, zo leuk! We merken dat we in een periode/een leeftijd komen waarbij mensen uit onze omgeving gaan trouwen of een kindje krijgen. Erg leuk om dit te zien bij anderen, maar voor ons nog geen plannen op de korte termijn.

★ 40 boeken las. Ik ben de laatste jaren steeds minder gaan lezen en dat vind ik erg jammer, maar ik neem het mezelf niet kwalijk. Het was weer een druk jaar waarin ik grote stappen heb gezet en een heleboel heb bereikt. Gelukkig las ik een heleboel mooie boeken, daar lees je binnenkort een artikel over. Hopelijk kan ik in 2019 weer prachtige boeken lezen!

★ 37 films keek en 20 seizoenen van 18 series. Hier lees je binnenkort meer over!

★ als klap op de vuurpijl werd ik op de valreep van 2018 ook nog eens voor de tweede keer tante! ?

Plannen voor 2019

Geen goede voornemens, maar ik vind het wel fijn om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Ik weet grotendeels al hoe het jaar eruit gaat zien, maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren. In ieder geval wordt 2019 voor mij het jaar waarin ik…

★ mezelf nog verder ontwikkel binnen mijn huidige functie op het werk. Ik ben nu bijna een jaar aan het werk en ik heb dit jaar veel geleerd. Nu is het tijd om te kijken in welke richting ik mezelf verder wil gaan ontwikkelen!

★ meer rust voor mezelf wil creëren in het dagelijkse. Ik heb ook zeker momenten van stress en daarnaast wil ik mijn agenda nog weleens veel te vol plannen. Kijk voor de grap een keer naar mijn maandoverzichtje onder het kopje ‘fun’, ik heb een vrij druk sociaal leven waar ik erg van geniet, maar ik moet ook niet vergeten om momentjes voor mezelf te pakken. Meer rust pakken én vaker offline gaan zijn hierbij doelen voor 2019. Ook zou ik me bijvoorbeeld willen verdiepen in mediteren om te kijken of dit me meer rust kan brengen.

★ mezelf écht aan wil gaan leren om te ontbijten. Ik weet dat het de belangrijkste maaltijd van de dag is, maar het schiet er toch vaak bij in. Ik eet al een stuk beter en gezonder nu ik fulltime werk en niet meer studeer, maar ontbijten moet ook echt in mijn ritme komen.

★ ik een fantastische reis ga maken. Hier vertel ik jullie snel meer over ?

Hoe was jouw 2018 en wat wil je bereiken in 2019? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Richard
    2 januari 2019 / 16:13

    Happy New Year! 2019 gaat oprecht nog vele malen leuker worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.