Week 48 (2020): drukke werkweek en gezellig weekend!

Week 48 was een leuke maar drukke week! Ik heb dit keer heel weinig foto’s gemaakt, oeps. Meestal maak ik weinig foto’s als ik het óf heel druk óf heel gezellig heb. Dan vergeet ik dus om foto’s te maken. Maar ik klets jullie in deze blog toch weer even bij over de afgelopen week. Lees je mee?

Weekoverzicht week 48

Maandag, dinsdag en woensdag

De werkweek was nogal druk, waardoor ik ook niet iedere dag de tijd heb genomen om dit weekoverzicht bij te werken. Ik weet dus niet meer helemaal precies wat ik op welke dag deed. Op maandag heb ik in ieder geval weer een beetje last van de monday blues, misschien omdat we zo’n fijn weekend achter de rug hadden. ’s Avonds kook ik spinaziestamppot met basilicum van HelloFresh en ik publiceer het weekoverzicht van vorige week. Ook dinsdag is een drukke werkdag. ’s Avonds eten we groene shakshuka van HelloFresh en waarschijnlijk keken we weer The Office, haha. Om 8 uur heb ik met het groepje van vorige week afgesproken om de online escape room af te maken. Binnen een paar uur lukt het ons om het tweede deel ook af te ronden. Het was weer gezellig!

Op woensdag bedenk ik me dat ik deze week nog niet buiten ben geweest. Oeps. Rond half vier gaan Richard en ik toch nog even naar buiten. We wandelen weer naar het bos bij ons in de buurt waar ik een chai latte haal. Heerlijk! En wat fijn om weer even buiten te zijn. ’s Avonds eten we gevulde portobello’s met geitenkaas en walnoten met gebakken aardappeltjes, cherrytomaten en paprika. Mijn favoriet van deze week! Ik vind het nog steeds heel fijn om iedere week drie maaltijden van HelloFresh te ontvangen. Het geeft me ook rust dat ik niet hoef na te denken over wat we moeten eten en wat voor boodschappen we moeten halen. Na een aflevering van The Office bel ik maar liefst ruim 1 uur en 45 minuten met een vriendin. We hadden veel bij te kletsen! Daarna kijk ik de eerste twee afleveringen van de serie Emily in Paris. Tot nu toe ben ik enthousiast!

Week 48 (2020): drukke werkweek en gezellig weekend!

Donderdag en vrijdag

Donderdag is een spannende dag, want die avond organiseren we een live Facebooksessie voor het werk. Er heeft veel tijd en energie gezeten in de voorbereiding en ik vind het toch altijd weer spannend. Gelukkig ging het goed en we kunnen er tevreden op terugkijken. Helaas heb ik er geen foto’s van gemaakt omdat ik te druk bezig was. Als ik om negen uur ’s avonds thuiskom kijk ik de eerste aflevering van Temptation Island. Zo leuk dat het weer begint, guilty pleasure!

De laatste werkdag van de week! Ik vind het heerlijk om eens in de twee weken vrij te zijn op vrijdag, maar de werkdagen op vrijdag zijn eigenlijk ook wel lekker. Veel collega’s zijn vrij waardoor ik veel minder mails en telefoontjes ontvang. Zo kan ik beter doorwerken en taken afronden die deze week zijn blijven liggen. Ik heb dus een fijne werkdag en rond half vijf ga ik naar de beautysalon om mijn nagels weer bij te laten werken. Ik had in mijn hoofd om voor een rode of donkerroze kleur te gaan, maar uiteindelijk ga ik met zilveren glitternagels naar buiten, haha. Een tikkeltje buiten mijn comfortzone maar ik ben er heel blij mee! Als ik weer terug ben haal ik frietjes en we kijken weer The Office. Daarna werk ik aan mijn freelanceklus, ik speel twee online spelletjes Ticket to Ride tegen een vriendin en ik werk nog wat taken weg van mijn to-do lijstje. Ik heb The Voice aanstaan op de achtergrond, een lekker avondje zo. Om half 12 klap ik dan eindelijk mijn laptop dicht en dan kan het weekend echt beginnen!

Zaterdag en zondag

Onze vriendinnengroep bestaat uit zeven meiden en het is vaak lastig om iets met z’n allen tegelijk af te spreken. Daarom vullen we af en toe een datumprikker in zodat we elkaar samen kunnen zien. Zaterdag was dus zo’n vriendinnendag, maar vanwege de coronamaatregelen moesten we de invulling aanpassen. In de ochtend doe ik lekker rustig aan en ik lees verder in Je doet het toch wel gratis? van Mascha Feoktistova en Max de Vries. Om 1 uur ga ik een flinke ronde wandelen met twee vriendinnen en we halen weer een lekkere koffie to go. We gaan ook nog spontaan op de thee bij een andere vriendin. Een lekker middagje waarbij we veel bewegen en ook nog goed bij kunnen kletsen! Tussendoor ga ik even naar huis en Richard en ik kijken weer een aflevering van The Office. Daarna ga ik weer naar vriendinnen en we bestellen avondeten bij Toekan to go. Voor mij pasta pesto, lekker maar niet mega bijzonder. In de avond doen we online spelletjes, we zitten met groepjes van 3 bij elkaar en we communiceren via Teams. We spelen Scattergories, 30 seconds en hints. Ondanks de maatregelen maken we er zo toch een leuke dag van!

Op zondag begin ik de dag weer lekker rustig. Ik kijk drie afleveringen van Emily in Paris en rond 12 uur stap ik in de auto naar Breda om bij te kletsen met een vriendin. We bestellen tosti’s en een taartje bij The Tosti Club en daarna spelen we nog een paar spelletjes op de Nintendo Switch. Weer een gezellige middag! Thuis kijken Richard en ik de eerste aflevering van The Queen’s Gambit. Ik lees een paar hoofdstukken en ik kijk nog twee afleveringen van Emily in Paris (verslavende serie!). En toen zat het weekend er alweer op, maar ik kan terugkijken op een mooie week!

Hoe was jouw week?

Liefs, Anouk

Week 48 (2020): drukke werkweek en gezellig weekend!

1 Reactie

  1. Anny
    30 november 2020 / 19:44

    Die portobello’s wil ik ook weleens proeven 😋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.