Week 27 (2020): freelancen, verjaardagen en mijn eerste werkdag!

Het was een leuke en spannende week! In week 27 hield ik me bezig met freelancen, ik had mijn eerste werkdag, twee verjaardagen en een kraamvisite. Ik neem je graag mee in mijn weekoverzicht!

Weekoverzicht week 27

Maandag

Mijn voorlopig laatste vrije maandag! Dat is wel gek, maar ik heb ook heel veel zin om te beginnen bij mijn nieuwe baan. Ik ben redelijk vroeg wakker en ik begin de dag met wat opruimen, wasjes draaien en de blog van week 26 online zetten. Daarna ga ik aan de slag met het schrijven van een persbericht voor mijn opdrachtgever die ik aan het einde van de ochtend verstuur. Richard en ik gaan mijn fiets ophalen bij mijn ouders (ik kan straks op de fiets naar mijn werk!) en ik ga gelijk door naar De Hof van Gilze om te lunchen met vriendin Lindy en haar dochtertje Floor. ’s Middags werk ik nog wat aan mijn blog en ik speel Animal Crossing. Ik krijg ook te horen dat het persbericht dat ik vanochtend schreef vandaag al gepubliceerd is! Mijlpaaltje voor mij als ‘freelancer’ 😀 In de avond lees ik verder in Life Goals van Laura Brijde en ik kijk naar het programma Beau.

Dinsdag

Vandaag heb ik vrijgehouden om aan de freelance opdracht te werken, dus ik houd me vandaag bezig met het schrijven van teksten. Helaas ben ik niet zo productief vandaag. Ik krijg wel wat gedaan, maar niet zo veel als ik wilde. Ondertussen werk ik wat aan mijn blog en ik speel Animal Crossing. Niet echt een heel boeiende dag vandaag, haha! In de avond werk ik nog een paar taken weg en ik kijk de modules van de training Structuurjunkie Planning How To’s. Ik lees nog wat in Life Goals en Richard en ik kijken de helft van de live action film van The Lion King op Disney+.

Woensdag

Dit keer heb ik wel een productieve ochtend! Ik houd me bezig met het schrijven van de freelance teksten en ik zit gelukkig lekker in de flow. Ik kan veel taken afstrepen en rond 14:00 uur trakteer ik mezelf op de nieuwste aflevering van De Bachelorette. Daarna lees ik het boek Life Goals uit van Laura Brijde. Binnenkort komt mijn recensie online! Richard en ik kijken de andere helft van The Lion King en in de avond lees ik ook weer verder in Anna K. van Jenny Lee. Op tijd naar bed, want morgen is mijn eerste werkdag!

Week 27 (2020): freelancen, verjaardagen en mijn eerste werkdag!

Donderdag

Na 7 maanden reizen en 3 maanden solliciteren is het dan eindelijk zo ver. Vandaag ga ik aan de slag op de communicatieafdeling van een gemeente bij mij in de buurt. We hebben om 09:00 uur afgesproken dus ik ben op tijd op het gemeentehuis. De ochtend vliegt voorbij met drie verschillende videomeetings en tussendoor en in de middag ben ik vooral bezig met mensen en systemen leren kennen en apparaten installeren. Altijd intensief zo’n eerste dag met veel nieuwe indrukken, maar ik voel me in ieder geval welkom! In de avond ben ik wel moe en ik doe niet zo veel meer, behalve Animal Crossing en een beetje televisie kijken.

Vrijdag

De komende maanden werk ik 25 uur, verdeeld over maandag, dinsdag en donderdag. Vandaag ben ik dus alweer vrij! Ik begin de dag met een rondje Animal Crossing en daarna wat werken aan mijn blog. Richard en ik rijden ’s middags even naar mijn ouders om wat spullen op te halen. Daarna rijden we verder naar De Groene Vlinder waar we genieten van een lekkere lunch. Ik haal nog een pakketje op bij de Xenos, namelijk deze leuke cuphouder in cactusvorm. Ik vind hem echt heel leuk! We rijden weer naar huis en verder ben ik bezig met opruimen, wasjes draaien en aan mijn blog werken. In de avond ga ik samen met een vriendin naar een andere vriendin om haar 30e verjaardag te vieren. Cheers!

Week 27 (2020): freelancen, verjaardagen en mijn eerste werkdag!

Zaterdag

Weer lekker rustig opstarten vandaag met een rondje Animal Crossing, opruimen, stofzuigen en aan mijn blog werken. ’s Middags pak ik de trein naar Breda, waar ik in het boek van Jiami begin. In Breda stap ik samen met een vriendinnetje in de auto naar Tiel. Hier gaan we op kraamvisite bij een andere vriendin om haar pasgeboren zoontje te zien! ’s Avonds lees ik verder in Niet wat jij denkt, ik kijk de eerste aflevering van de documentaire over Fred van Leer en Richard en ik kijken een heel stuk van de film Escape from Pretoria.

Week 27 (2020): freelancen, verjaardagen en mijn eerste werkdag!

Zondag

Weer een lekker rustige ochtend! Ik speel Animal Crossing, ik lees verder in het boek van Jiami en Richard en ik kijken de rest van de film Escape from Pretoria. ’s Middags gaan we naar de verjaardag van de vriendin van het broertje van mijn vriend. We zijn rond half zeven weer thuis en na het eten kijken we de eerste aflevering van Jeffrey Epstein: Filthy Rich. Ik ben blijkbaar moe want ik mis de tweede helft, haha. Verder lees ik ’s avonds nog in het boek van Jiami en ik ga op tijd naar bed, maandag is mijn tweede werkdag!

Terugblik op de week

Jaaa, ik mocht eindelijk weer aan het werk! Het was maar één dag, maar goed, het is beter dan thuis zitten en solliciteren en afwachten. Ik ben blij dat ik mezelf weer nuttig kan gaan maken. Ik werd warm ontvangen op het werk en ik heb er zin in om er wat moois van te maken. In het begin van de week heb ik lekker gewerkt aan de freelance klus en het weekend zat vol met twee verjaardagen en een kraamvisite. Verder ging ik twee keer buiten de deur lunchen, ik las het boek Life Goals van Laura Brijde uit en ik ben mega blij met mijn nieuwe cuphouder, haha. We gaan er weer een mooie nieuwe week van maken!

Hoe was jullie week? 

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.