Week 21 (2020): genieten van het zonnetje

De tijd vliegt want er is weer een nieuwe week aangebroken! Afgelopen week ging weer ontzettend snel, al heb ik me wel veel verveeld. Gelukkig deed ik ook wat leuke sociale dingen. In deze blog lees je hoe mijn week 21 was!

Weekoverzicht week 21

Maandag

De wekker staat vroeg: ik ga ’s ochtends oppassen op mijn neefje en nichtje. Heel gezellig! Rond twee uur ben ik weer thuis. Lekker even genieten van het zonnetje op het balkon met een boek. Ik ben Pas op: breekbaar aan het lezen, tot nu toe leest hij lekker weg. Daarna ga ik naar mijn vriendinnetje Vienna. We bestellen sushi en het wordt binnen twintig minuten bezorgd, that’s a first 😛 De sushi is weer heerlijk en de rest van de avond kletsen we goed bij!

Dinsdag

Op dinsdagochtend schrijf ik een blog over Panama. Ik lunch met de zelfgemaakte courgettesoep die ik vorige week maakte en daarna ga ik boodschappen doen, opruimen en stofzuigen. In de middag ga ik lezen in het zonnetje op het balkon. Heerlijk! Die avond maak ik voor het eerst spinazietaart. Vroeger aten we dat weleens en ik vond het altijd erg lekker. Gelukkig was hij goed gelukt. Na het eten kijk ik naar de persconferentie en de rest van de avond wissel ik lezen en puzzelen een beetje met elkaar af. Om 10 uur kijken Richard en ik nog samen naar The Dateables.

Woensdag

Op woensdag word ik wakker met twee mailtjes in mijn inbox van vacatures die op on hold staan. Zo jammer! Maar goed, het is niet anders. Met het bedrijf waar ik laatst een eerste gesprek mee had, plan ik een tweede gesprek in. Ik ga ook weer even boodschappen doen, want ik ben van plan om vanmiddag te gaan bakken! Ik verstuur mijn cv en wat geschreven content naar een connectie die misschien een leuke functie voor me heeft. Ik heb al een paar dagen zin in poffertjes (guilty pleasure!), dus ik lunch met poffertjes en de nieuwe aflevering van Temptation Island. Ook al een guilty pleasure 😛 Vervolgens begin ik met het maken van oreo fudge met witte chocolade. Ik hoop dat ze lekker worden! Daarna buig ik me over een nieuwe motivatiebrief. Ik maak alvast een eerste opzet waar ik later deze week nog mee aan de slag kan. Om 3 uur hebben we de zon op het balkon, dus ik nestel me weer in mijn schommelstoel met het boek Pas op: breekbaar die ik uitlees. Na het eten nestel ik me op de bank met een kopje thee, een stukje oreo fudge en de eerste twee afleveringen van De Bachelorette. Ook maak ik ’s avonds mijn puzzel nog af!

Donderdag

Richard en ik worden rustig wakker en we kijken een aflevering van Dead to Me, de serie die we op dit moment kijken. Ik vind het tot nu toe wel een aanrader! Daarna pak ik de fiets om naar mijn vriendinnen in Gilze te fietsen. We lunchen met een lekkere panini en het is heerlijk weer dus we zoeken verkoeling in de kinderzwembadjes, haha. Ik heb ook nog een lading oreo fudge meegenomen die gelukkig goed in de smaak valt. Aan het einde van de middag fiets ik weer terug naar Tilburg, in totaal 16,8 kilometer gefietst vandaag. Ik begin ’s avonds in het e-book Hartstocht van Erin Watt en ik speel Yoshi’s Crafted World op de Nintendo Switch, een spel dat ik van een vriendinnetje heb geleend.

Vrijdag

We beginnen de dag met kraamvisite op afstand bij één van mijn vriendinnen die laatst bevallen is. Heel leuk om het kersverse gezinnetje weer te zien! We hebben ook ons fotoboek meegenomen. Aangezien we toch in Gilze zijn, gaan we daarna even langs bij mijn ouders waar we een broodje mee eten. Eenmaal thuis nog even opruimen en stofzuigen en daarna werk ik aan een blog over Nicaragua. Aan het einde van de middag komt de moeder van Richard nog even langs om een boek af te geven en om bij te kletsen. Na het eten kijk ik The Voice Kids en ik begin in het boek Patty. Hoewel het best een drukke en sociale dag was, heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s van deze dag, oeps!

Zaterdag

’s Ochtends lees ik weer verder in het boek Patty. Om 1 uur ga ik een rondje wandelen met vriendin Lisa. We halen een ijsje en we lopen een ronde door het wandelbos. Na onze wandeling nog een kopje thee en het fotoboek van de reis bekijken. Gezellig! Daarna lees ik het boek Patty uit, het boek leest heerlijk snel weg. Na het eten begin ik met een nieuwe puzzel en ’s avonds kijken Richard en ik een deel van de film Project Almanac.

Zondag

Ik begin de dag met werken aan de blog over Nicaragua die ik gelijk publiceer. Daarna schrijf ik verder aan een blog over onze roadtrip in West-Amerika. ’s Middags gaan we langs bij familie van Richard die tijdens onze reis een kindje hebben gekregen. Als we thuiskomen werk ik weer verder aan een motivatiebrief die ik binnenkort ga versturen. Na het eten werk ik hier nog aan verder en ’s avonds houd ik me bezig met puzzelen, lezen en Boer zoekt Vrouw kijken.

Terugblik op de week

De week vloog weer voorbij! Ik heb een paar leuke sociale dingen gedaan maar ik heb me ook weer echt verveeld. Verder was het plan om weer te gaan hardlopen maar dat is er helemaal niet van gekomen. Zonde! Dit wordt zeker weer een doel voor deze week. Ik ben wel blij dat ik wat boeken uit heb kunnen lezen en dat ik toch wat blogs heb geschreven.

Heb jij een fijne week gehad? 🙂

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.