Unboxing Goodiebox (augustus 2020)

Yes, de goodiebox werd weer bezorgd! Een maandelijks cadeautje voor jezelf. In deze blog laat ik de unboxing van de goodiebox zien en ik vertel je wat ik van de producten vond.

Unboxing Goodiebox

Smoothing Foot Scrub

Maak je voeten blij met de foot scrub van Evoluderm! Hij werkt geweldig tegen eelt zonder je huid uit te drogen. De combinatie van vulkanische rotsdeeltjes en shea butter zorgt voor een perfecte peeling. Je voeten zijn nog nooit zo mooi en zacht geweest. Gebruik de scrub op een droge of natte huid met de focus op de droge of harde zones en spoel daarna af met water. Voor de ultieme finishing touch hydrateer je je zachte voeten daarna heerlijk.

Wat een heerlijke scrub. Je merkt dat je voeten een stuk zachter zijn na het scrubben. Ik heb hem inmiddels al een paar keer gebruikt, zowel op een droge en natte huid. Ik ben er blij mee!

Mind Roller – Double Sided Jade Roller

Keep rolling, rolling, rolling. De Jade Roller van moshi moshi mind is gemaakt van jade, dat is een mineraal die je gezichtsspieren helpt verstrakken, je poriën verfijnt en eigenlijk nog veel meer positieve eigenschappen heeft. Een makkelijk en ontspannend massagemoment waar je gezicht je heel dankbaar voor zal zijn! Gebruik deze roller elke dag 5-10 minuten onder of over je serum en/of crème. Als je het over je huidverzorging aanbrengt, versterkt het de werking waardoor je producten nog beter intrekken. Voor een optimaal resultaat maak je opwaartse bewegingen of bewegingen naar buiten. Reinig je Jade Roller daarna met warm zeepwater en laat rustig drogen. Hoe leuk is dit?

Ik heb deze gezichtsrollers weleens voorbij zien komen en ik twijfelde toen al om er zelf eentje aan te schaffen. Enorm leuk dat dit product in de goodiebox zit! Je merkt dat de steen van goede kwaliteit is. Ik heb de roller al regelmatig gebruikt en het is een fijn en ontspannend moment. Daarnaast is het ook fijn om je crème wat beter in te laten trekken (daarna wel goed je roller schoonmaken). Echt heel leuk dat dit product in de box zit!

Unboxing Goodiebox (augustus 2020)

Hemp Sheet Mask

Dit ontspannende masker is organic en vegan met een serum dat gevuld is vol natuurlijke, hydraterende en regeneratieve ingrediënten van hennepzaad voor een zacht en voedend effect op je huid. Gebruik het masker op een schoon gezicht en laat 15-20 minuten inwerken voordat je het verwijderd. Masseer het resterende serum in je huid, waarom niet met de fijne Mind Roller?

Maskertjes vind ik altijd wel leuk om te gebruiken, maar ik vond dit masker niet heel bijzonder. Je krijgt er wel een zachte huid van, maar ik vond de ervaring niet heel anders dan bij andere maskertjes. Wel weer pluspunten dat het een organic en vegan serum is!

Unboxing Goodiebox (augustus 2020)

Body Oil

Warm weer vraagt om extra hydratatie! Deze Human + Kind Body Oil is je nieuwe beste vriend. Deze multi-tasking lichaamsolie is speciaal samengesteld om de droge huid te hydrateren, te versterken en te verjongen, waardoor je skin meteen verzacht en straalt. Super human + kind inderdaad. De olie zit vol met ingrediënten (zoals Vitamine E) die een positief effect hebben op je littekens en je huidskleur egaliseren. Breng de Body Oil aan na een douchebeurt of gebruik hem lekker als massageolie.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb zelf ontzettend veel bodylotions, olies en crèmes. Deze olie ruikt wel lekker naar lavendel, maar ik denk niet dat ik hem per se veel fijner vind dan andere olies. Wat mij betreft niet een heel bijzonder product, maar ik kan me voorstellen dat anderen het wel weer heel fijn vinden dat dit product in de box zit.

Unboxing Goodiebox (augustus 2020)

Fix It Up – Matte Setting Spray

Met de Matte Setting Spray van Kokie Professional blijft je make-up zo goed zitten dat je na een lange dag werk meteen klaar bent voor een leuke avond buiten de deur. Spray slechts 2-3 keer en voilà! Een mooie matte long-lasting finish op jouw gezicht. Geniet van je avond!

Ik heb al eens eerder een fixing spray gebruikt maar ik had niet het gevoel dat het echt effect had. Dat ervaar ik eigenlijk ook bij deze spray. Na het aanbrengen van mijn make-up spray ik dit op mijn gezicht maar ik heb niet het gevoel dat mijn make-up hier langer door blijft zitten.

Unboxing Goodiebox (augustus 2020)

Eindoordeel over de Goodiebox

Wat een fijne box weer! Dit is inmiddels mijn derde goodiebox (lees ook mij reviews van de eerste en tweede goodiebox) en ik vind het nog steeds een cadeautje om de box te ontvangen. Eigenlijk is het iedere keer wel zo dat er één of twee producten in zitten waar ik heel enthousiast over ben en er zit vaak ook een product in dat ik waarschijnlijk niet ga gebruiken. Maar dat maakt niet zo veel uit, want de andere producten maken een hoop goed. Daarnaast is het natuurlijk ook wel lastig om altijd maar voor iedereen perfecte producten te kiezen. Bij deze box ben ik heel blij met de jade roller en de voetenscrub. De body oil en setting spray vind ik niet zo heel bijzonder. Ik laat mijn abonnement nog een tijdje aanstaan, dus jullie kunnen volgende maand weer een unboxing verwachten!

Tip: wil je de goodiebox ook proberen? Ik kan je een kortingscode geven waardoor je € 5,00 korting krijgt op je eerste goodiebox, dus je eerste box is dan maar € 14,95. Stuur me even een berichtje als je interesse hebt!

Welk product uit deze box lijkt jou het fijnst?

Liefs, Anouk

Unboxing Goodiebox (augustus 2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.