Unboxing Goodiebox (juni 2020): mijn eerste Goodiebox!

Ik bestelde mijn eerste goodiebox! Daarom deel ik graag mijn unboxing met jullie. Na onze wereldreis kon ik wel wat nieuwe make-up- en verzorgingsproducten gebruiken en een vriendin raadde mij de Goodiebox aan. Zelf heb ik niet zo veel verstand van make-up producten, dus ideaal dat de Goodiebox een pakketje voor je samenstelt. Ik vertel je in deze blog wat ik van de producten vond van de Goodiebox van juni 2020!

Unboxing Goodiebox juni 2020

De Goodiebox is een abonnementsdienst waarbij je maandelijks een box krijgt. De box kost € 19,95 per maand en bevat producten met een waarde van tenminste € 65,00. De box bevat 5 tot 7 producten en houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je op jouw profiel bijvoorbeeld aangeven wat voor huidtype en haarkleur je hebt, zodat de box nog beter wordt afgestemd op jou als persoon. Ik ontving een kortingscode van € 5,00 van een vriendin en ik ontving deze prachtige box dus voor maar € 14,95!

Eco Hairbrush

Je haar borstelen lijkt soms meer gedoe dan ontspanning, toch? Met de Eco-haarborstel van Anwen wordt je haar borstelen een genietmoment. Dankzij zijn flexibele vorm past de borstel zich aan naar de vorm van je hoofd zorgt het ook nog eens voor een zachte hoofdmassage. Kleine tip: houd hem uit de buurt van hete lucht. Het product is milieuvriendelijk: hij is gemaakt met biologisch afbreekbare materialen – in de juiste omgeving zal deze borstel binnen 5 jaar vergaan! Goed voor je haar en voor het milieu!

Ik had een nieuwe haarborstel nodig dus dat komt goed uit! Deze eco-haarborstel is erg prettig. Hij heeft geen harde punten en hij borstelt fijn. Bijzonder ook dat de borstel zich aanpast naar de vorm van je hoofd en pluspunten dat het een milieuvriendelijk product is. Dit is mijn favoriete item uit de box!

Shampoo Bar

Gun jezelf een (mentale) exotische getaway met de druivenpit- en Aloë Vera Shampoo Bar van Valquer. Niet alleen een feestje voor je haar, maar ook voor het milieu omdat hij niet uit een plastic fles komt, joehoe! Masseer de Bar direct in op nat haar, voeg indien nodig meer water toe, wrijf zachtjes van de hoofdhuid tot de punten en spoel daarna uit. Mhhh, love it

Ik heb al meerdere shampoo bars geprobeerd (van Lush en Shampoo Bars) en over het algemeen vind ik ze fijn in gebruik. Tijdens onze wereldreis hadden Richard en ik ook shampoo bars meegenomen. Extra handig op reis omdat je niet met shampooflessen in de weer bent maar je shampoo steeds compact met je meedraagt. Ook zijn ze veel beter voor het milieu. De shampoo bar van Valquer vind ik fijn in gebruik. Hij ruikt lekker, hij schuimt goed en mijn haar reageert er goed op.

Rose Otto Face Oil

Geef je huid wat extra hydratatie met een gezichtsolie die duurzaam verpakt is! De natuurlijke ingrediënten van Pure Rose Otto, Palma Rosa en Rose Geranium Essentiële Oliën kalmeren en versterken je huid. Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van je gezicht. Hoe het werkt: rol de olie over je gezicht, adem de heerlijke geur in en masseer zachtjes van je voorhoofd tot je hals.

Voordat ik ga slapen en mijn gezicht heb gereinigd rol ik de olie over mijn gezicht. De geur doet me een beetje denken aan muggenspul, maar ik vind het geen vervelende geur. Mijn huid reageert goed op deze olie, maar ik heb niet het gevoel dat ik er resultaten van zie. Ik zou hem dus niet zelf kopen als hij op is.

Raincoat Waterproof Mascara

Regent het pijpenstelen of schijnt de zon in je ogen? Deze waterproof Sandstone mascara laat je niet in de steek en werkt als een regenjas voor je wimpers. Hij is allergievrij en kan dus zelfs gebruikt worden voor de meest gevoelige ogen en bij het dragen van lenzen. Yay, all eyes on you!

Ik had ook een nieuwe mascara nodig dus ook dit item komt goed uit. Ik vind het fijn als mascara’s voor extra volume en volle wimpers zorgen. Dat valt bij deze mascara wel mee. Verder is hij wel prettig in gebruik en hij klontert niet. Ook fijn dat hij waterproof is!

Sun Body Lotion SPF 15

Sun’s out, buns out, toch? Vergeet daarbij vooral niet om je mooie huid te beschermen. Karmameju Sunscreen SPF15 is een antioxidante en hydraterende zonnebrandcrème. Deze Sunscreen is gemaakt met natuurlijk minerale SPF-filters. Van de verfrissende mix van citrusvruchten, verkoelende munt en lavendel krijg je meteen dat gevoel van de mediterrane zomer. Oh ja, wie wil dat nou niet? Aanbrengen op je gezicht en/of lichaam.

Ik heb een erg lichte huid waardoor ik altijd goed moet oppassen in de zon. Deze zonnebrand smeert goed uit, is niet vettig en ruikt lekker. Ik ben er tevreden over.

Unboxing Goodiebox (juni 2020): mijn eerste Goodiebox!

Extra items: droogshampoo en maskertje

Naast deze vijf items vond ik nog twee extra items in de box, een droogshampoo en een maskertje. Ik ben niet zo’n fan van droogshampoo omdat je er kale plekken van kunt krijgen. De droogshampoo heb ik dus nog niet gebruikt, misschien kan ik één van mijn vriendinnen er blij mee maken. Het maskertje doe je in de ochtend op je gezicht en die laat je de hele dag zitten. Hij smeert fijn en ruikt lekker, maar verder heb ik nog niet echt het idee dat het iets doet.

Eindoordeel over de goodiebox

Wat is het leuk om een box te krijgen met allemaal verzorgingsproducten, echt een cadeautje aan jezelf! Ik wist al wat voor producten er in zaten, maar ik denk dat het leuker is als je dit van tevoren niet weet. Er zitten echt lekkere producten in. Mijn blonde lokken zijn blij met de shampoo bar en de eco-haarborstel, dus die heb ik toegevoegd aan mijn douche-routine. Het is handig dat ik op deze manier kennismaak met producten die ik anders zelf nooit zou kopen. Ik vond het erg leuk om deze box te ontvangen en ik kijk nu al uit naar de box van de volgende maand!

Tip: ben jij ook van plan om een Goodiebox te bestellen? Ik kan je een vriendenkorting van € 5,00 aanbieden. Je eerste Goodiebox kost dan maar € 14,95 in plaats van € 19,95.  Stuur me even een mailtje of berichtje via Instagram als je interesse hebt, dan stuur ik je de code!

Heb jij weleens een Goodiebox besteld?

Liefs, Anouk

Unboxing Goodiebox (juni 2020): mijn eerste Goodiebox!

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

2 Reacties

  1. 1 juli 2020 / 11:05

    Vorige jaar heb ik ook een aantal goodieboxen besteld. Ik was namelijk toen op zoek naar een aantal nieuwe producten zoals mascara en nog wat dingetjes. Het was echt enorm fijn om op deze manier kennis te maken met merken en producten!

  2. 1 juli 2020 / 18:16

    Ik ben ook echt fan van Goodiebox. Ik had er een tijdje een samenwerking mee voor mijn blog, maar dit heeft moeten stoppen door Corona. Maar ik koop de box nu gewoon zelf telkens, omdat ik de producten zo fijn vind. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.