Week 36 (2020): fulltime werken en familieweekend!

Hoewel de woensdag alweer bijna voorbij is, deel ik nog graag even mijn weekoverzicht van vorige week! Het was mijn eerste week fulltime werken en daarna was het tijd voor ontspanning tijdens het familieweekend. Kijk je gezellig mee?

Weekoverzicht week 36

Maandag

Happy Monday! Weer lekker aan het werk vandaag en vanaf deze week werk ik fulltime. De afgelopen twee maanden werkte ik drie dagen, dus het zal weer even wennen worden. Al heb ik wel het geluk dat fulltime werken bij de overheid 36 uur is en dat ik de uren redelijk flexibel in kan delen. Ik zit vandaag de hele dag alleen op kantoor maar er loopt zo af en toe wel iemand binnen, dus het is minder eenzaam dan het klinkt. Het is best een productieve werkdag dus dat is fijn! Na de werkdag ga ik boodschappen doen en daarna gaan Richard en ik een klein rondje hardlopen. Het was weer even geleden dus we moeten het weer gaan opbouwen. Na het koken en eten ga ik met mijn laptop op de bank nog een paar uur aan de slag voor mijn freelance klus. Met pepernoten trouwens, heerlijk! Vorig jaar waren wij tijdens deze periode op reis dus ik heb voor mijn gevoel Sinterklaas een jaar overgeslagen, waardoor ik al een tijdje uitkeek naar pepernoten, haha. Rond 9 uur klap ik mijn laptop weer dicht om een aflevering van Selling Sunset te kijken en daarna de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Love Island! ’s Avonds lees ik nog verder in het boek Leef, lach, loch van Vanessa Gerrits.

Week 36 (2020): fulltime werken en familieweekend!

Dinsdag en woensdag

De dinsdag verschilt niet zo veel van de maandag. Ik werk van 8 tot half 6, daarna thuis eten en de persconferentie kijken. Na de persconferentie ga ik weer een paar uur aan de slag als freelancer. Rond half tien sluit ik mijn laptop weer af en ik kijk de nieuwste aflevering van Love Island. Ook op woensdag ben ik weer de hele dag op kantoor. Ik moet nog even kijken of ik door ga met de weekoverzichtjes, want vanaf deze week ga ik fulltime werken. De dagen waarop ik werk zijn daardoor niet zo heel interessant in mijn weekoverzichten 😛 Richard is woensdagavond met vrienden, dus ik heb een avondje voor mezelf. Koken, wassen en lekker een avondje op de bank. Ik kijk de laatste aflevering van het derde seizoen van Selling Sunset, de eerste aflevering van seizoen 6 van Married at First Sight Australië en weer een aflevering van Love Island.

Donderdag

Alweer mijn laatste werkdag van de week! Deze week is er een nieuwe collega gestart en we zijn vandaag al een lekkere koffie en taart gaan halen. Als dat maar geen traditie wordt, haha. Wel een heerlijke onderbreking van de werkdag! Na het werken rijd ik met de auto naar Roosendaal. Tijdens het rijden verbaas ik me meerdere keren over de lange reisafstand, dit stuk reed ik tijdens mijn vorige baan dus iedere werkdag. Ik heb een afscheidsborrel van mijn oude manager en het is heel erg leuk om iedereen weer te zien. Ik ben er uiteindelijk van half 6 tot 10, dus het was erg gezellig.

Week 36 (2020): fulltime werken en familieweekend!

Vrijdag, zaterdag en zondag

In het weekend gaan we op familieweekend! Op vrijdagochtend pak ik mijn tas in en ik werk nog wat aan mijn blog en aan de freelance klus. Mijn ouders halen me ’s middags op en na 1,5 uur rijden komen we aan op het vakantiepark. We gaan eerst lunchen en rond 3 uur mogen we ons huisje in. Vervolgens druppelt de rest van de familie ook binnen, mijn zus met haar twee kids, mijn broer en zijn vriendin en tot slot mijn vriend en de vriend van mijn zus. We kunnen lekker buiten eten en ’s avonds spelen we Regenwormen en Exploding Kittens.

Op zaterdag proberen we te reserveren voor het zwembad, maar vanwege corona kunnen er maar een beperkt aantal mensen reserveren per tijdslot. We vissen helaas achter het net, dus we besluiten om naar de speeltuin te gaan. Daarna drinken we nog wat bij de plaza. Terug in het huisje lunchen we samen en daarna vertrekken we naar de escape room in Weert. Het is zo’n beetje traditie geworden om tijdens het jaarlijkse familieweekend een escape room te spelen en zoals jullie weten ben ik gek op escape rooms 😉 We spelen de Mystery mine bij een escape room in Weert en het lukt ons om te ontsnappen met nog 3 minuten op de klok! Het was een leuke kamer, maar niet fantastisch. Na de escape room drinken we nog wat op een terrasje en we rijden weer terug naar het huisje. In de avond gaan we uit eten bij restaurant Grillo, waar we zelf onze vleesjes (voor mij uiteraard vega) kunnen grillen. Na het eten kijken we in het huisje de eerste aflevering van Wie is de Mol?.

Op zondagochtend hebben we meer geluk met het reserveren voor het zwembad en we kunnen om 10:00 uur gaan zwemmen. Leuk om weer eens te kunnen zwemmen en om met mijn nichtje van de glijbaan af te gaan! Na het zwemmen lunchen we in het huisje en daarna spelen we Monopoly. Ons potje duurt ruim drie uur, haha. We gaan nog even naar een binnenspeeltuin en we halen frietjes. Na de frietjes pakken we onze spullen en we rijden terug naar Brabant. Het was weer een geslaagd weekend!

Week 36 (2020): fulltime werken en familieweekend!

Mijn voorlopig laatste weekoverzicht!

Het is inmiddels woensdagavond, dus de helft van deze week zit er ook alweer op. Ik twijfelde al wat langer om te stoppen met mijn weekoverzichtjes en dat punt is nu gekomen. Nu ik fulltime werk zullen de dagen veel hetzelfde zijn en dan wordt het voor jullie ook minder leuk om mijn weekoverzichtjes te lezen. Daarnaast kost het ook best wel veel tijd, en met een fulltime baan, een freelance klus en mijn eigen blog wordt het wel iets te druk. Hopelijk hebben jullie de afgelopen tijd genoten van mijn weekoverzichtjes. Ik ben wel weer van plan om iedere maand een maandoverzicht te plaatsen, dus dan zie ik jullie daar weer!

Liefs, Anouk

1 Reactie

  1. Eva
    16 september 2020 / 19:49

    Oh! Jammer van de week overzichten!! Maar kijk uit naar de maandoverzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.