Week 26 (2020): laatste vrije week voordat het werkleven weer begint!

Week 26 is weer voorbij, mijn laatste vrije week voordat het werkleven weer begint! Wel gek hoor, maar ik ben er echt aan toe om weer aan het werk te gaan. Ik genoot goed van mijn laatste vrije week, kijk je mee?

Weekoverzicht week 26

Maandag

Even opstarten met een rondje Animal Crossing en aan mijn blog werken. Ook verstuur ik wat kaartjes want er zijn weer twee baby’s geboren in onze omgeving! ❤️ Om 12:30 uur ga ik met mijn moeder lunchen bij de Huyskamer. Nog even genieten van de vrije tijd en doordeweeks lunchen nu het nog kan. Ik krijg een mooi bosje roze rozen van mama en na een kopje cappuccino lunchen we met de lunch van de dag, voor mij de vegetarische variant. Lekker! ’s Middags lees ik in Anna K. van Jenny Lee en Richard en ik kijken op deze dag drie afleveringen van The Sinner. Hoewel ik dit niet het beste seizoen vond, keek het wel weer lekker weg. Het is sowieso een toffe serie! In de avond speel ik Animal Crossing en ik geniet nog van een lekker gezichtsmaskertje!

Dinsdag

Ik begin de dag weer met een rondje Animal Crossing en aan het einde van ochtend gaan Richard en ik op de fiets naar het centrum. We willen allebei nieuwe kleding kopen voor onze nieuwe banen. Richard slaagt goed met vier overhemden en vier broeken. Ik koop een flared broek en een rokje, allebei niet echt geschikt voor mijn nieuwe baan maar ik ben er wel blij mee, haha. We gaan gezellig lunchen en wat drinken bij Gastrobar Rix. Ik heb oesterzwamkroketten op brood, lekker! We bezoeken nog wat winkels maar we kopen verder niks meer. Het is ook echt veel te warm om te shoppen. Thuis doe ik online wel nog wat inkopen 😀 Verder weet ik eigenlijk niet meer wat ik ’s avonds heb gedaan, haha.

Week 26 (2020): laatste vrije week voordat het werkleven weer begint!

Woensdag

Vandaag heb ik mijn arbeidsvoorwaardengesprek bij mijn nieuwe werkgever. We komen er samen uit en het is een goed gesprek. Over een week start ik met mijn nieuwe baan! Daarna trakteert mijn vader me op cappuccino met gebak bij Koffiebakkers. Heerlijk! Ik rijd weer naar huis en ik pak de fiets om naar De Groene Vlinder te fietsen. Hier heb ik afgesproken om te gaan lunchen. Ik durf het bijna niet op te schrijven haha, voor de derde dag op rij buiten de deur lunchen. Ik eet een broodje met brie en daarna lopen we nog binnen bij wat winkels. Ik mag ook nog een mooi bosje bloemen uitzoeken, zo lief! Aan het einde van de middag ben ik weer thuis. Ik kijk de nieuwste aflevering van De Bachelorette en ik speel mijn dagelijkse rondje Animal Crossing. Na het koken en eten installeren we de streamingsdienst Disney+. Ik kijk de originele film van Lady en de Vagebond, heerlijk jeugdsentiment!

Week 26 (2020): laatste vrije week voordat het werkleven weer begint!

Donderdag

Ik ben vroeg uit bed want ik ben van plan om vandaag veel teksten te schrijven voor mijn freelance opdracht. De hele ochtend vermaak ik me met de teksten en in de middag stuur ik ze op. Ik maak wat foto’s van de goodiebox en een foto voor Instagram en mijn nieuwe artikel, verder even een rondje Animal Crossing en wat bloggen en lezen. In de avond geniet ik van een wijntje en boek op het balkon, heerlijk! Ik kijk ook nog de film De kleine zeemeermin via Disney+.

Week 26 (2020): laatste vrije week voordat het werkleven weer begint!

Vrijdag

Ik begin de dag met verder lezen in het boek Anna K. en een rondje Animal Crossing. ’s Middags gaan Richard en ik met een kleedje en wat eten naar het Spoorpark in Tilburg. Hier spenderen we een paar uur met lezen en dutjes doen, haha. Eenmaal thuis word ik helaas ziek, ik denk een combinatie van het warme weer en te weinig gedronken. Later op de avond gaat het weer beter en ik kan mijn drinkbouillon gelukkig binnenhouden.

Zaterdag

Zo zie je niemand op een dag, en zo heb je drie sociale afspraken op een dag. Vandaag voel ik me gelukkig weer beter. Ik begin de dag met Animal Crossing, opruimen, schoonmaken en aan mijn blog werken. ’s Middags ga ik naar Breda waar ik ga lunchen met oudstudiegenootje Niki! We lunchen bij BooZe in Breda en we kletsen goed bij. Aan het einde van de middag pak ik de trein weer terug naar Tilburg. Richard is de hele dag aan het klussen bij een vriend en ik schuif aan voor de sushi. Gezellig! In de avond ga ik samen met vriendin Lindy borrelen bij De Hof van Gilze waar we bijkletsen onder het genot van een wijntje en een schaal nachos. Een drukke maar heel gezellige dag! Thuis in bed begin ik in het boek Life Goals van Laura Brijde die vandaag in de brievenbus lag.

Zondag

Ik begin de dag met lezen in Life Goals, een rondje Animal Crossing en daarna gaan Richard en ik een stuk wandelen. Verder werk ik aan mijn blog. In de middag wissel ik lezen en Animal Crossing ook met elkaar af. Lekker rustig aan vandaag! Om 18:00 uur hebben Richard en ik een reservering staan bij ’t Zusje. We vieren ons jubileum van 8 jaar samen zijn en 1 jaar verloofd! Het is een gezellige avond waarbij we genieten van het zonnetje, het lekkere eten en een flesje wijn. Een fijne afsluiting van het weekend!

Week 26 (2020): laatste vrije week voordat het werkleven weer begint!

Terugblik op de week

Wat gek dat dit mijn laatste volle vrije week was, maar ik heb ook heel veel zin om weer aan de slag te gaan! Afgelopen week had ik mijn arbeidsvoorwaardengesprek en ik ben blij dat het goed is gegaan. Verder ging ik wel heel veel buiten de deur lunchen, eten of borrelen, oeps… Laten we het er maar op houden dat we de horeca ook moeten steunen, haha. Daarnaast ook weer bezig geweest met de freelance opdracht en we installeerden Disney+. Hopelijk wordt dit ook weer een mooie week!

Hoe was jouw week? 😀

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. 30 juni 2020 / 15:27

    Het klinkt als een heerlijke laatste vrije week! Succes met je nieuwe baan. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.