Deze e-books las ik in januari en februari 2020 op wereldreis

Wat loop ik ontzettend achter met het bloggen! Aan de ene kant een goed teken omdat ik goed aan het genieten ben van de wereldreis, maar aan de andere kant vind ik het ook jammer dat ik zo achter loop met het schrijven van blogs. In de maanden januari en februari heb ik helaas niet zo veel gelezen, daarom heb ik besloten om deze twee maanden samen te reviewen. Kijk je mee naar welke boeken ik heb gelezen?

Deze e-books las ik in januari en februari 2020

Januari

Astrid Holleeder – Dagboek van een getuige: na het lezen van Judas zat ik helemaal in de flow. Ik begon dan ook vrij snel in Dagboek van een getuige. Dit boek gaat op dezelfde voet verder, al voelen de hoofdstukken meer als columns. Het blijft een heftig verhaal, maar er is veel herhaling vanuit Judas. Je krijgt wel een beter beeld over Astrid en haar familie en hoe haar leven er uitziet na het getuigen. Het is wel frustrerend om te lezen over de getuigenbescherming. Ik ga Familiegeheimen, het derde deel, zeker lezen. ★★★☆☆

Beth O’Leary – Veel liefs: ik had niet zulke hoge verwachtingen van dit boek, maar ik vond hem toch wel leuker dan verwacht! De relatie tussen Tiffy en Leon vond ik schattig, maar Veel liefs behandelt ook serieuzere onderwerpen. Hierdoor krijgt het verhaal meer diepgang. Het is geen boek dat me lang bij zal blijven, maar ik heb het wel met plezier gelezen! ★★★☆☆

J.R.R. Tolkien – De Hobbit of Daarheen en Weer Terug: ik denk dat mijn mening over dit boek niet zo populair is. De films van de Hobbit vind ik erg leuk, dus ik was ook wel benieuwd naar het boek. Helaas vond ik De Hobbit of Daarheen en Weer Terug niet geweldig. Het is ouderwets geschreven met zinnen als ‘maar dat lees je in het volgende hoofdstuk’. Het is wel leuk dat ieder hoofdstuk een eigen verhaaltje is, maar aan de andere kant gebeurt er heel veel terwijl de personages niet echt uitgediept worden. In dit geval houd ik het bij de films. ★★★☆☆

Lucinda Riley – De zeven zussen: dit boek was de afgelopen twee jaar het bestverkochte boek van Nederland. Ik had al wel gelezen over deze hype en in januari heb ik dan eindelijk het eerste boek gelezen. Ik vond het een mooi verhaal met twee verhaallijnen die samenkomen, maar ik had soms ook wel moeite met de langdradigheid. Daarnaast had het einde wat mij betreft wel meer spanning of een onverwachte wending mogen hebben. Toch ben ik wel heel benieuwd geworden naar de verhalen van de andere zussen! ★★★★☆

Februari

Colleen Hoover – Onvoorwaardelijk: ik was wel weer even toe aan een New Adult boek, die boeken lezen over het algemeen lekker makkelijk weg. Onvoorwaardelijk was weer een mooi verhaal, maar niet één van mijn favorieten. Het boek heeft helaas niet echt indruk gemaakt. ★★★☆☆

Kiki van Dijk – Lech: even een dun boekje tussendoor. Lech is niet echt een spannend verhaal en je weet vanaf het begin al wel waar het verhaal naartoe gaat. Wel leuk voor even tussendoor, maar ik zou hem niet aanraden. ★★☆☆☆

Marijke Vos – Het staat in de sterren: ik vond Van Chanel naar Flanel van Marijke Vos een erg leuk boek. Daarom was ik ook benieuwd naar Het staat in de sterren, vanuit het oogpunt van Jennifers zus Miranda. Het is een kort verhaal en daardoor niet heel diepgaand, maar wel weer heerlijk om over deze personages in Rainbow Lake te lezen. Ik ga in ieder geval zeker meer lezen van Marijke Vos! ★★★☆☆

Richards gelezen boeken

Wow, Richard heeft echt veel gelezen de afgelopen twee maanden! Sinds hij zijn e-reader gebruikt leest hij een stuk meer, zelfs meer dan ik! Of Mice and Men was zijn favoriet van de afgelopen twee maanden.

Januari

♥ Lee Child – Killing Floor ★★★☆☆
♥ Alexandre Dumas – The Three Musketeers ★★★☆☆
♥ David Baldacci – Zero Day ★★★☆☆
♥ John Grisham – The Pelican Brief ★★★★☆

Februari

Bram Stoker – Dracula ★★★☆☆
Andrzej Sapkowski – The Last Wish ★★★★☆
Ernest Hemingway – The Old Man and the Sea ★★★☆☆
Andrzej Sapkowski – Sword of Destiny ★★★★☆
John Grisham – The Guardians ★★★☆☆
John Steinbeck – Of Mice and Men ★★★★★
Lee Child – Die Trying ★★☆☆☆
Chris Metzen – Of Blood and Honor ★★★☆☆
Vince Flynn – Kill Shot ★★★☆☆

In januari en februari heb ik dus helaas niet zo veel e-books gelezen, maar ik zit inmiddels weer in de leesflow! In maart kan ik hopelijk weer een mooi lijstje delen 🙂

Liefs, Anouk

Deze e-books las ik in januari en februari 2020 op wereldreis

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 8 maart 2020 / 09:59

    Pas gisteren las ik over het boek ‘De zeven zussen’. Daarvoor had ik er eigenlijk nog nooit van gehoord, haha. Weet nou niet of ik dat boek wil lezen, als het zo langdradig is, maar misschien moet ik het een kans geven… Het zal toch niet voor niets zo’n bestverkocht boek zijn? Naar het boek van Marijke Vos ben ik wel benieuwd. Het is fijn om af en toe een kort verhaal te lezen, als afwisseling van andere boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.