Week 13 (2021): thuiswerken en Pasen!

Fijn Pasen iedereen! De week vloog weer voorbij, een week waarbij ik thuiswerkte maar ook één dag op kantoor. En we hebben een lang weekend vanwege Pasen! In deze blog klets ik je weer bij over mijn week 13.

Weekoverzicht week 13

Maandag: we beginnen de week goed! Op maandag werk ik samen met een collega op kantoor. Heel fijn om de thuiswerksleur even te doorbreken. En op een kamer met vijf werkplekken kunnen we meer dan genoeg afstand houden. In de pauze gaan we een rondje wandelen en we halen een lunch af die we in het zonnetje opeten. Wat is het toch fijn dat het zonnetje weer schijnt! Aan het einde van de middag rijd ik naar huis en ik werk thuis nog een paar uur verder.

’s Avonds maak ik linzenstoof met champignons van HelloFresh en daarna gaan we nog even naar buiten. Ik trek eerst skeelers aan van vroeger die ik mee had genomen bij mijn ouders, maar na zo’n vijf minuten begeven ze het helaas. Ik wissel ze dus maar om voor schoenen zodat we nog een rondje kunnen wandelen. De klok is in het weekend verzet dus we kunnen nu eindelijk gaan genieten van de langere avonden.

Als we thuis zijn kijk ik de tweede helft van de eerste aflevering van De Mol. Ik vind de Vlaamse versie echt een stuk beter dan de Nederlandse versie, dus als je Wie is de Mol? leuk vindt kan ik het zeker aanraden! De hele eerste aflevering is al zo tof. Via GoPlay kun je de afleveringen gratis kijken (wel even een account aanmaken). In bed lees ik verder in Weg ermee van Dennis Storm, een boek over minimalisme.

Dinsdag: een ouderwetse thuiswerkdag op dinsdag. In de pauze ga ik wandelen met twee collega’s, ook vandaag schijnt het zonnetje weer goed. We halen een cappuccino to go en we lopen een rondje in het bos. Ik heb vandaag wel een fijne werkdag waarbij ik veel gedaan krijg en ook nog eens lekker creatief bezig ben. Na de werkdag kokkerellen met HelloFresh en daarna fietsen Richard en ik naar De Groene Vlinder om een ijsje te halen. We doen gewoon alvast alsof het zomer is. Als we thuis zijn zet ik mijn laptop klaar voor een online escape room met een groepje vriendinnen. Dit keer spelen we Maria’s Villa. We spelen hem niet helemaal uit dus we prikken alvast een datum om hem binnenkort af te maken. Na een hele dag achter je laptop werken is het best vermoeiend om ’s avonds nog scherp te zijn achter datzelfde scherm.

Woensdag: ik begin de dag even achter mijn laptop, maar om 09:00 uur hebben we een afspraak bij de makelaar. De rest van de dag verloopt zoals een normale thuiswerkdag. Het is vandaag heerlijk weer, dus in de pauze maken we weer een ommetje. En voor het eerst dit jaar eten we ’s avonds op het balkon! Daarna zet ik de blog over onze wereldreis online en dan doe ik nog een work-out at home. ’s Avonds kijk ik de tweede aflevering van De Mol. 

Donderdag: op donderdag heb ik niet zo’n top werkdag, maar dat hoort er af en toe ook bij. In de middag gaan we een rondje wandelen. Aan het einde van de middag volgen we het debat in de Tweede Kamer, ik bel nog even met een vriendin en daarna trakteren we onszelf op sushi. Dat was alweer een tijdje geleden, zo lekker! ’s Avonds kijken Richard en ik een groot deel van de documentaire Seaspiracy. Indrukwekkend hoor, maar ook verdrietig.

Vrijdag: deze week moet ik weer werken op vrijdag. De werkdag verloopt zoals een standaard thuiswerkdag met weinig bijzonderheden. ’s Avonds kijk ik The Voice Kids en een aflevering van Temptation Island USA.

Zaterdag: de zaterdagochtend begint lekker rustig. Aan het einde van de ochtend heb ik een afspraak bij de Decathlon om mijn rolschaatsen te retourneren. Ik hoopte nieuwe skeelers te kopen, maar mijn maat was helaas niet verkrijgbaar. Daarna lunch ik thuis en dan rijd ik naar vriendinnen. We kletsen bij in de tuin en rond een uurtje of drie ga ik weer naar huis. Ik doe een work-out at home en daarna kook ik voor mezelf, want Richard is bij vrienden. Tijdens het eten kijk ik de eerste aflevering van The Bold Type. In de avond kijken Richard en ik samen De Verraders, leuke aflevering weer!

Zondag: vandaag is het Pasen! Ik begin de ochtend met het maken van een zoete aardappel-paprika soep die ik daarna meeneem naar de paasbrunch. Na de brunch, paaseieren zoeken en spelletjes gaan we aan het einde van de middag naar huis. De rest van de dag doen we lekker rustig aan, maar we gaan nog wel een rondje wandelen. ’s Avonds kijk ik de finale van Op zoek naar Maria.

Hoe was jullie week?

Liefs, Anouk

Week 13 (2021): thuiswerken en Pasen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.