Unboxing Goodiebox (september 2020)

Iedere maand is het weer een cadeautje voor mezelf: de goodiebox! In deze blog laat ik zien wat er in de goodiebox van september zat en wat ik van de producten vond. Kijk je mee?

Unboxing Goodiebox

N° EYE5 Revitalizing Eye Repair

Als Netflix je gisteravond net te lang wakker heeft gehouden, stellen we je graag voor aan deze held. Deze Eye Repair is gemaakt met een verkoelend komkommer- en ontstekingsremmend- effect en heeft het versnelde vermogen om je huid te herstellen. Dep de crème met je ringvinger voorzichtig rond het hele gebied rond de ogen, inclusief de oogleden.

Deze oogcrème smeert fijn en is handig in gebruik. Toch zie ik niet helemaal het gewenste effect en daardoor zou ik hem niet snel aanbevelen.

Unboxing Goodiebox (september 2020)

Monoi de Tahiti Hair Mask

Dit hemelse haarmasker met toegevoegde Monoi-olie, werkt als een uitstekende vochtinbrengende crème die de vitaliteit van je haar voedt en herstelt. Het masker werkt intensief en effectief tegen schadelijke invloeden van zon en wind. Eh, en hadden we al gezegd dat het ook ruikt naar een heerlijke tropische cocktail? Breng het masker aan op handdoekdroog haar, laat 3-5 minuten inwerken, spoel het uit en you’re ready to go!

Ten eerste: wat ruikt dit haarmasker lekker! Het is sowieso een verwenmomentje om je haren even goed te verzorgen onder de douche en met zo’n lekkere geur al helemaal. Met het uitspoelen voelde ik al gelijk dat mijn haren een stuk zachter waren.

The Solution Anti-wrinkle Collagen

Krijg je mojo terug met deze Collagen Powder van Oslo Skin Lab. Dit wondermiddel helpt je huid verzachten, vergroot je elasticiteit en voorkomt fijne lijntjes. Met dit 5 dagen pakket krijg je de kans om de poeder in je koffie, yoghurt, smoothie of simpelweg met water te vermengen. Voor als je deze anti-rimpel reis door wilt zetten, hebben we een speciale voucher in de box gestopt met maar liefst 60% korting op je eerste aankoop bij Oslo Skin Lab. Enjoy!

Ik volg een orthomoleculair therapeut op Instagram waardoor ik wel weet dat het goed is om collageen met je eten of drinken te mengen. Ik heb een zakje collageen door mijn cappuccino gemengd en hier proefde ik gelukkig niks van. Verder ben ik benieuwd naar de effecten, maar ik denk niet dat je hier op korte termijn al iets over kunt zeggen. Leuk dat ze dit product in de box hebben zitten, wel echt minpunten dat dit product stoffen van dierlijke afkomst bevat.

Ultra Prime Blurring Primer & Finishing Fix

Dit product is jouw beste vriend in strijd tegen vette, doorgelopen make-up! Hoera! Er zijn vier redenen waarom we zo gek zijn op dit product! 1. De micro-vervagende siliconenvrije formule vervaagt onvolkomenheden en verbant glans. 2. De vloeibare ‘Finishing’-complex absorbeert overtollige olie voor een matte correctie. 3. Het egaliseert je huid en ‘fixeert’ foundation om de teint fris en vlekkeloos te houden. 4. Het minimaliseert je poriën en vermindert onzuiverheden en puistjes bij dagelijks gebruik. Gebruik het na je dagverzorging en dep in het gebied van je T-zone, laat het rustig drogen voordat je je foundation aanbrengt.

Hmm, ik ben niet zo’n fan van dit product. Als je het op je gezicht aanbrengt, gaat het na een tijdje enorm trekken. Het voelt net alsof je een gezichtsmaskertje op hebt. Ook laat dit product soms wat witte vegen achter op je huid. Daarnaast moet ik ook eerlijk zeggen dat ik niet het gevoel heb dat het onvolkomenheden vervaagt.

Ultra Prime Blurring Primer & Finishing Fix Dit product is jouw beste vriend in strijd tegen vette, doorgelopen make-up! Hoera! Er zijn vier redenen waarom we zo gek zijn op dit product! 1. De micro-vervagende siliconenvrije formule vervaagt onvolkomenheden en verbant glans. 2. De vloeibare 'Finishing'-complex absorbeert overtollige olie voor een matte correctie. 3. Het egaliseert je huid en 'fixeert' foundation om de teint fris en vlekkeloos te houden. 4. Het minimaliseert je poriën en vermindert onzuiverheden en puistjes bij dagelijks gebruik. Gebruik het na je dagverzorging en dep in het gebied van je T-zone, laat het rustig drogen voordat je je foundation aanbrengt. Hmm, ik ben niet zo'n fan van dit product. Als je het op je gezicht aanbrengt, gaat het na een tijdje enorm trekken. Het voelt net alsof je een gezichtsmaskertje op hebt. Ook laat dit product soms wat witte vegen achter op je huid. Daarnaast moet ik ook eerlijk zeggen dat ik niet het gevoel heb dat het onvolkomenheden vervaagt.

Blue Light Protection Mask

We weten allemaal dat we onszelf moeten beschermen tegen UV licht, maar wist je dat het licht van je telefoon of computer (ook wel bekend als blue light) je huid schade toe kan brengen met als gevolg een droge en gevoelige huid? Mudmasky heeft een huidverzorging ontwikkeld die je huid de hele dag door beschermt tegen blue light en het is een leave-on masker! Breng aan over je dagverzorging. Afspoelen niet nodig, maar laat het lekker de hele dag z’n werk doen terwijl jij je werk doet.

Hier had ik nog niet van gehoord: een gezichtsmaskertje dat je beschermd tegen blue light. Voor mij ideaal, want ik zit eigenlijk fulltime achter een beeldscherm, en thuis klap ik ook nog regelmatig de laptop open. Of het echt werkt? Geen idee. Het maskertje is in ieder geval fijn om aan te brengen en als het ook nog goed is voor mijn huid, dan is dat zeker mooi meegenomen.

Sugar + Lemon Moisturizing Lip Buffer

Met deze Lip Buffer van Seraphine Botanicals krijgen je lippen precies de extra liefde die ze verdienen. De mix van zachte suikerkristallen met een rijke, voedende basis van zalf exfolieert en voedt je lippen. Gemaakt van avocado, abrikoos, Jojoba oliën en cacoaboter. Eén groot hydratatie-feest. Gebruik je wijsvinger om zachtjes je lippen te scrubben tot de kristaldeeltjes smelten. Was af met koud water of verwijder het met een nat doekje. Voel je hoe heerlijk zacht je lippen zijn?

Ik ben iemand die de hele dag aan mijn lippen zit te plukken, dus een lipmaskertje is voor mij geen overbodige luxe. Hij ruikt lekker, is fijn om aan te brengen en mijn lippen worden er ook zachter van.

Eindoordeel over de Goodiebox

Dit is mijn vierde goodiebox en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit keer geen product heb dat er heel erg uitspringt. Bij de vorige boxen had ik dat gevoel wel. Er zitten wel gevarieerde en interessante producten in, maar ik ben niet laaiend enthousiast. Dat kan, iedereen is natuurlijk anders en wordt blij van andere producten. Ik denk dat ik het gezichtsmaskertje en het haarmasker in ieder geval wel vaker ga gebruiken. Daarnaast blijft het wel gewoon een geluksmomentje om een goodiebox te ontvangen, echt een cadeautje voor jezelf!

Tip: Goodiebox heeft nu een actie waardoor je eerste box maar € 10,00 is! Mocht je hier interesse in hebben, stuur me dan een berichtje. Dan stuur ik je mijn vriendenlink!

Liefs, Anouk
Unboxing Goodiebox (september 2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.