Week 26 (2021): Efteling, trouwlocatie, vaccinatie en borrels!

Wow, het is echt al lang geleden dat ik een weekoverzicht deelde. In het vorige weekoverzicht was het zelfs nog Pasen, haha. Ik maak ook niet zo heel veel boeiends mee, maar ik vind het toch altijd wel leuk om deze overzichtjes te schrijven. Ik ga daarom proberen om weer wat vaker weekoverzichtjes te delen. In week 26 werkte ik vooral thuis, maar ik ging ook naar de Efteling, we bezochten een trouwlocatie, ik kreeg mijn eerste vaccinatie en ik had twee verjaardagen! Lees je gezellig mee?

Weekoverzicht week 26

Maandag

De eerste dag van de week is eigenlijk niet zo heel spannend, haha. Ik werk de hele dag thuis, daarna doe ik een work-out at home en ’s avonds lees ik het boek Gegijzeld uit van Chinouk Thijssen.

Dinsdag

Ook vandaag werk ik thuis. Richard en ik zitten al maanden samen thuis te werken maar vandaag werkt hij een dag op kantoor. Dat is aan de ene kant fijn (we zitten namelijk in één ruimte), maar aan de andere kant ook een beetje saai. In de avond heb ik een afspraak bij de schoonheidssalon. Ik laat ongeveer iedere vier weken mijn nagels doen. Echt een luxe, maar zo fijn! Ik word iedere keer vrolijk als ik naar mijn nagels kijk. De mintgroene kleur gaat eraf en er gaat een soort nude/lichtgeel kleurtje op. Als ik weer thuis ben kijken Richard en ik een deel van de true-crime docu Murder by the Coast. We kijken hem nog niet helemaal af omdat we op tijd naar bed gaan.

Week 26 (2021): Efteling, trouwlocatie, vaccinatie en borrels!

Woensdag

Weer een thuiswerkdagje. Ik heb geen afspraken dus ik kan lekker doorwerken. In de avond ga ik met twee vriendinnen op kraamvisite bij een vriendin. Ze is een paar dagen geleden bevallen van haar dochtertje Liva. Zo leuk en schattig om weer zo’n lief baby’tje te zien! En natuurlijk ook heel fijn om het gezinnetje te zien. Na een uurtje laten we ze weer met rust. Thuis kijken Richard en ik Murder by the Coast af.

Donderdag

Na drie dagen thuiswerken werk ik vandaag op het gemeentehuis. Het is een drukke dag met enorm veel meetings. Na het eten ga ik een flinke ronde wandelen met een vriendin. Heel fijn om de dag op deze manier af te sluiten. Thuis kijk ik de nieuwe aflevering van De Bachelor. Zo’n leuk programma weer, ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren.

Vrijdag

Ik ben om de vrijdag vrij en vandaag is mijn vrije vrijdag. Ik zit al vroeg in de auto naar mijn zus want we gaan een dagje naar de Efteling! Samen met mijn zus, neefje en nichtje zijn we er de hele dag. We gaan in Carnaval Festival, Droomvlucht, Max & Moritz, de Stoomtrein, Fata Morgana en tot slot Symbolica. We lopen ook een rondje door het Sprookjesbos waar we de Sprookjesboomshow kijken. ’s Middags eten we pannenkoeken bij Polles Keuken. Het was dus weer een geslaagde dag!

Thuis kijken Richard en ik na het eten een stukje van de serie Lupin, maar ik ben zo moe van de dag dat ik even een klein dutje doe. Daarna spring ik op de fiets om samen met twee vriendinnen te borrelen bij Noir. We beginnen met de heerlijke cocktails op de foto en daarna drinken we ook nog een lekkere gin-tonic, een fles rosé met bubbels en een fles wijn. Een gezellig avondje dus 😉 We willen zelfs nog even de kroeg in, maar ik kom nergens binnen zonder vaccinatie(bewijs). Dus rond twee uur stap ik netjes op de fiets naar huis.

Week 26 (2021): Efteling, trouwlocatie, vaccinatie en borrels!

Zaterdag

Na een kort nachtje en met een klein beetje hoofdpijn zit ik met Richard om half elf in de auto richting Heeswijk-Dinther. We gaan voor het eerst een trouwlocatie bekijken! In juni 2019 vroeg Richard mij ten huwelijk, dus we zijn nu zo’n twee jaar verloofd. We zijn al ruim een jaar een huis aan het zoeken, maar dat wil helaas niet lukken. Ik wilde graag eerst een huis kopen voordat we zouden gaan trouwen, maar misschien draaien we hem nu om. Vandaar ons bezoek aan kasteel Heeswijk! We hebben een afspraak waarbij de gastvrouw ons de verschillende locaties laat zien. Het is absoluut een prachtige locatie. Nu moeten we zelf nog even gaan bedenken wat we precies willen met de bruiloft. Daarna testen we nog even de taartjes op het terras 🙂

Na ons kasteelbezoek rijden we naar een vaccinatielocatie in Tilburg. Ik ben vandaag namelijk aan de beurt voor mijn eerste prik! Het vaccineren gaat soepel en met een stempel in mijn boekje sta ik binnen een halfuur weer buiten.

Als we weer thuis zijn merk ik dat ik toch wel moe ben na de korte nacht, haha. Op de bank kijk ik weer eens een aflevering van Married at First Sight Australia (seizoen 6). Tijdens het eten kijken Richard en ik de laatste aflevering van Lupin (seizoen 2) af. ’s Avonds ga ik naar De Hof van Gilze om de verjaardag van een vriendin te vieren. We borrelen met nacho’s en gin-tonics, gezellig!

Week 26 (2021): Efteling, trouwlocatie, vaccinatie en borrels!

Zondag

Op zondagochtend slapen we lekker uit, we doen rustig aan en ik werk dit weekoverzichtje bij. Daarna gaan we naar de verjaardag van mijn schoonzus die 29 is geworden. Rond half zes zijn we weer thuis. De rest van de avond bestaat uit de route van de vakantie uitstippelen, online shoppen en relaxen 🙂 Het was een drukke thuiswerkweek met een heel fijn weekend. Volgende week staat er ook weer genoeg leuks op de planning. Dat kunnen jullie dan hopelijk weer zien in het volgende weekoverzicht!

Liefs, Anouk

1 Reactie

  1. Anny
    6 juli 2021 / 15:14

    Wat leuk om weer iets te lezen 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.