Week 50 (2020): bingo, bios en bakken!

Week 50 ligt alweer achter ons, dus mijn weekoverzicht staat weer online. Ik had een online bingo op het werk, ik ging weer eens naar de bios en ik was lekker aan het bakken in de keuken! Lees je mee?

Maandag

De nieuwe week is begonnen! Ook vandaag weer een beetje last van opstartproblemen. Op een digitale dagstart na heb ik vandaag geen meetings. Heel fijn, dan kan ik lekker doorwerken. ’s Middags wandelen Richard en ik naar een klein winkelcentrum in de buurt waar ik wat kerstverlichting haal. Ik word er meteen blij van, het maakt het thuiswerken een stuk gezelliger. In de avond maak ik vegetarische moussaka met knoflookbrood van HelloFresh en daarna zet ik het weekoverzicht van week 49 online. Verder lees ik in Hemelse Modder en ik kijk weer Kopen zonder Kijken.

Week 50 (2020): bingo, bios en bakken!

Dinsdag

Dinsdag is weer een standaard thuiswerkdag, maar hij eindigt wel heel gezellig met een online bingo met onze afdeling. We moesten allemaal een paar weetjes over onszelf insturen en daar hadden ze een leuke quiz mee georganiseerd. Hoewel ik nog redelijk nieuw ben als collega, eindigde ik wel op de 5e plek van de 16! Toch wel een beetje trots hoor. Daarnaast won mijn leidinggevende een picknick met mij, haha. ’s Avonds kook ik bami goreng met vegetarische runderstukjes van HelloFresh, ik ben nog een tijdje aan het werk en ik kijk de film Last Christmas op Prime.

Woensdag

Op woensdag ben ik weer eens een dag op het werk! Sinds ik hier werk heb ik meegeholpen met het organiseren van een aantal online initatieven: een intern webinar, een livestream talkshow en een live Facebook vragenuurtje met de burgemeester. Vandaag is er een online talkshow over een specifiek onderwerp waar ik bij help. Ik ben rond 11 uur op het gemeentehuis om de mannen van de techniek op te vangen en ondertussen ben ik aan het werk in de raadzaal. Aan het einde van de middag ga ik nog een lekkere koffie halen bij mijn favoriete koffietent tegenover het werk. De voorbereidingen gaan gelukkig goed, we bestellen pizza’s als avondeten en ook de talkshow verloopt vlekkeloos. Ik regel de social media achter de schermen en omdat het inmiddels de vierde keer is, gaat het allemaal goed. Rond 10 uur ’s avonds zijn we klaar en is alles opgeruimd. Een lange dag, maar ik ben blij dat alles goed is gegaan!

Donderdag

Ik begin de donderdag met een uitje naar de mondhygiëniste. Ugh, niet mijn favoriete uitje. Ik heb de vorige werkdag veel uren gemaakt en tot laat gewerkt, dus ik begin vandaag wat later zodat ik niet te veel overuren heb. Als ik thuiskom van de mondhygiëniste kijk ik de nieuwe aflevering van Temptation Island en daarna rijd ik naar het werk. We gaan een ronde wandelen met ons communicatieteam. Ik ben zelf nu ruim 5 maanden aan het werk bij deze werkgever en een andere collega pas 3 maanden, en met het fulltime thuiswerken leren we elkaar eigenlijk alleen digitaal kennen. Daarom leek het ons een goed idee om samen te gaan wandelen, om elkaar en de gemeente beter te leren kennen. Daarna rijd ik weer naar huis om te werken. In de avond kook ik groentepaella met halloumi van HelloFresh, ik bel een uur met een vriendin om bij te kletsen en de rest van de avond doe ik rustig aan. Ik kijk onder andere I Can See Your Voice op tv.

Vrijdag

Ik ben om de vrijdag vrij en dit is de vrijdag waarop ik moet werken. Mijn inbox is weer ontploft dus ik hoef me niet te vervelen vandaag. Tijdens het eten ’s avonds kijken we weer twee afleveringen van The Office. In de avond heb ik een leuk uitje staan! Drie vriendinnen komen mijn kant op om even bij te kletsen en daarna gaan we naar de bioscoop. We gaan naar de film Zwaar Verliefd! 2. Hoewel ik de boekenreeks wel vermakelijk vond, was het echt een onwijs slechte film, haha. Maar het was in ieder geval leuk om weer naar de bios te gaan!

Zaterdag

Mijn vriend en ik slapen uit op zaterdag en we brengen daarna een bezoekje aan de kapper. Daarna ben ik lekker aan het rommelen thuis en rond half twee ga ik wandelen met een vriendin. We lopen lekker door de bossen en we halen een warm drankje to go. We zijn ongeveer twee uur op pad, heerlijk! Weer thuis kijk ik The Voice of Holland terug en ’s avonds hebben Richard en ik een filmavondje. We kijken de film Mulan op Disney+. Ik vond de film niet heel boeiend, maar wel oké voor een filmavondje samen op de bank.

Zondag

Op zondag begin ik de dag weer met een dekentje op de bank, een chai latte en een boek. Daarna doe ik inkopen om lekker in de keuken aan de slag te gaan. Ik maak eerst een tomaten-paprikasoep en daarna een vegan bananenbrood. Ze zijn allebei goed gelukt! We kijken een aflevering van The Office met de verse soep en rond half vier ga ik even langs bij mijn ouders. Richard is namelijk bij vrienden en soms vind ik het wel fijn om alleen thuis te zijn en alleen te eten, maar soms vind ik dat ook saai. Ik ga bij mijn ouders even in bad (hebben wij zelf helaas niet) en daarna eet ik mee. We eten pompoensoep, dus lekker veel verse vitamines vandaag. Rond half acht ben ik weer thuis en ik kijk de film Harry Potter and the Order of the Phoenix af. Een fijne afsluiting van de week en het weekend!

Hoe was jullie week?

Liefs, Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.