Mijn januari (2019)

Wow! De eerste maand van 2019 is alweer voorbij. Voor mijn gevoel kijk ik terug op een rustige maand, maar ik heb toch een heleboel leuke dingen gedaan. Zo ging ik bijvoorbeeld twee keer high tea’en, ik had gezellige avondjes met vriendinnen en ik ging regelmatig langs mijn zus om te knuffelen met mijn neefje en nichtje. Kijk je mee naar mijn maandoverzicht? πŸ™‚

Werk

Na de kerstvakantie heb ik de hele maand januari weer fulltime gewerkt. Ik luidde het nieuwe jaar in met collega’s tijdens de nieuwjaarsborrel en we vierden een sinterkerstavondje met de afdeling Marketing & Sales. Ook had ik in januari mijn contractbespreking, in februari ben ik namelijk alweer een jaar in dienst en loopt mijn contract af. Een fijne contractbespreking gehad waarbij mijn contract verlengd is en waarbij ik mooie complimenten heb ontvangen, daarnaast heeft het gesprek me ook nieuwe inzichten gegeven over mijn loopbaan. In januari kwam er ook nog een andere kans voorbij die ik heel graag met beide handen aan zou willen grijpen, maar de timing is niet helemaal ideaal. Life is what happens to you while you’re busy making plans… Wordt vervolgd!

Fun

Voor mijn gevoel heb ik in januari wel wat rustiger aan gedaan en ik heb de avonden doordeweeks bewust wat meer vrijgehouden. Toch heb ik ook nog een heleboel leuke dingen gedaan! Zoals het vriendinnenweekend bespreken met Lindy β˜… eten bij mijn zus en haar vriend β˜… Vienna komt gezellig eten en we kletsen de hele avond bij β˜… met Lindy, Lisa en Manon borrelen bij Ibiza Bites in Tilburg β˜… high tea’en met Vienna bij Samen in Gilze β˜… met Richard naar Bohemian Rhapsody in de Euroscoop in Tilburg β˜… naar de verjaardag van John β˜… een avondje eten bij mijn ouders β˜… met de pardushis eten en de escape room The Maze spelen bij Locked in Tilburg (en we zijn ontsnapt!) β˜… met Evi en Lindy bij Janneke thuis lunchen β˜… met Richard langs bij mijn zus en haar vriend om te knuffelen met neefje Cas en nichtje Roos β˜… op kraamvisite bij onze vrienden om baby Isa te bewonderen β˜… een bijkletsavondje met vriendinnen β˜… high tea’en met Tessa bij Buutvrij in Tilburg β˜… een avondje eten bij Vienna!

Gelezen in januari

Mijn doel is om mijn stapel recensie-exemplaren steeds kleiner te maken. Ik ben heel blij dat ik in januari 4 recensie-exemplaren weg heb kunnen werken! Ik ben wel trots dat ik naast het fulltime werken en een druk sociaal leven nog 4 boeken heb gelezen in januari. In februari hoop ik deze flow vast te houden!

β™₯ Colleen Hoover – Uitzonderlijk (β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†)
β™₯ Mel Wallis de Vries – Wild (β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†)
β™₯ Hayley Barker – Show Stealer (β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†)
β™₯ Erin Niimi Longhurst – De Japanse manier (β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†)

Plannen voor februari

In februari ga ik ijskarten met collega’s, naar de verjaardag van Aiden, een dagje met oudklasgenootje Lisa, we gaan met schoonfamilie uit eten bij ’t Spoor in Sprang-Capelle, ik ga met vriendinnen naar Das Coen und Sander Fest in Utrecht, een dagje naar Utrecht met Marleen waarbij we de Garage Sale van Blossom Books bezoeken en een dagje met de Pardushis, waarbij we waarschijnlijk gaan high tea’en en een escape room gaan spelen. Het belooft weer een gezellige maand te worden!

Heb jij een leuke maand gehad? πŸ™‚

Liefs, Anouk

ο»ΏVolg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 3 februari 2019 / 22:45

    Wat een heerlijke maand heb je gehad zeg, ik heb wat meer pech gehad deze maand, maar we gewoon weer hoopvol verder! Leuk dat je dit zo met ons hebt gedeeld.

    • 7 februari 2019 / 10:05

      Dankjewel voor je reactie! Wat jammer dat je pech hebt gehad afgelopen maand, hopelijk wordt februari beter voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.