Week 47 (2020): thuiswerken en weekendje weg!

Het is maandag, dus dat betekent een nieuw weekoverzicht! Afgelopen week werkte ik weer thuis en in het weekend gingen Richard en ik een paar nachtjes weg. In dit overzicht klets ik je weer bij!

Week 47

Maandag

Oef, maandagochtend. Ik heb vandaag een beetje opstartproblemen. De dag zit weer vol met meetings en Richard en ik zijn vandaag ook niet gaan wandelen omdat het niet zo lekker uitkwam met al die meetings. Na de laatste vergadering die twee uur duurde stop ik wat eerder met werken. Ik heb namelijk nog een hoop overuren die ik op deze manier kan compenseren. ’s Avonds kook ik de Franse uiensoep met speltbaguette van HelloFresh en we kijken uiteraard weer een aflevering van The Office. Om 19:30 uur volgen Richard en ik de online training ‘De gouden tips voor het kopen van je woning’. Ondanks de agressieve vorm van marketing hebben we er denk ik wel wat tips uit weten te halen. Daarna kijk ik Kopen zonder Kijken, dus de maandagavond staat vooral in het teken van huizen, haha.

Dinsdag

In de ochtend ben ik lekker thuis aan het werk en in de middag pak ik de auto naar mijn werk. Hier heb ik met een collega afgesproken om samen een speurtocht te lopen. Deze speurtocht is bedoeld voor collega’s om weer met elkaar in contact te komen, sportief bezig te zijn en de gemeente beter te leren kennen. We halen eerst koffie bij ons favoriete koffietentje en we beginnen vol goede moed aan de speurtocht. Helaas begint het tijdens de wandeling te regenen, we kunnen zelfs de antwoorden niet meer invullen op het papier omdat het papier te nat is. We keren dus weer om en ik haal nog twee taartjes als verrassing voor Richard. Daarna rijd ik langs de Intratuin om iets op te halen en de rest van de middag werk ik lekker door. Ik kook romige lasagne met prei en courgette van HelloFresh en we kijken weer een aflevering van The Office. Daarna werk ik nog even door en om 19:00 uur kijk ik naar de persconferentie. Om 20:00 uur speel ik samen met vriendinnen een online escape room. Met dit clubje spelen we vaak escape rooms en ik was benieuwd of het online ook leuk zou zijn, maar het zat erg tof in elkaar. We zijn tot halverwege het spel gekomen en we gaan volgende week verder!

Week 47 (2020): thuiswerken en weekendje weg!

Woensdag

Voor de verandering weer een thuiswerkdag. Eigenlijk zouden we aan het einde van de ochtend een huis gaan bezichtigen, maar ik werd op dinsdag gebeld dat het huis al verkocht was. Er waren een aantal dingen aan het huis die ik niet mooi vond dus het is niet zo erg, maar het was leuk geweest als we weer een huis konden bezichtigen en onze blik konden verbreden. Helaas, afwachten dan maar weer! Het is weer een thuiswerkdag zoals de meeste dagen. Om 10 uur heb ik mijn enige meeting van vandaag achter de rug, dus ik kan verder lekker aan de slag. Richard en ik gaan weer een stuk wandelen in de pauze en ’s avonds bestellen we eten bij Happy Italy. Mijn all time favourite bij Happy Italy is de ravioli tartufo, heerlijk. Richard en ik kijken The Office, ik lees nog wat in het boek Nu ik je zie en ik speel vier potjes Ticket to ride met een vriendin, haha. Die app is zo verslavend! Aan het einde van de avond kijk ik ook nog een stukje van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Donderdag

De laatste werkdag voor het weekend! Ik ben om de vrijdag vrij en dat vind ik heerlijk. Nog een dagje knallen dus vandaag. In de pauze gaan Richard en ik weer een rondje wandelen en we halen net als vorige week vegan worstenbroodjes. ’s Avonds maak ik Indiase dahl met zoete aardappel, mijn favoriet van deze week. Tijdens het eten kijken we weer The Office en daarna werk ik nog even aan een freelanceklus. Rond half negen klap ik mijn laptop dicht en dan is het écht weekend. Ik kijk weer I Can See Your Voice.

Vrijdag

Eigenlijk had ik dit weekend gepland om een lang weekend naar Duitsland te gaan, maar vanwege corona ging dat uiteraard niet door. Deze week besloten we spontaan om dit weekend een paar nachtjes weg te gaan. Ik merk dat ik er echt aan toe ben om er even tussenuit te gaan. In maart kwamen we terug van onze afgebroken wereldreis en sindsdien zijn we Nederland niet meer uit geweest. Nu we ook nog allebei fulltime thuiswerken wordt het wel heel beklemmend om continu in het appartement te zijn. Even weg uit het appartement dus, heerlijk.

In de ochtend ga ik eerst nog wandelen met twee vriendinnen. We wandelen naar de markt waar we cappuccino to go halen met wat lekkers. Dit nemen we mee naar het park waar we van het herfstzonnetje genieten. Daarna rijd ik weer naar huis en rond half twee stappen Richard en ik in de auto naar Houten. Hier gaan we twee nachten slapen. Na het inchecken rijden we naar de Rietplas om een stukje te wandelen. Erg leuk met die gekleurde huisjes! Terug in het hotel lees ik Nu ik je zie uit in de whirlpool en daarna bestellen we roomservice. Voor Richard het hoogtepunt van het weekend, haha .

Week 47 (2020): thuiswerken en weekendje weg!

Zaterdag

We beginnen de dag met een heerlijk hotelontbijtje. Daarna chillen we nog even op de kamer en om half 12 zijn we bij Kasteel De Haar. Hier wilde ik afgelopen zomer naartoe gaan, maar toen kwam het er steeds niet van. Vanaf ons hotel was het een klein halfuur rijden, dus dat kwam goed uit! We wandelen eerst door de tuinen en halen een warm drankje to go, daarna lopen we de route door het kasteel. Erg indrukwekkend en mooi om te zien! Daarna lopen we nog een rondje door de tuinen. Ik denk dat ik hier nog wel een keer terugkom in de zomer! Al is het met de herfstkleuren ook wel erg mooi. ’s Middags geniet ik nog lekker van de whirlpool en ’s avonds gaan we uit eten in het restaurant. Wat gek en tegelijk normaal om weer uit eten te gaan. Het driegangendiner zat bij ons arrangement en was veel, maar erg lekker. Terug op de hotelkamer kijken we nog een deel van de film Delivery Man.

Week 47 (2020): thuiswerken en weekendje weg!

Zondag

Op zondag slapen we uit in het hotel en om half 11 sluiten we aan bij het ontbijtbuffet. Daarna de tassen inpakken, uitchecken en terug naar Brabant. Thuis kijk ik Harry Potter and the Prisoner of Azkaban af en ik kijk ook nog Harry Potter and the Goblet of Fire. Een lekker Harry Potter middagje dus, haha. We sluiten dit fijne weekend af door samen te gourmetten. Ondertussen kijken we de film Jingle Jangle: A Christmas Journey. Niet echt een aanrader, maar wel leuk om weer een kerstfilm te kijken. Wat was het een fijn weekend!

Hebben jullie een fijne week gehad?

Liefs, Anouk

1 Reactie

  1. Anny
    23 november 2020 / 19:43

    Dat was een lekker weekje maar vooral een fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.