Week 22 (2020): meerdere sollicitaties en Animal Crossing!

Intro

Weekoverzicht week 22

Maandag

Ik ben al vroeg uit bed: vandaag krijg ik een case opgestuurd voor mijn sollicitatiegesprek morgen. Ik verstuur eerst nog een andere sollicitatie en daarna ga ik aan de slag met de opdracht. Hier ben ik de hele dag wel mee bezig, afgewisseld met af en toe even puzzelen of in het zonnetje te zitten om mijn gedachten te verzetten of om inspiratie op te doen.

Dinsdag

’s Ochtends vroeg verstuur ik de case die ik moest maken voor mijn sollicitatie en om half twee ’s middags heb ik het tweede sollicitatiegesprek. Het ging naar mijn idee goed, dus ik ben benieuwd hoe het verder loopt. De rest van de middag geniet ik lekker van het zonnetje op het balkon en ik lees het boek Hartstocht van Erin Watt uit. Het is heerlijk weer dus we eten lekker op het balkon. Vandaag staat er spinazie, zoete aardappelblokjes, champignons en een pompoenburger (en voor Richard een worstje) op het menu. Lekker! Ik verveel me vaak in de avonden en ik zat er al een tijdje over te twijfelen om het spel Animal Crossing te kopen. Deze avond hak ik de knoop door om het mezelf gewoon cadeau te doen, maar Richard verrast me door het alvast voor mijn verjaardag te geven. ’s Avonds ben ik dan ook zoet met het spelen van Animal Crossing en om 10 uur kijken Richard en ik nog samen naar de nieuwste aflevering van The Dateables.

Week 22 (2020): meerdere sollicitaties en Animal Crossing!

Woensdag

Rustig wakker worden met Animal Crossing vandaag, haha! Rond 11 uur ga ik naar vriendinnetje Lindy die nog niet zo lang geleden bevallen is van hun lieve dochtertje. Gezellig om bij te kletsen en naar de kleine te kijken! Daarna ga ik even langs bij mijn moeder om samen te eten. ’s Middags nestel ik me voor de verandering weer in de schommelstoel op het balkon. Ik begin in het boek Codenaam Coco. Helaas heb ik de laatste tijd heel veel last van mijn hooikoorts. Ik heb vanmiddag wel de huisarts gebeld om mijn medicijnen weer klaar te leggen. Buiten zitten is echt vermoeiend, dus ik ga lekker binnen zitten en verder met Animal Crossing. Ik draai veel wasjes en ik kijk ook nog de laatste aflevering van Temptation Island. Voor het eerst sinds we terug zijn van de reis bestellen we weer een keer pizza. ’s Avonds speel ik weer Animal Crossing, ik maak mijn puzzel af en ik kijk een aflevering van De Bachelorette.

Week 22 (2020): meerdere sollicitaties en Animal Crossing!

Donderdag

Ik begin de dag weer met Animal Crossing, werken aan mijn blog, opruimen en stofzuigen. ’s Middags krijg ik een telefoontje van het bedrijf waar ik solliciteerde. Ze zijn enthousiast over het tweede gesprek en ik mag nog twee aanvullende opdrachten schrijven en een persoonlijkheidstest maken. Daar ben ik de rest van de middag mee bezig, totdat mijn vriendinnetje Vienna langskomt. We kletsen gezellig bij op het balkon en we bestellen sushi: heerlijk! Mijn ouders komen ook nog even langs om de auto te brengen en ze drinken een kopje thee mee. Daarna spelen Vienna en ik samen Animal Crossing en we bezoeken elkaars eiland, haha. Zo leuk!

Week 22 (2020): meerdere sollicitaties en Animal Crossing!

Vrijdag

Vandaag is een spannende dag! De dag begint met een sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Breda. Het gesprek gaat goed en we spreken af dat we een tweede gesprek plannen. Leuk! Eenmaal thuis ga ik aan de slag met de aanvullende opdrachten voor de case van eerder deze week. Ik lees ook nog even in het zonnetje op het balkon. ’s Avonds speel ik Animal Crossing, ik kijk The Voice Kids en Richard en ik kijken nog een stuk van de film Ocean’s 8.

Zaterdag

Ik begin de dag weer met Animal Crossing en ik werk aan mijn blog. ’s Middags gaan we naar mijn ouders om de verjaardag van mijn vader te vieren met een barbecue. Helaas heb ik veel last van mijn hooikoorts deze dag, maar verder is het gezellig! Wanneer we weer thuis zijn kijk ik de film F*ck de liefde.

Zondag

Voor de verandering weer even Animal Crossing in de ochtend en Richard en ik kijken weer een aflevering van Dead to Me. Deze serie kan ik echt aanraden! ’s Middags ga ik met drie vriendinnen naar het Spoorpark in Tilburg om te genieten van het zonnetje. Het is heerlijk om hier lekker in het park te zitten, een geslaagde middag! Richard en ik eten in de avond een soepje en de rest van de avond doe ik niet zo veel boeiends. Wel lees ik nog verder in Codenaam Coco.

Week 22 (2020): meerdere sollicitaties en Animal Crossing!

Terugblik op de week

Deze week stond vooral in het teken van solliciteren. Ik maakte een pittige case voor een bedrijf waar ik ook het tweede gesprek mee voerde. Daarna maakte ik nog twee aanvullende opdrachten en ik maakte de persoonlijkheidstest. Ik ging ook nog op gesprek bij een ander bedrijf. Het is in ieder geval fijn dat er nu wat dingen lopen, dat geeft hoop! Verder was het ook een sociale week met veel gezelligheid (op afstand). Wel baal ik dat we weer niet zijn gaan hardlopen, dus dat wordt zeker een maanddoel voor de maand juni.

Hoe was jullie week? 🙂

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. 2 juni 2020 / 14:26

    Met die puzzel ben ik al een tijdje bezig. Ik word heel chagrijnig val alle sneeuw, hahaha. Knap dat jij ‘m wel hebt gelegd! Ik hoop voor je dat er iets uit die sollicitatiegesprekken komt! Mijn week was prima 🙂 Ik probeer elke dag even naar buiten te gaan en dat lukt aardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.