Week 49 (2020): werken, bios en Sinterklaas

Week 49 vloog voorbij: ik werkte weer de hele week thuis, ik ging voor het eerst in lange tijd naar de bios en we vierden Sinterklaas. In deze blog klets ik je weer bij over mijn reuze interessante week. Lees je mee? Leuk als je een reactie achterlaat!

Maandag

De maandag is niet zo heel bijzonder. Ik heb maar twee afspraken en ik kan verder lekker aan de slag. Richard en ik gaan in de pauze weer een stuk wandelen. Wat is het koud vandaag! Maar wel fijn om even buiten te zijn. Ik stop wat eerder met werken omdat ik nog veel overuren heb staan. Ik zet mijn weekoverzicht van de vorige week online en ik begin alvast met koken. Vanavond staat er pasta met geroosterde paprikasaus en halloumi van HelloFresh op het menu. Tijdens het eten kijken we een aflevering van The Queen’s Gambit, ik schrijf in mijn maanboekje en ’s avonds kijk ik de laatste drie afleveringen van Emily in Paris. Echt een leuke serie!

Dinsdag

Richard en ik werken nu al een tijdje samen thuis. Af en toe is dat lastig, bijvoorbeeld als we tegelijk een online vergadering hebben, maar ik vind het ook fijn dat ik iemand heb om tegen aan te kletsen. Op dinsdag gaat Richard een dag naar kantoor, waardoor ik de hele dag alleen thuis zit te werken. Ik heb twee lange meetings dus de tijd gaat redelijk snel, maar toch is het wel weer saai zo alleen. In de pauze kijk ik een stukje van Married at First Sight Australië. Oh ja, en vandaag kan ik het eerste vakje van de adventskalender van Goodiebox openen, superleuk! De gezichtsscrub komt goed van pas. ’s Avonds kook ik farfalle met bospaddenstoelenpesto van HelloFresh, ik lees Je doet het toch wel gratis? uit en we kijken twee afleveringen van The Queen’s Gambit.

Week 49 (2020): werken, bios en Sinterklaas

Woensdag

We beginnen de woensdag met een rondje wandelen. Ik merk namelijk dat ik vaak nog een beetje versuft achter mijn laptop zit als ik net mijn bed uit kom rollen. Ik begin de dag dan met een volle inbox en een afspraak met collega’s, niet echt een rustig begin van de dag dus. Maar ik heb nog niet echt het gevoel dat de wandeling van vandaag me veel energieker maakt. Maar goed, we kunnen het in ieder geval proberen! In de ochtend werk ik lekker door en in de middag gaan we weer een stukje wandelen. Ik doe inkopen voor een wellnesspakketje voor een vriendin die samen met haar vriend de sleutel heeft gekregen van hun huis. Aan het einde van de werkdag gaan we een kijkje nemen in het huis en we eten gezellig frietjes mee. Thuis kijken Richard en ik een aflevering van The Queen’s Gambit en ik lees de eerste 50 bladzijdes van het boek Dear Good Morning.

Donderdag

Donderdag is weer een normale thuiswerkdag. Aan het einde van de werkdag kijk ik de nieuwe aflevering van Temptation Island en daarna kook ik shakshuka met buffelmozzarella van HelloFresh. Richard en ik kijken weer een aflevering van The Queen’s Gambit en ik lees verder in Dear Good Morning. ’s Avonds hebben Richard en ik een filmavondje, via Prime kijken we The Invisible Man. Ik vond het een toffe film!

Vrijdag

Het is mijn vrije vrijdag (ik ben om de vrijdag vrij), maar ik moet ’s middags wel een paar uurtjes werken. Daardoor ben ik overdag gewoon thuis. ’s Ochtends werk ik wat aan mijn blog en aan mijn freelanceklus. ’s Middags werk ik even en daarna ga ik aan de slag in de keuken om een cheesecake met witte chocolade en pepernoten te maken! Ook vind ik nog een chocoladeletter in de brievenbus van het werk. ’s Middags lees ik weer verder in Dear Good Morning en tijdens het eten kijken Richard en ik de laatste aflevering van The Queen’s Gambit. Ook een toffe serie! In de avond ga ik met een vriendin naar de bioscoop. We gaan naar de film Casanova’s, een standaard Nederlandse film maar best wel vermakelijk. En sowieso weer leuk om naar de film te gaan. Als ik thuis ben kijk ik nog een stukje van Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Week 49 (2020): werken, bios en Sinterklaas

Zaterdag

Ik heb dit weekend niet zo veel gepland, dat is ook weleens lekker! In de ochtend lees ik het boek Dear Good Morning uit, ik kijk de aflevering van The Voice of Holland terug en ik begin in het boek Hemelse Modder van Gaby Rasters. Aan het einde van de middag gaan we naar mijn familie om Sinterklaas te vieren. We beginnen met een kopje thee en de witte chocolade pepernoten cheesecake. Hij is goed gelukt! Heel onverwacht wordt er op het raam geklopt en dan begint de zoektocht naar de pakjes. Mijn ouders hebben het leuk in elkaar gezet met een zoektocht naar enveloppen met fotopuzzels. Superleuk om de kinderen van mijn zus zo blij te zien met al die cadeautjes. Ook wij zijn goed verwend! Ik had De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt op mijn lijstje staan dus daar ben ik erg blij mee, en ik kreeg van mijn zus ook nog onverwacht een vrolijke Disneypuzzel. Heel leuk! Als Richard en ik thuis zijn doen we nog twee pogingen om een film te kijken, maar ik val bij de tweede in slaap haha.

Week 49 (2020): werken, bios en Sinterklaas

Zondag

Ook de zondag is lekker rustig. ’s Ochtends begin ik in het boek Hemelse modder, ik werk dit weekoverzicht bij en ik kijk weer een stuk van Harry Potter and the Order of the Phoenix. ’s Middags rijd ik even langs mijn ouders om onze kerstverlichting op te halen, maar ik kan de verlichting helaas niet vinden. Voordat we op reis gingen gooiden we onze kerstboom weg, maar ik kan me niet voorstellen dat we de kerstverlichting ook weg hebben gegooid. Na een kopje cappuccino rijd ik door naar een vriendin voor een wandeldate. We lopen ruim zes kilometer door het dorp, heel fijn om weer even te wandelen! Na ons rondje lopen we ook nog even binnen bij de vriendin met het nieuwe huis. Aan het begin van de avond ben ik weer thuis en Richard en ik kijken de eerste aflevering van The Crown tijdens het eten. ’s Avonds lees ik in Hemelse Modder en ik kijk Linda’s Wintermaand met Floortje Dessing en Mark Rutte op de bank. En toen zat de week er alweer op!

Hoe was jouw week?

Liefs, Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.