Week 35 (2020): etentjes en vriendinnendag!

Werken, veel etentjes en een gezellige vriendinnendag in week 35. In dit weekoverzicht neem ik je weer mee in hoe mijn week is verlopen. Kijk je gezellig mee?

Weekoverzicht week 35

Maandag, dinsdag en woensdag

Op maandag en dinsdag ben ik weer lekker aan het werk. Maandag heb ik een wat kortere werkdag omdat ik op mijn vrije dagen (woensdag en vrijdagen) afspraken heb staan. Dinsdagavond ga ik langs bij een vriendin die naar Breda is verhuisd. Na de rondleiding bestellen we sushi en dat is weer heerlijk! Verder kletsen we goed bij met een wijntje. Op woensdag heb ik weer een afspraak op het werk. Ik ben van 10 tot 2 ongeveer op het werk en daarna ga ik naar huis. In de middag kijk ik zo’n vier afleveringen van Selling Sunset, haha. Wat een vermakelijke serie!

Week 35 (2020): etentjes en vriendinnendag!

Donderdag

Donderdag 27 augustus… vandaag is het een jaar geleden dat we vertrokken voor onze halve wereldreis! Af en toe kan ik me er nog wel een beetje rot om voelen dat we onze reis vroegtijdig af moesten breken, dus ik wilde graag iets leuks gaan doen op deze dag. Ik heb van half 9 tot 6 gewerkt en ik had een drukke werkdag waardoor ik amper tijd had om aan de reis te denken, haha. Maar ’s avonds hadden we een leuk etentje gepland staan bij de Houtloods in Tilburg! We gingen voor een viergangen verrassingsmenu (voor mij vegetarisch) dus we lieten ons verrassen door de mooie gerechten die je in de collage ziet. Ik vind het sowieso een hele beleving om die mooie borden te zien en wanneer ze uitgebreid vertellen wat er allemaal op je bord ligt. Het was een geslaagde avond!

Week 35 (2020): etentjes en vriendinnendag!

Vrijdag

Op vrijdagochtend rijd ik met een collega mee naar een gemeentehuis in de buurt. We werken samen met twee andere gemeentes en sommige projecten pakken we gezamenlijk op. We hebben een afspraak over het project digitale toegankelijkheid. Alle websites van de overheid moeten digitaal toegankelijk zijn en dat is één van de projecten die ik over ga nemen. Van 9 tot 1 zijn we aan het werk en daarna weer terug naar huis. Ik lunch even snel en daarna rijd ik naar het kantoor waar ik werk als freelancer. Van 2 tot 5 werk ik hier aan teksten voor de website. Om 6 uur heb ik een afspraak bij de manicure en het is altijd een fijn moment om met een nieuw kleurtje de salon uit te lopen. Een volle dag, dus ’s avonds doe ik niet meer zo veel. Richard en ik kijken ’s avonds de finale van De Slimste Mens en ik kijk de laatste aflevering van het tweede seizoen van Selling Sunset.

Week 35 (2020): etentjes en vriendinnendag!

Zaterdag

In de ochtend spontaan koffie drinken met mijn ouders! Ze waren in de stad en dat is voor mij maar zo’n tien minuten fietsen, dus ik sluit gezellig aan. Daarna fiets ik weer naar huis en ik besluit om mijn kast weer eens goed aan te pakken. Ik heb alles weer netjes verdeeld en een aantal items in een aparte tas gedaan. Morgen hebben we namelijk weer kledingruil met vriendinnen. Ongeveer één keer per jaar houden we een kledingruil. Iedereen ruimt zijn kast op en neemt spullen mee die ze niet meer draagt om er misschien iemand anders blij mee te kunnen maken. De spullen die niemand meer wil, doneren we in kledingcontainers. In de avond rijden Richard en ik naar Bladel waar we met een oudcollega en haar vriend gaan eten bij Liberty. Mijn bowl was erg lekker!

Week 35 (2020): etentjes en vriendinnendag!

Zondag

Vandaag is het vriendinnendag! De dag zit goed vol, want we verzamelen om 12 uur bij een vriendin van mij om samen te lunchen en de kledingruil te doen. We hebben weer bizar veel kleding die we wegdoen. Rond drie uur gaan we naar de locatie waar we eerst koffie met appelgebak krijgen. We hebben vandaag een arrangement waarbij we twee activiteiten kunnen doen. Het plan was om Truusje Trap en midgetgolf te spelen, maar vanwege het slechte weer gaan we eerst corn hole spelen. Een soort jeu de boules, maar dan anders. Daarna even tijd om te borrelen en aan de slag op de midgetgolfbaan. We eindigen de dag met onbeperkt pannenkoeken eten, al zit iedereen na de eerste pannenkoek wel zo goed als vol, haha. Het was in ieder geval weer een gezellige dag! ’s Avonds kijk ik nog twee afleveringen van Selling Sunset en dan is het weekend weer voorbij.

Week 35 (2020): etentjes en vriendinnendag!

Terugblik op de week

Het was weer een goede week met beschamend veel etentjes, haha. Van tevoren zag ik een beetje op tegen 27 augustus vanwege de afgebroken wereldreis, maar uiteindelijk was dit gewoon een prima dag. De werkweek verliep goed en de vriendinnendag was weer zeer geslaagd!

Deze week is de eerste week dat ik weer fulltime werk, dus dat is wel even wennen. Ik heb nu afgesproken dat ik 4 dagen van 9 uur maak, dus ik werk van maandag tot en met donderdag. Donderdagavond heb ik een borrel bij mijn oude werk en van vrijdag tot en met zondag is het familieweekend! Een leuke week voor de boeg dus.

Heb jij leuke plannen voor deze week?

Liefs, Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.